قهوه اوگاندا بوگیسو

کشور (خاستگاه): اوگاندا
منطقه کشت: بوگیسو
طعم‌یادها: شکر قهوه ای- کاکائو – چای سیاه
این قهوه با اسیدیته متوسط . شیرینی و تلخی کم و بادی زیاد می باشد.

 

ادامه مطلبShow less
‎تومان145,000
وزن
درجه آسیاب
ناموجود
مرجع:
ZC-004
دوست داشتن0
اضافه به مقایسه0
محصولات مشابه
توضیحات

دانه های قهوه اوگاندا


بیشتر قهوه‌های کشت‌شده در اوگاندا (80%) از واریته‌های روبوستا (Coffea canephora var. robusta) و 20 درصد دیگر شامل گونه‌های عربیکا Typica، SL 14، SL 28 و Kent است. همچنین در اوگاندا رقم عربیکا Bugishu / Bugisu ( Coffea arabica var. bugishu) کشت می‌شود که در نزدیکی آبشار سیپی در دامنه‌های غربی کوه الگون، یکی از بزرگترین کوه‌های اوگاندا رشد می‌کند.برای خرید قهوه اوگاندا بوگیسو می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.

 

به طور کلی، مناطق کشت قهوه به دو دسته تقسیم می شوند:

نیل غربی (اوکورو - هم مرز با جمهوری دموکراتیک کنگو و سودان در شمال غربی)
منطقه شمالی (لیرا، گولو)
شرقی (مبال، بوگیسو - هم مرز با کنیا )
مرکزی و جنوب غربی (جینجا، موکونو، کامپالا، ماساکا - کنار دریاچه ویکتوریا)
منطقه غربی (Kasese، Mbarara - هم مرز با جمهوری دموکراتیک کنگو )
مناطق غربی بیشتر قهوه‌های عربیکا را تولید می‌کنند که در ارتفاعات بالاتر از جمله کوه رونزوری (که در واقع در قله‌های آن برف می‌بارد) به خوبی رشد می‌کنند. اینها به طور طبیعی پردازش می شوند ("داروها").

 


یادداشت های مزه


یک فنجان قهوه دم کرده خوب بوگیسو (یا "بوگیشو") نت هایی شبیه به اسیدیته شرابی مطلوب یک قهوه خوب آفریقای شرقی ، با طعم شیرین شکلاتی و بافت غنی را نشان می دهد. به طور کلی، پیچیدگی کمتر و بدنه سبک‌تر قهوه‌های اوگاندا باعث می‌شود که قهوه‌های اوگاندا به طور کلی کمتر متمایزتر از قهوه‌های ظریف‌تر کشورهای همسایه زیمبابوه ، تانزانیا یا کنیا باشند.

Robustas از حوضه دریاچه ویکتوریا به خوبی برای خاک های غنی از رسی مناسب است و از برخی ارتفاعات بلند در منطقه بهره می برد. آنها می‌توانند اسیدیته بالاتری نسبت به روبوستای‌های پرورش یافته در ارتفاعات پایین‌تر ایجاد کنند و از آن‌ها به یک فنجان مناسب تبدیل شوند.

 

اوگاندا بوگیسو


این گونه گیاه قهوه Coffea arabica ( Coffea arabica var. bugishu ) در شمال شرقی اوگاندا در نزدیکی آبشار سیپی رشد می کند. قهوه بوگیسو با طعم تمیز و عطر متمایزش متمایز می شود. برخی از بهترین بوگیشو (یا بوگیسو ) در کوه الگون اوگاندا رشد می کنند.

یک فنجان قهوه دم کرده خوب بوگیشو، اسیدیته شرابی مطلوب یک قهوه خوب آفریقای شرقی را نشان می دهد . با این حال، پیچیدگی کمتر و بدنه سبک‌تر قهوه اوگاندا باعث می‌شود که آن را نسبت به قهوه‌های زیمبابوه ، تانزانیا یا کنیا کمتر متمایز کند.

 

رو به رشد


فصل برداشت قهوه سبز عربیکا از اکتبر تا فوریه و در تمام سال برای محصول روبوستا (از نوامبر تا فوریه به اوج خود می رسد). پس از برداشت، قهوه ها یا به طور طبیعی شسته می شوند (به طور محلی به عنوان "وگار" شناخته می شوند) یا به طور طبیعی فرآوری می شوند (به طور محلی به عنوان "داروگار" شناخته می شوند).

جالب اینجاست که درختان قهوه روبوستای وحشی را می توان در اوگاندا به دلیل مناسب بودن با آب و هوا پیدا کرد. از نظر تئوری بومی اوگاندا، روبوستا بزرگترین نوع قهوه صادراتی در اوگاندا است که دارای دومین حجم صادراتی این گونه در جهان است.

قهوه های اوگاندا دارای درجه بندی A (صفحه نمایش 15/16 - برابر با اندازه کلمبیایی "Exelso") یا "AA" (صفحه نمایش 17/18 - برابر با اندازه "Supremo" کلمبیایی هستند).

 

نکات دم کردن

 

برای راهنمایی در مورد دم کردن یک فنجان قهوه عالی اوگاندا، بخش راهنمای قهوه اسپرسو در مورد دم کردن قهوه را ببینید.

برای پیروی آسان از دستورالعمل‌های طرز تهیه نوشیدنی‌های اسپرسوی عالی اوگاندا، به دستور العمل‌های نوشیدنی اسپرسو و نحوه تهیه لاته مراجعه کنید. همچنین نکاتی در مورد کشیدن یک شات اسپرسوی عالی ارائه شده است.

 
ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
ZC-004

مشخصات

نوع دان
عربیکا
درصد ترکیب
100 درصد عربیکا
خاستگاه
اوگاندا
طعم یاد
شکر قهوه ای- کاکائو – چای سیاه
رایحه
کاکائو
ارتفاع از سطح دریا
1300 تا 2600 متر
زیرگونه
بوربون قرمز
روش فرآوری
شسته
نظرات
بدون نظر

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم