آخرین نظرات
بدون نظر
جستجو در وبلاگ

قهوه کلمبیا

نوشته شده در تاریخ2 سال پیش توسط 229

 قهوه کلمبیا سوپریمو

کلمبیا (آمریکای جنوبی ) نام دیگر این زیرگونه  Variedad Colombia است .

در فنجان خود میتوانید عطر و طعم های کارامل و شکلات همراه با کمی گیلاس را احساس کنید . این دانه قهوه در کلمبیا تولید شده است ، میوه های بسیار زیادی را ارایه داده است و به خوبی در برابر بیماری ها مقاومت میکند . بنابراین در مزارع کوچک بسیار پرطرفدار است .

قهوه در دهه اول 1700میلادی به واسطه کشیش ها که در بین استعمارگران اسپانیایی بودند ،به کلمبیا آمده‌است و اولین مزارع در شمال کشور در حوزه‌های سانتاندر و بویاکا قرار داشتند. در تمام قرن نوزدهم ، گیاهان قهوه در کشور پراکنده شدند و به‌طور میانگین ، مزارع اندازه کوچک‌تری نسبت‌به سایر کشورهای تولیدکننده امریکای لاتین دارا می‌باشند .

تولید تجاری و صادرات قهوه ، در دهه اول قرن نوزدهم آغاز شد اما تا پایان قرن بیستم نسبتاً محدود باقی ماند .

بر پایه فدراسیون ملی قهوه کلمبیا پیشرفت عظیمی برای صنعت قهوه کشور بود و کلمبیا به‌سرعت خود را به‌عنوان یک منطقه عمده تولیدکننده قهوه مطرح کرد که در رقابت با برزیل و ویتنام بر سر عنوان برترین تولیدکننده قهوه جهان است .

کلمبیا هنوز به طور انحصاری قهوه عربیکا را تولید می‌کند . گرچه این کشور از پس رفت ها و عملکردهای پایین‌تر ناشی از شیوع بیماری زنگ برگ قهوه در دهه اول بیست دهه میلادی رنج می‌برد ، اما به لطف توسعه و انتشار گیاهان مقاوم به بیماری و همچنین تکنیک‌های فعالان حفاظتی و درمان تولید قهوه تقریباً به جایگاه خود بازگشته‌است.

 

وسعت کلمبیا به‌تنهایی در داشتن قهوه‌های مختلف نقش دارد ، به‌نحوی‌که 20 حوزه پرورش آن (از سی و دو ) حوزه به تولید قهوه می‌پردازند ، اما حتی در درون مناطق پرورش‌دهنده اختلافات فراوانی وجود دارد که ناشی از ریز اقلیم هایی است که به سبب عوارض کوهستانی زمین ، الگوهای باد ، نزدیکی به استوا و البته تفاوت زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فرآوری ، ایجاد می‌شوند.

مناطق شمالی کشور ( نظیر سانتامارتا و سانتاندر ) با دماهای بالا و ارتفاعات پایین خود ، قهوه‌های درشت با فناوری بالا و روشنی کمتر را عرضه می‌کنند .کمربند قهوه‌ مرکزی آنتیوکینا ،  کالداس و کوئیندو که در آن حجم عظیم تولید قهوه قرار گرفته‌است ، انواع قهوه با ویژگی‌های نوشیدن آسان ،قهوه‌ی ترکیبی صبحانه ، را با حالت آجیلی ملایم و شیرینی زیاد و اسیدیته‌ی کم تولید می‌کنند .

حوضه‌های جنوب غربی یعنی نارینو ،کائوکا و هویلا و سوپریمو ، مزارع مرتفع تری دارند که سبب اسیدیته‌ی پیچیده‌تر و افزایش عطر گل در مشخصات طعمی می‌شوند.

 

 با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه کلمبیا را ، با بالاترین و به روزترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

خرید قهوه

مشخصات قهوه در کلمبیا

 

مناطق پرورش :

casanare ، caqueta ، cesar ، cauca ، caldas ، boyaca ، antiquia ، risaralda ، quindio ، narino ، meta ، magdalena ، huila ، guajira ،  cundinamarca ، valle ، tolima ، santander 

زیرگونه‌های متداول: 

Typica ،  Colombia ،  Caturra ،  Catimor ،  Castillo ، Bourbon

روش‌های متداول فرآوری:

Washed

دوره برداشت :

کائوکا و نارینو : می - ژوئن ( برداشت اصلی ) ، نوامبر -ژانویه ( دومین برداشت ) ، هویلا : نوامبر -ژانویه ( برداشت اصلی  ) می - جولای ( دومین برداشت )

محصولات مرتبط
نوشته‌های مرتبط
ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم