قهوه تک خاستگاه راهنمای مفید برای تشخیص انواع دان قهوه
وقتی نوبت به انتخاب دانه های قهوه می رسد، دانستن اینکه از کجا می آیند یک عامل مهم است. این به این دلیل است که در جایی که قهوه رشد می کند، نت های طعمی منحصر به فرد برای هر برداشت شکل می گیرد. علاقه به قهوه تک منشا، در هسته آن، در مورد درک بهتر مشخصات طعم و چگونگی تأثیر آن مشخصات از آب و هوای در حال رشد است. این در مورد کاوش در مناطق جدید و تولید کنندگان برای کشف کیفیت آنها است.
تعریف منشاء واحد ( تک خاستگاه )
قهوه تک خواستگاه قهوه ای است که از یک منبع، خواه مزرعه، محصول یا منطقه باشد. این تضمین میکند که قهوه هایی که استفاده میکنیم با کیفیت خوب و از یک منبع قابل اعتماد هستند. برای ما و بسیاری دیگر از برشتهکنندگان تخصصی، استفاده از قهوه تک خواستگاه به این معنی است که میدانیم دانههای ما از کجا میآیند. این به تقویت روابط بهتر با زنجیره تامین ما کمک می کند. از مزرعه ای به فنجان دیگر در سطح مزرعه، حتی در یک تولیدکننده، مقدار زیادی اغلب با انواع مختلف مخلوط می شود تا یک دسته واحد تولید شود.
مبانی ترکیب ها
برای هر طرفدار قهوه، ما می دانیم که همه دانه ها برابر نیستند. منطقه، آب و هوا و حتی فرآیند برداشت، مشخصات طعم را شکل می دهد . هنگامی که به یک دسته از قهوه به عنوان مخلوط اشاره می کنیم، این بدان معنی است که تعداد زیادی از قهوه ها در مرحله بو دادن مخلوط می شوند. اختلاط واریتهها در مبدأ تولید یک روش معمول است و نباید با مخلوط کردن در مرحله بو دادن اشتباه شود.
این بدان معنا نیست که طعمهای ترکیبی نسبت به تک خواستگاه کمتر است، بلکه به این معناست که طعم متعادلتری دارند. از آنجایی که این قهوه ها از چندین دانه با منشاء مختلف تشکیل شده اند، اغلب از نظر طعم سازگارتر هستند. این نتیجه مخلوط شدن و تولید در دسته های بزرگتر است. در حالی که یک قهوه تک خواستگاه طعم متمایز تری خواهد داشت که منحصر به محیط رشد آن است.
سه عامل متمایز کننده
هنگامی که صحبت از یک مبدأ در مقابل ترکیب می شود، سه نقطه اصلی تمایز وجود دارد.
اولین مورد مشخصات طعم است. یک دسته تک مبدا تا حد زیادی مشخصات عجیب و غریب یا پیچیده تری خواهد داشت. در حالی که، یک ترکیب قهوه طعمی را به همراه خواهد داشت که کامل تر است.
خلوص عامل دیگر است. به طور گسترده ای در نظر گرفته می شود که قهوه های تک منشا یک فنجان تمیز و ترد را دم می کنند. از سوی دیگر، مخلوط ها برای نوشیدنی های مبتنی بر شیر مناسب تر هستند.
و آخرین عامل ثبات است. از آنجایی که هیچ دو برداشتی دقیقاً یکسان نیست، هیچ دو دسته ای از قهوه تک خواستگاه یکسان نخواهد بود. تغییرات فصلی سال به سال تاثیر فوق العاده ای بر طعم قهوه خواهد داشت.
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه تک خاستگاه را ، از سراسر نقاط جهان را با بالاترین و به روزترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
تقویت رابطه
یکی از پیامدهای ناخواسته علاقه روزافزون به دانه های تک منشا، افزایش کیفیت قهوه است. رابطه بین برشتهکنندهها و تولیدکنندگان تنگتر میشود، زیرا هر دو طرف برای یادگیری و شکل دادن به آنچه در آینده است به دیگری تکیه میکنند. قهوه های رست شده، میتوانند روند بازار را اطلاع دهند، در حالی که تولیدکنندگان درک عمیقتری از تأثیر کشاورزی و فرآوری خود بر روی قهوه ها ، به دست میآورند.
تنوع و فردیت دانه های تک منشا چیزی است که ما را به دنیای قهوه می کشاند. این در مورد کشف ویژگی های منحصر به فرد قهوه از مناطق دوردست و چگونگی تبدیل آن به یک فنجان تازه است.