آخرین نظرات
بدون نظر
جستجو در وبلاگ

راهنمای خرید نهایی قهوه برای سال 2022

نوشته شده در تاریخ2 سال پیش توسط 191

برای خیلی ها قهوه یک عادت است مخصوصا در وعده صبحانه برای شروع خوب روز، در واقع به لطف خواصی که دارد به ما کمک می کند تا با خستگی مبارزه کنیم. اما برای افراد دیگر، این یک مراسم واقعی است که در مقابل یک کتاب یا شرکت خوب میل می‌شود.

قهوه دارای کیفیت های متفاوتی است و امروزه روش های تهیه آن نیز متفاوت است. بسیاری از مردم عادت دارند و همیشه همان گزینه را انتخاب می کنند، اما شجاع ترین ها می توانند خود را زیاده روی کنند! ما این راهنمای خرید را آماده کرده ایم تا به شما در کشف انواع مختلف موجود کمک کنیم.

 

مهم ترین چیزها به طور خلاصه

انواع مختلفی از قهوه در بازار وجود دارد که می تواند رضایت مشتریان را با نیازهای مختلف تضمین کند.

 

کیفیت های مختلف قهوه طعم ها، عطرها و تفاوت های ظریف متفاوتی را ارائه می دهد که حتی برای افرادی که در این زمینه متخصص نیستند نیز قابل درک است.

طعم، عطر و قیمت ویژگی های مهمی هستند اما تنها عواملی نیستند که باید در نظر گرفته شوند. قبل از خرید قهوه نیز باید مطمئن شویم که محصولی مناسب با روش تهیه ای است که استفاده خواهیم کرد. به همین دلیل است که ما راهنمای خرید نهایی قهوه 2021 را برای شما ایجاد کرده ایم!

چه کسی می داند که آیا با انتخاب قهوه های مورد علاقه مصرف کنندگان چیز جدیدی کشف کرده اید؟ عوامل زیادی وجود دارد که باید قبل از خرید بررسی شود. در پاراگراف های بعدی، همه چیزهایی را که باید در نظر بگیرید توضیح می دهیم، توجه داشته باشید!

قهوه چیست؟

قهوه یکی از نوشیدنی‌های پرمصرف در سراسر جهان است و از دانه‌های درختچه‌ای همیشه سبز متعلق به جنس Coffea تهیه می‌شود که در آب و هوای گرمسیری رشد می‌کند. این دانه ها بو داده و آسیاب می شوند.

امروزه از قهوه برای تهیه نوشیدنی‌های سرد یا گرم استفاده می‌شود، اما همچنین به‌عنوان ماده‌ای در دستور العمل‌های متعدد، شیرین و شور استفاده می‌شود.

 

قهوه حاوی کافئین است، یک محرک طبیعی که به مبارزه با خواب و خستگی کمک می کند. اثر کافئین بر روی گیرنده های مغز تنها چند دقیقه پس از نوشیدن قهوه باعث ایجاد احساس خوشایندی می شود.

قهوه بر اساس تنوع چگونه طبقه بندی می شود؟

اگرچه سرده Coffea بیش از 100 گونه شناخته شده دارد، اما دو گونه رایج آن مربوط به گونه های تجاری arabica و robusta است.

کشت قهوه عربیکا در آمریکای مرکزی و جنوبی، شرق آفریقا و آسیا گسترده است. از طرف دیگر، این گونه قوی عمدتاً در آفریقا، برزیل و برخی مناطق آسیا یافت می شود.

در اینجا چند ویژگی جالب وجود دارد:

قهوه عربیکا (قهوه عربیکا)

این گیاه که انواع مختلفی از آن وجود دارد به نظر می رسد بومی اتیوپی باشد و در ارتفاعات بین 900 تا 2000 متر رشد می کند. با غلظت کم کافئین و طعم و عطر شدید مشخص می شود.

 

قهوه روبوستا (Coffea Canephora)

خاستگاه قهوه روبوستا زئیر است، اما امروزه در مناطق مختلف با ارتفاع بین 200 تا 600 متر و با آب و هوای گرم کشت می شود. روبوستا دارای محتوای کافئین بالاتری است و می تواند بیش از دو برابر قهوه آرابیکا باشد. طعم تلخی دارد.

بسته به درجه برشته شدن چه انواع قهوه وجود دارد؟

تولید قهوه با جمع آوری میوه های گیاه قهوه (که گیلاس نیز نامیده می شود) شروع می شود که دانه ها از آن استخراج می شوند و سپس در معرض خشک شدن و برشته شدن قرار می گیرند.

دومی یکی از مراحل اساسی فرآوری است، علاوه بر اینکه قهوه سبز را خوراکی می کند، مشخصات معطر مخلوط را نیز تعیین می کند.

انواع مختلفی از برشته کردن وجود دارد: روشن، متوسط ​​و تیره.

برشته کردن تیره قهوه ای قوی و قوی با اسیدیته کمی مشخص و مقدار کمتری کافئین تولید می کند. از این نوع قهوه به عنوان مثال برای تهیه یک اسپرسوی پر حجم و تلخ استفاده می شود.

 

از طرف دیگر، برای قهوه های تهیه شده با روش های استخراج فیلتر، برشته کردن سبک ترجیح داده می شود که محصولات نرم تر و اسیدی تر را با نت های گل و میوه ارائه می دهد.

در عوض، برشته کردن متوسط ​​قهوه ای گردتر و متعادل تر و پر حجم تر با طیف معطر وسیع تری به دست می دهد.

مجموعه دانه های قهوه

 

جمع آوری دانه های قهوه باید در چرخش انجام شود، زیرا به بلوغ کامل می رسند.

این روش برداشت که در اصطلاح فنی «چینگ» نامیده می‌شود، مقرر می‌دارد که چی‌کننده‌های واجد شرایط، بارها و بارها با پای پیاده از بین بوته‌های قهوه عبور می‌کنند، تنها میوه‌هایی را که به بلوغ کامل رسیده‌اند، یکی یکی بچینند.

این تکنیک انتخاب فوق العاده ای از میوه ها را تضمین می کند که اولین نیاز برای به دست آوردن حداکثر طعم و عطر در فنجان است.

 

با توجه به هزینه های بسیار بالا، فقط برای قهوه با ارزش مطلق و با ویژگی های ارگانولپتیک عالی استفاده می شود.

روش دیگر برداشت دانه‌های قهوه به نام استریپینگ است: چینده، شاخه‌های گیاه را با یک دست می‌گیرد، دست دیگر را در تمام طول می‌چرخاند و هر چیزی را که با آن روبرو می‌شود از بین می‌برد: گل‌ها، میوه‌های نارس، میوه‌های رسیده، اما همچنین پوسیده، فاسد، میوه های ناقص یا بیش از حد رسیده

این تکنیک در مناطق کشت فشرده و انواع قهوه که به خصوص جالب یا ارزشمند نیستند و برای ترکیب تجاری در نظر گرفته شده اند، به کار می رود.

در محصولات بزرگ‌تر، مانند املاک بزرگ برزیل، از ماشین‌های خاصی استفاده می‌شود که به طور خودکار برداشت را فراهم می‌کنند و همان نتایج را به دست می‌آورند.

خشک کردن دانه های قهوه

فرآیند خشک کردن از فرآیند جمع آوری پیروی می کند و می تواند با روش خشک یا مرطوب انجام شود.

 

روش فرآوری خشک مستلزم آن است که دانه‌ها در مزرعه‌های بزرگ آفتاب‌گیر قرار داده شوند و به طور مداوم هم زده شوند تا از تشکیل کپک جلوگیری شود تا زمانی که کاملاً خشک شوند.

در این مرحله پوسته خشک خرد شده و دو دانه قهوه داخل آن آزاد می شود. روش خشک برای قهوه های برداشت شده با روش استریپینگ و در نتیجه برای قهوه هایی با ارزش و انتخاب کمتر اعمال می شود.

به طور کلی برداشت دستی (روش چیدن) پس از عمل آوری به روش مرطوب انجام می شود که مستلزم آن است که لوبیاها در مخازن عظیم آب قرار گرفته و بر اساس شناور بودنشان دسته بندی شوند.

سپس پوسته بیرونی برداشته می شود و لوبیاها به روشی کنترل شده از 12 تا 48 ساعت تخمیر می شوند و عطر و شیرینی آن ها تقویت می شود. سپس در زیر نور آفتاب شسته و خشک می شوند و در نهایت با توجه به اندازه و بر اساس عدم وجود نقص بیشتر انتخاب می شوند.

برای ارزیابی اندازه دانه قهوه، از غربال استفاده می شود، صفحه ای با سوراخ هایی با قطرهای مختلف، که دانه ها از آن عبور می کنند و آنها را به دسته هایی با ابعاد همگن تقسیم می کنند.

 

اندازه دانه ها پارامترهای استاندارد بین المللی است که برای فرمول بندی طبقه بندی کیفیت قهوه استفاده می شود. به طور کلی، اما نه بیش از حد بزرگ، قهوه ها معمولاً دارای بالاترین ارزش هستند، زیرا آنها بهترین ویژگی های ارگانولپتیک را دارند.

برشته کردن دانه های قهوه

برشته کردن آخرین فرآیندی است که برای دانه های قهوه در نظر گرفته شده است که قادر است دانه خام و اساساً بی مزه را به دانه برشته تبدیل کند.

برشته کردن فرآیندی ظریف و پیچیده است که هرگز در کشور مبدأ انجام نمی‌شود، زیرا پس از انجام بو دادن، پس از اولین مرحله مثبت بلوغ دانه برشته، روند سریع از بین رفتن عطر آغاز می‌شود و قهوه تبدیل به قهوه می‌شود. به خصوص رطوبت حساس و جذب بوهای خارجی.

فرآیند برشته کردن شامل وارد کردن دانه‌های قهوه در دستگاهی (روستر) است که دانه‌ها را به دمای بین 200 تا 250 درجه سانتی‌گراد، برای مدتی بین 10 تا 20 دقیقه، بسته به نوع قهوه‌ای که می‌خواهید تبدیل کنید و نتیجه ای که می خواهید به آن برسید

از طریق انتقال تدریجی گرما به لوبیا، بیش از 600 ماده شیمیایی مختلف تولید می‌شود که مهم‌تر از همه به لطف واکنش‌های Maillard بین کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها است.

در هنگام برشته شدن، دانه قهوه به دلیل تبخیر آب و برخی مواد فرار، افزایش حجم، تشکیل رنگ تیره به دلیل کربنی شدن سلولز و کاراملی شدن قندها، 15 تا 20 درصد کاهش وزن پیدا می کند. ، ظاهر شدن روی سطح به اصطلاح دانه های کافئین، روغنی تیره که عطر مشخص را تعیین می کند و کمی از دست دادن کافئین در اثر گرما.

قهوه برشته شده لطیف است و باید با احتیاط، دور از اکسیژن و نور و احتمالاً در دمای پایین نگهداری شود.

 با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را ، از سراسر نقاط جهان را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

خرید قهوه

 

فرآیند شستشوی عسل چیست؟

 

اخیراً بیشتر و بیشتر در مورد روش "عسل" می شنویم. اما این دقیقن چیه؟ و چه تاثیری در نتیجه در جام دارد؟

همانطور که می دانیم، روش های اصلی پردازش می تواند به شرح زیر باشد:

  1. طبیعی – دروپه ها روی خرمن ها یا تخت های آفریقایی خشک می شوند و به طور مداوم می چرخند تا دانه ها به طور یکنواخت خشک شوند.
  2. شسته می‌شود - دروپه‌ها ابتدا جدا می‌شوند و سپس در مخازن آب غوطه‌ور می‌شوند و به‌طور کنترل‌شده‌ای به درجه‌ی مورد نظر تخمیر می‌شوند.

روش "عسل" که بیشتر و بیشتر نامگذاری می شود، حد وسطی بین دو روش قبلی است و عمدتاً در بخش قهوه تخصصی استفاده می شود.

اصالتاً اهل کاستاریکا بود و با هدف خاص بهبود کیفیت قهوه مورد مطالعه قرار گرفت و به سرعت در کشورهای همسایه گسترش یافت.

این نام از قوام موسیلاژ گرفته شده است که تمایل به جذب رطوبت هوا در طول مرحله خشک شدن دارد.

در این حالت، دانه های رسیده مانند روش شسته شده جدا می شوند اما لایه ای از موسیلاژ روی سطح دانه باقی می ماند. دومی بسیار غنی از قندها و اسیدها است که سپس توسط لوبیا جذب می شود و به ناچار باعث تأثیر در طعم نهایی می شود.

مرحله خشک کردن برای این فرآیند اساسی است زیرا موفقیت آن و نتیجه در فنجان را تعیین می کند. نباید خیلی سریع باشد تا عطرها از موسیلاژ به دانه منتقل شوند، اما نباید خیلی آهسته باشد تا از تخمیر جلوگیری شود که می تواند نشانه هایی از کپک را در فنجان ایجاد کند.

قهوه را روی تخت های آفریقایی یا در خرمن کوب هایی که در معرض نور خورشید هستند قرار می دهند و در طول روز چندین بار می چرخانند تا به درصد رطوبت مطلوب برسد.

فرآیند خشک کردن با این روش دقیقاً به دلیل وجود موسیلاژ بسیار طولانی تر از دو روش اول است که در طول شب تمایل به جذب مجدد بخشی از رطوبت دارد که باید در روز بعد از بین برود.

در فنجان، قهوه ای که با این روش کار می شود، شیرین، با اسیدیته خوب و عطر خاصی است، به لطف قندهای موجود در موسیلاژ که به طور فزاینده ای در هنگام خشک شدن غلیظ می شود، گفته می شود که توسط دانه جذب می شود و سپس در آن یافت می شود. فنجان

فرآوری «عسل» می‌تواند، مرتبط با نام، «رنگ‌های» متفاوتی داشته باشد که به درصد موسیلاژ باقی‌مانده روی دانه در طول خشک شدن بستگی دارد.

رنگ های طبقه بندی شده عبارتند از:

  • عسل سفید:  10% لایه موسیلاژ
  • عسل طلایی:  25%
  • عسل زرد:  50%
  • عسل قرمز:  75%
  • عسل سیاه:  تقریبا 100%

البته هر چه درصد موسیلاژ بیشتر باشد زمان خشک شدن بیشتر می شود و همچنین شدت و تنوع رایحه ها شدیدتر و پیچیده تر خواهد بود.

مناطق مختلف، طعم های مختلف: چگونه منشاء بر طعم قهوه تأثیر می گذارد

منشا، بدون شک، عاملی است که بر طعم و عطر قهوه تأثیر می گذارد. بسته به قاره و کشور - و حتی منطقه - قهوه ویژگی های متفاوتی خواهد داشت.

برای اینکه بفهمید کدام قهوه را بخرید، این جدول را با ویژگی های قهوه از کشورهای مختلف آماده کرده ایم.

 

کشور منطقه مشخصات
برزیل آمریکای جنوبی طعم لطیف و شیرین، عطر سبک
مکزیک آمریکای جنوبی طعم ظریف و کمی اسیدی
کلمبیا آمریکای جنوبی طعم کمی تلخ، قهوه ای پر بدن، با رایحه ای شدید و اسیدی متوسط
کاستاریکا آمریکای جنوبی طعمی شیرین و لطیف با نت های میوه ای، پر بدن
تانزانیا آفریقا اسیدیته بالا و عطر بسیار شدید
اتیوپی آفریقا اسیدی، با طعمی شدید و نت های گلی و میوه ای از یاس و مرکبات
کنیا آفریقا طعم کامل و میوه ای با اسیدیته متوسط ​​تا بالا
جاوا (اندونزی) آسیا خیلی تلخه
سولاوسی (اندونزی) آسیا طعم و طعم شدید و اسیدی

چه نوع قهوه ای را می توان از فروشگاه ها یا آنلاین خرید؟

قهوه را می توان در چهار نوع مختلف با تطبیق پذیری های مختلف خریداری کرد.

در این جدول به شما کمک می کنیم تا تفاوت های بین ارائه های مختلف را درک کنید تا در زمان خرید مناسب ترین آنها را انتخاب کنید.

 

   
دانه های کامل قهوه قهوه طبیعی اگر دانه های قهوه می خرید، باید قبل از استفاده آن را آسیاب کنید. معمولاً با طعم و عطر شدیدتر مشخص می شود.

 



 
قهوه فوری می توان آن را با آب یا شیر تهیه کرد و نیازی به استفاده از قهوه ساز و قهوه ساز نیست. از آبگیری قهوه از طریق تبخیر به دست می آید.

 




 
قهوه بدون کافئین (بدون کافئین). قهوه بدون کافئین همان طعم و عطر قهوه معمولی را دارد، به سادگی فاقد کافئین است که قبل از بو دادن استخراج می شود.

 

آیا باید دانه های کامل قهوه بخرم یا قهوه آسیاب شده؟

بهتر است خرید دانه های قهوه کامل را مد نظر داشته باشید ، زیرا بادی را حفظ می کند و طعم تازه تر و عطر شدیدتری خواهد داشت.

در این مورد، ایده این است که قهوه را درست قبل از استفاده آسیاب کنید. اگر در عوض تصمیم گرفتید کل بسته بندی را آسیاب کنید، سعی کنید ظرف یک ماه آن را مصرف کنید تا خاصیت آن را از دست ندهید.

قهوه آسیاب شده بدون شک راحت تر است زیرا می توان بلافاصله از آن استفاده کرد.

هنگام چشیدن قهوه چه ویژگی هایی را باید در نظر گرفت؟

 

ویژگی های خاصی وجود دارد که باید در هنگام چشیدن قهوه در نظر گرفته شود، آنها همان ویژگی هایی هستند که توسط متخصصان در جلسات فنجان ارزیابی می شوند (تحلیل حسی).

 

به طور خلاصه توضیح می دهیم که اینها چیست:

بدن

این برای نشان دادن ساختار نوشیدنی استفاده می شود و خواص فیزیکی قهوه را توصیف می کند که خود را در احساسات لمسی درک شده توسط دهان نشان می دهد. قهوه های با بدنه کامل، متوسط ​​یا گرد را می توانیم تشخیص دهیم.

اسیدیته

این ویژگی عمدتاً به کشت قهوه (که در زبان عربیکا بارزتر است) و ارتفاع بستگی دارد. ارتفاعات بالاتر با اسیدیته شدیدتر مطابقت دارد.

سطح اسیدیته در 3 مرحله طبقه بندی می شود:

  • سطح 1  - طبیعی دلپذیر
  • سطح 2  - طبیعی ناخوشایند
  • سطح 3  - نامطلوب

عطر

عطر قهوه عربیکا شیرین و لطیف است، در حالی که رایحه قوی با رایحه های قوی تر و تلخ تر مشخص می شود.

طعم دهنده

طعم آن بسیار شخصی است، با این حال، قهوه‌هایی با طعم‌های لطیف‌تر و برخی دیگر تندتر وجود دارد، برخی دارای نت‌های گلی یا میوه‌ای هستند، برخی دیگر کارامل یا شکلات را به یاد می‌آورند.

انواع قهوه سازهای موجود در بازار

روش های مختلفی برای دم کردن قهوه، هم به صورت حرفه ای و هم در خانه وجود دارد.

ما این جدول مفید را در زیر آماده کرده‌ایم که محبوب‌ترین قهوه‌سازها، از جمله اندازه ایده‌آل آسیاب قهوه و زمان دم‌آوری را نشان می‌دهد.

با کلیک بر روی نام هر قهوه ساز می توانید اطلاعات بیشتری در مورد آن مشاهده کنید.

دم کردن با استفاده از فشار

قهوه ساز اندازه آسیاب زمان دم کردن
اسپرسو ساز خیلی خوب 1-2 دقیقه
قهوه ساز اتوماتیک متوسط 3-5 دقیقه
موکا پات متوسط-خوب 5-7 دقیقه
هواپرس خیلی خوب 3-5 دقیقه

دم کردن از طریق Steeping

قهوه ساز اندازه آسیاب زمان دم کردن
فرنچ پرس درشت 4-5 دقیقه
نرم دم متوسط ​​درشت 4-7 دقیقه
سیفون متوسط-خوب 6-8 دقیقه
کیسه قهوه خیلی خوب 1-2 دقیقه

دم کردن از طریق فیلتراسیون یا چکه کردن

قهوه ساز اندازه آسیاب زمان دم کردن
چکه خودکار متوسط-خوب 4-6 دقیقه
Chemex متوسط ​​درشت 4-7 دقیقه
قطره ویتنامی متوسط ​​درشت 4-5 دقیقه
پرکلاتور درشت 4-10 دقیقه
کلد دم درشت 12-24 ساعت

دم کردن از طریق فیلتراسیون یا چکه کردن

قهوه ساز اندازه آسیاب زمان دم کردن
ایبریک خیلی خوب 1-3 دقیقه
روش کابوی متوسط ​​درشت 4-6 دقیقه

فواید و مضرات قهوه چیست؟

همانطور که قبلاً دیدیم، هنگام انتخاب قهوه برای خرید باید عوامل زیادی را در نظر گرفت. بسته به تنوع، ویژگی های حسی بسیار متفاوت است.

ما هنوز تمام نشده ایم! ما می خواهیم مزایا و معایب قهوه خوب را به شما نشان دهیم.

مزایای

  • سیر کننده است
  • به مبارزه با خستگی کمک می کند
  • طبق برخی مطالعات، برای سلامتی مفید است
  • ترموژنز را تحریک می کند
  • به تنظیم قند خون کمک می کند

معایب

  • بعضی ها را عصبی می کند
  • می تواند استراحت شما را بدتر کند
  • اگر به وفور مصرف شود می تواند به التهاب زا تبدیل شود

 

معیارهای خرید

ما تقریباً در پایان این راهنمای خرید هستیم.

احتمالاً قبلاً متوجه شده اید که کدام قهوه را می توانید انتخاب کنید، اما توصیه می کنیم قبل از خرید نهایی، جنبه های زیر را نیز در نظر بگیرید.

فقط در این صورت 100% مطمئن خواهید بود که از خرید خود پشیمان نخواهید شد.

  • محتوای کافئین
  • روش تولید
  • ارتفاع
  • بسته بندی
  • تاریخ بسته بندی

محتوای کافئین

هر نوع قهوه حاوی غلظت متفاوتی از کافئین است. علاوه بر انتخاب محصولی که از نظر قهوه با ذائقه شما مطابقت دارد، تاثیری که کافئین روی شما می گذارد را نیز فراموش نکنید.

اگر متوجه شدید که بر کیفیت استراحت شما تأثیر منفی می گذارد، سعی کنید قهوه ای با کافئین کمتر بخرید. همچنان باید از اواخر بعد از ظهر قهوه بدون کافئین مصرف کنید.

روش تولید

روش های مختلفی برای فرآوری قهوه وجود دارد، اما اصلی ترین آنها روش طبیعی و شسته شده است.

این اطلاعات باید روی بسته بندی مشخص شود. قهوه شسته شده دارای طعم مشخص با اسیدیته شدیدتر است، در حالی که قهوه طبیعی لطیف تر است و نت های گلی دارد.

ارتفاع

ارتفاع بر طعم و محتوای کافئین قهوه تأثیر می گذارد. قهوه ای که در ارتفاع بیش از 1500 متر برداشت می شود اسیدی تر و کمی شیرین است، در حالی که ارتفاعات پایین تر به اسیدیته کمتر و طعم طبیعی تر مربوط می شود.

بسته بندی

برچسب روی بسته باید تمام اطلاعات مورد نیاز قانون مانند تاریخ بسته بندی، تاریخ انقضا، نام، سازنده و دسته را مشخص کند.

در برخی موارد، اطلاعات اضافی مانند تنوع قهوه، روش تولید، درجه آسیاب و نکاتی برای حفظ بهینه قهوه را خواهید یافت.

تاریخ بسته بندی

از جمله اطلاعاتی که باید روی برچسب درج شود، تاریخ بسته بندی را می یابیم. سعی کنید یک کالای تازه بسته بندی شده را انتخاب کنید، زیرا خواص ارگانولپتیکی قهوه در طول زمان دست نخورده باقی نمی ماند.

دقیقا به همین دلیل حتی خرید و نگهداری بسته های مختلف قهوه راحت نیست، بهتر است هر بار یک بسته خریداری کنید.

افکار نهایی

برای بسیاری، قهوه یک محصول ضروری است. اگر این موضوع برای شما نیز صادق است، توصیه می کنیم برای انتخاب نوع قهوه متناسب با سلیقه و نیاز خود، اطلاعات این راهنمای خرید را در نظر بگیرید. حتی اگر گزینه های بسیار ارزانی وجود دارد، سعی کنید همیشه یک محصول با کیفیت انتخاب کنید.

همیشه برچسب را بخوانید تا تمام اطلاعات مورد نیاز برای انتخاب هوشمندانه را در اختیار داشته باشید. سعی کنید قهوه تازه بخرید و میزان کافئین موجود در آن را در نظر بگیرید. با این حال فراموش نکنید که با توجه به سلیقه خود انتخاب کنید تا بتوانید از هر فنجان لذت ببرید.

محصولات مرتبط
نوشته‌های مرتبط

نگاهی به قرص قهوه عصاره گرفته شده

توسطزمان بیکی 179 2 سال پیش

راهنمای خرید و فرهنگ قهوه فرانسه

توسطزمان بیکی 157 2 سال پیش

آیا قهوه برای قلب مفید است یا مضر ؟

توسطزمان بیکی 466 2 سال پیش

انواع دان قهوه

توسطزمان بیکی 430 2 سال پیش

20 حقیقت شگفت انگیز در مورد قهوه

توسطزمان بیکی 457 2 سال پیش
ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم