بهترین دانه های قهوه عربیکا
نگاهی به این که چرا دوستداران قهوه ، قهوه عربیکا را ترجیح می دهند؟
شاید تعجب کنید که چرا تولیدکنندگان قهوه با افتخار قهوه خود را به عنوان قهوه عربیکا ۱۰۰ عرضه می کنند. این مقاله دقیقاً توضیح می دهد که قهوه عربیکا چیست و چرا در بین دوستداران قهوه در سراسر جهان محبوبیت دارد؟
امروزه انواع مختلفی از دانههای قهوه در بازار وجود دارد، اکثر قهوهنوشان موافق هستند که قهوه اتیوپی عربیکا برتر است.
این نوع قهوه عربیکا که بهترین طعم را ارائه می دهد فقط به این دلیل است که ترکیب شیمیایی دانه ها هنوز همان دانه های اصلی است. اگر در بازار دنبال بهترین دانههای قهوه عربیکا هستید، اطلاعات زیر پیشزمینهای را در اختیار شما قرار میدهد تا انتخابی عالی داشته باشید.
چه چیزی در قهوه عربیکا وجود دارد که آن را بسیار خاص می کند؟
کسانی که تازه وارد دنیای قهوه شده اند اغلب تعجب می کنند که چرا قهوه عربیکا در بسته بندی مارک های مختلف وجود دارد و توجه زیادی به آن می شود. دلیل آن بسیار ساده است، اما برای اینکه بفهمیم چرا این اتفاق می افتد، مهم است که ابتدا بفهمیم قهوه عربیکا چیست.
در واقع دو گونه اصلی قهوه در سطح جهان تولید می شود که یکی از آنها عربیکا است. گونه اصلی دیگر روبوستا است که تفاوت خاصی در ترکیب با قهوه عربیکا دارد و در نتیجه بدون توجه به اینکه چگونه برشته شود، طعم کاملاً متفاوتی دارد.
چیزی که قهوه عربیکا را به محبوبترین گونه در سراسر جهان تبدیل میکند این است که طعم شیرینتری دارد و نسبت به هر ترکیب روبوستا ، قهوه ای لایت تر ارائه میدهد. روبوستا اسیدی تر است و اغلب برای برشته کردن اسپرسو (تیره) استفاده می شود.
بیایید در مورد برشته کاری قهوه عربیکا صحبت کنیم
حالا که به برشته کاری ها اشاره کردیم، خوب است بدانیم که برخی از مردم قهوه عربیکا برشته شده سبک را ترجیح می دهند، اما محبوب ترین آنها دانه برشته شده متوسط است. بله، عربیکا را میتوان برای نوشیدنیهای اسپرسو، لاته یا کاپوچینو برشته کرد، اما یافتن اسپرسو عربیکا معمول نیست.
برای لاته و کاپوچینو که از نظر شیر/خامه سنگین هستند، برخی از دوستداران قهوه 100 قهوه عربیکا را ترجیح می دهند که برشته شده تیره باشد. این زیبایی دانه های قهوه عربیکا است. آنها همیشه طعم لطیف تر و ظریف تری نسبت به دانه های روبوستا دارند که بسیار اسیدی تر هستند.
به طرز عجیبی، چیزی که بسیاری از مردم نمی دانند این است که هر چه برشته کاری تیره تر باشد، سطح کافئین کمتری خواهد داشت. دانههای قهوه عربیکا که به آرامی برشته شدهاند، معمولاً به دلایل خوبی به عنوان مخلوط صبحانه به بازار عرضه میشوند. این نوع قهوه میزان کافئین بالاتر خواهد بود.
نکته کلیدی در اینجا این است که کافئین در فرآیند برشته کردن تا حدی از بین می رود، بنابراین اگر می خواهید برای صبحانه آن را بنوشید، یک قهوه عربیکا برشته شده سبک پیدا کنید. قهوه با درجه برشته کاری متوسط هنوز مقدار قابل توجهی کافئین دارد، اما دانه های برشته شده تیره فقط یک چیز دارند و آن طعم سنگین و اسیدی است.
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه عربیکا از سراسر نقاط جهان را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
نگاهی به کیفیت قهوه عربیکا
این سوال دیگری است که بسیاری از دوستداران قهوه دارند. آنها می خواهند بدانند که چگونه کیفیت قهوه عربیکا را تعیین کنند زیرا می بینند که از تمام نقاط جهان می آید .
قهوه عربیکا از اتیوپی سرچشمه گرفته است، جایی که امروزه هنوز در طبیعت رشد می کند. این در واقع به اتیوپی که زادگاه قهوه نیز نامیده می شود، بازمی گردد. دانشمندان بر این باورند که از آنجا به یمن راه یافته است و از آنجا به مناطق مختلفی در سراسر جهان «سفر» کرده است.
مناطقی که در آن قهوه عربیکا به بهترین وجه کشت می شود، مناطق گرمسیری با ارتفاعات بالا هستند. با این اوصاف، بله، قهوه عربیکا را می توان در مناطق با این شرایط کشت کرد، اما قطعا زمانی که از منطقه زادگاهش سرچشمه می گیرد بهترین است.قهوه اتیوپی و سپس یمن در اولویت قرار دارند.
فقط باید به برچسب پاکت نگاه کنید تا ببینید قهوه در کجا رشد کرده است. به عنوان مثال، 100 قهوه عربیکا دبی در اتیوپی رشد و فرآوری می شود. آنها عاشق واقعی قهوه در آنجا هستند و وقتی به دنبال دم کردن یک فنجان با بهترین قهوه 100 درصد عربیکا هستند، قهوه اتیوپیایی را انتخاب می کنند. بنابراین، اگر قهوه بسته بندی شده و فروخته شده از دبی را پیدا کنید، بدون شک از مادر تمام دانه های عربیکا - دانه های اتیوپیایی است.
انواع قهوه عربیکا
اینجا جایی است که عاشق واقعی قهوه تفاوت بین انواع مختلف دانه های قهوه عربیکا را درک می کند. در حالی که قهوه عربیکا یکی از دو گونه اصلی قهوه است، انواع مختلفی از دانه های عربیکا به دلیل مهاجرت آنها به سرتاسر جهان ایجاد شده است.
همانطور که در بالا ذکر شد، قهوه به سرزمین مبدأ آن، اتیوپی، و از آنجا به یمن بازمی گردد. همانطور که در هنگام کشت هر نوع گیاهی انتظار می رود، تا حدی بر اساس خاک، ارتفاع و آب و هوایی که در آن کشت می شود متفاوت باشد.
دانه های گیاهان قهوه که در یمن رشد می کنند به هند و از آنجا به جزیره بوربون و جاوه و سپس به برزیل آورده شد که در مقطعی در دهه 1700 انجام شد. قهوه ای که اکنون در آن مناطق تولید می شود، قهوه تایپیکا و بوربون عربیکا نامیده می شود. در زمان کنونی، حدود 40 درصد از قهوه عربیکا که در سرتاسر جهان تولید و به فروش می رسد، از برزیل می آید که هر دو نوع تایپیکا و بوربن دانه های عربیکا را تولید می کند.
نکات کلیدی در مورد بهترین فنجان قهوه عربیکا
با در نظر گرفتن تمام اطلاعات بالا، می توان گفت که بهترین قهوه عربیکا از نوع اتیوپی یا همان قهوه اصلی شناخته شده برای بشر می آید. این همان قهوه ای است که امروزه در ابتدا رشد می کرد و به همین دلیل احتمالاً ترکیب ژنتیکی دقیقی را در آن زمان داشت.
قهوه عربیکا اسیدیته کمتری دارد و طعم کمی شیرین تر از همتای خود، گونه روبوستا دارد. تعداد کمی از مردم طعم قوی تر و اسیدی تر را ترجیح می دهند و به همین دلیل است که اغلب در نوشیدنی های قهوه مانند لاته و کاپوچینو نرم تر می شود. اگر میخواهید یک فنجان قهوه واقعاً ملایم و شیرین داشته باشید، به سراغ قهوه عربیکا بروید.
سپس برشته کاری را در نظر بگیرید. به خاطر داشته باشید که با مدت زمانی که یک دانه قهوه در معرض حرارت قرار می گیرد، میزان کافئین آن کمتر خواهد بود. به همین دلیل، یک فنجان قهوه صبحگاهی واقعاً خوب، یک دانه برشته سبک تا متوسط است که از دانه قهوه 100 عربیکا ساخته شده است.
نکته دیگر آسیاب کردن دانه های قهوه است. دانه های قهوه تازه آسیاب شده نیز به قهوه از قبل آسیاب شده ترجیح داده می شوند زیرا طعم تازه ای را که در دانه قفل شده است را آزاد می کنید. برخی از دوستداران قهوه حتی دانه های خام را می خرند تا آنها را به رنگ دلخواه در خانه برشته کنند. در حالی که این معمولی نیست، می توان آن را انجام داد. فقط به یاد داشته باشید که هر چه برشته کاری سبک تر باشد، کافئین بیشتری دریافت خواهید کرد و طعم آن ملایم تر خواهد بود.
سخن پایانی در مورد کیفیت قهوه عربیکا
آخرین چیزی که باید به آن توجه کنید این است که اگر طعم واقعی کیفیت قهوه عربیکا را می خواهید، اتیوپی را انتخاب کنید. مخلوط ها مانند انواع دیگر مانند بوربون یا تایپیکا خوب هستند، اما کیفیت و طعم اصلی آنها مانند قهوه های اتیوپی یا یمن نیست.
همچنین، اگرچه ذکر نشده است، دانه های ترکیبی هرگز کیفیت، ویژگی ها و طعم قهوه مادر یا 100 درصد را ندارند.
این حرف آخر در مورد کیفیت قهوه عربیکا است! اگر چیزی واقعی را می خواهید، فقط چیزی واقعی را بخرید! این می تواند همان دانه قهوه 100 عربیکا باشد.</