قهوه تانزانیا

کشور:  تانزانیا
درصد ترکیب : 100 درصد عربیکا
اسیدیته :کم و شفاف، زنده و شراب مانند است .

بادی :متوسط و طعمی قوی و پیچیده دارد . 

طعم یاد ها : توت شیرین ، چوب سرو

ادامه مطلبShow less
‎تومان135,000
وزن
درجه آسیاب
ناموجود
مرجع:
ZC-013
دوست داشتن0
اضافه به مقایسه0
محصولات مشابه
توضیحات

 

دانه های قهوه تانزانیا
تا حدودی شبیه به قهوه کنیا، بررسی‌های قهوه تانزانیا نیز دارای یک اسیدیته روشن و پر جنب و جوش، گاهی اوقات حتی تند، و با طعمی عمیق، غنی و قوی است. قهوه تانزانیا معمولاً با بادی متوسط ​​تا پر که تند و خامه‌ای است، نت‌های مزه‌ای از طعم توت‌مانند شیرین و میوه‌ای و گاهی نت‌های سرو دارد. برای خرید قهوه تانزانیا می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.

هفتاد درصد قهوه‌ی تولیدی تانزانیا عربیکاست که اغلب در ارتفاعات کلیمانجارو کشت میشود.


یادداشت های مزه


عطر قهوه تانزانیا ممکن است نت روستایی و گاهی شیرینی نان قهوه ای را نشان دهد. طعم پس از آن با اشاره ای جزئی به طبیعت وحشی شرق آفریقا باقی می ماند.

سطح اسیدی قهوه تانزانیا در مقایسه با قهوه کنیا کمی کم است ، همچنین با بادی ملایم تر سازگاری ندارد. اگرچه میوه و اسیدیته آن کمتر گفته می شود، اما هنوز درخشان می درخشند. قهوه آسیاب شده و خشک تانزانیا ممکن است عطر ملاس شیرینی را ارائه دهد که کمی گلدار با نت های میوه سیب است.

 

برشته کردن


وقتی قهوه تانزانیا سیتی روست داده می شود، رایحه گیاهی-گلی را برجسته می کند در حالی که یک برشته تیره تر، طعم میوه توت و لهجه ادویه فلفل سیاه را در پایان نشان می دهد.

 

در حال پردازش


کیفیت و قوام کلی تولید قهوه سبز تانزانیا نیز بسیار عقبتر از کیفیت تولید قهوه کنیا است. اسیدیته شراب قهوه تانزانیا با قهوه های عربی و همچنین قهوه های آفریقایی مقایسه شده است .

تمام قهوه های تانزانیا فرآوری شده مرطوب (شسته شده) می شوند و سیستم درجه بندی قهوه تانزانیا مشابه درجه بندی قهوه کنیا است و تانزانیا AA بالاترین درجه را دارد و به دنبال آن A، B و غیره قرار دارد.

 

مناطق در حال رشد


مناطق عمده کشت قهوه تانزانیا شامل آروشا (مرو)، ناحیه موشی (در دامنه کلیمانجارو)، اولدانی (در منطقه آروشا) و پاره، فلات مرتفع بین دریاچه تاگانیکا و دریاچه نیاسا و همچنین سونگئا، پایتخت این کشور است. منطقه رووما در جنوب شرقی تانزانیا، جایی که رودخانه رووما بیشتر مرز جنوبی با موزامبیک را تشکیل می‌دهد.

قهوه‌هایی که از جنوب تانزانیا می‌آیند از شرایط خشک‌کردن بهتر و همچنین دسترسی بهتر به حمل‌ونقل بهره می‌برند که یک مزیت بزرگ است، زیرا بسیاری از انتقادات نسبت به دسته‌های قهوه معیوب تانزانیا ناشی از بخارپز شدن در ظروف حمل و نقل است. همچنین قهوه پیبری تانزانیا را ببینید .

 

 

قهوه کلیمانجارو تانزانیا

 

سه تا از متمایزترین قهوه های تانزانیا موشی، آروشا و کلیمانجارو هستند که همگی در تپه های کوه کلیمانجارو در نزدیکی مرز تانزانیا با کنیا رشد می کنند. ارتفاع زیاد تانزانیا تقریباً تمام قهوه آن را به عنوان Strictly High Grown (SHG) واجد شرایط می کند.

همچنین امبیا (نام یک شهر اصلی) و پاره (نام بازار) که در جنوب بین دریاچه نیاسا و دریاچه تانگانیکا در جنوب تانزانیا رشد می کنند، قابل احترام هستند، اما در مقادیر کمتر رشد می کنند.

مناطق کمتر برجسته عبارتند از:

امبینگا
تصدیق
ایرینگا
مارا
موروگورو
امبیا
تانگا
شرمنده
رکوع
کیگوما
کاگرا
بوکوبا
موانزا


حقایق مبدأ


واریته‌های گیاه قهوه که معمولاً در تانزانیا رشد می‌کنند شامل ارقام Bourbon، Typica/Nyara، Blue Mountain و Kent است.

آروشای تانزانیایی نام بازاری برای گیاه قهوه رقم آروشا است که در تپه‌های کوه مرو و همچنین کوه کلیمانجارو رشد می‌کند. واریته آروشا یک نوع قهوه عربیکا است که یا از نوع تایپیکا یا فرانسوی میشن است.

 

کشاورزی


تخمین زده می شود که حدود 400000 خانواده کشاورز از قهوه درآمد کسب می کنند و این محصول حدود 20 درصد از درآمد صادراتی تانزانیا را تشکیل می دهد. مشابه سایر مناطق جهان، درصدی از دانه‌های قهوه برداشت‌شده از نوع پیتبری است که حاوی یک دانه در هر میوه قهوه به جای ۲ نوع معمولی است و برای فروش به عنوان کیفیت برتر جدا می‌شود.

یک قهوه می‌تواند طعم‌ها را به‌طور کامل‌تری ایجاد کند، به‌جای یک قهوه ، مواد مغذی دو قهوه  به آن داده می‌شود، و اندازه یکنواخت‌تر اجازه می‌دهد تا طعم بهتری در حین تفت دادن ایجاد شود.

با این حال، هنگامی که در مخلوط استفاده می شود، پیتبری باید به طور جداگانه تهیه شود و سپس با قهوه های دیگر مخلوط شود - این به این دلیل است که تفاوت در اندازه ها باعث می شود قهوه ها با سرعت های مختلف رشد کنند و می تواند منجر به برشته شدن بیش از حد قهوه شود.

تانزانیا سومین تولیدکننده بزرگ قهوه در آفریقا است و حدود یک درصد از قهوه عربیکا جهان را تولید می کند . این گیاه به‌عنوان عربیکا (SHG) / Strictly Hard Bean (SHB) واجد شرایط است که نسبت به قهوه روبوستا به مناطق رشد بالاتر (مثلاً 1400 تا 2000 متر بالاتر از سطح دریا) نیاز دارد. اکثر دانه های قهوه سبز تانزانیا توسط دلالان صادر می شود و توسط واردکنندگان قهوه سبز به عمده فروشان و توزیع کنندگان در کشورهای دیگر فروخته می شود.

بیشتر قهوه عربیکای تانزانیا در منطقه کلیمانجارو و همچنین در ارتفاعات جنوبی کشت می شود. برخی از قهوه های تانزانیا که به طور مداوم دارای رتبه بالایی هستند عبارتند از Ruvuma و همچنین Blackburn Estate of Ngorogoro. یافتن قهوه های ارگانیک «تانزانیایی» غیرعادی است، اما گاهی اوقات می توان کلیمانجارو ارگانیک را تهیه کرد.

 قهوه تانزانیا


تانزانیا برخی از منحصربه‌فردترین قهوه‌های جهان را تولید می‌کند - بسیار مورد توجه است، اما برخلاف دیگر قهوه‌های درجه یک که هرگز آن‌ها را به صورت برشته تیره نمی‌گیرید، دانه‌های تانزانیا به خوبی روی قهوه‌های تیره‌تر کار می‌کنند. ما همیشه خرید دانه های کامل و سالم  را توصیه می کنیم که به صورت سفارشی برشته شده باشند، نه اینکه در قفسه فروشگاه های خرده فروشی یا انبارهایی مانند مارک های فروخته شده در آمازون قرار گیرند.

قهوه یک محصول تازه است که پس از برشته شدن به سرعت طعم خود را از دست می دهد و هفته ها یا ماه ها که در انبارها، کامیون ها و قفسه ها می نشینند به این معنی است که بسیاری از طعم های اصلی از بین می روند و در نتیجه قهوه ای ملایم و صاف به وجود می آید. این امر به ویژه در مورد دانه های تیره‌تر که دارای سطوح بالایی از روغن‌های سطحی هستند، بسیار مهم است که می‌توانند خیلی سریع‌تر از دانه های سبک‌تر فاسد شوند. بیشتر شرکت‌ها فقط چند پوند را مستقیماً به مصرف‌کنندگان می‌فروشند.

در حالی که فصل برداشت تانزانیا از جولای تا فوریه

 

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
ZC-013

مشخصات

نوع دان
عربیکا
درصد ترکیب
100 درصد عربیکا
خاستگاه
تانزانیا
طعم یاد
توت شیرین ، چوب سرو
ارتفاع از سطح دریا
1200 متر
زیرگونه
کاتورا
روش فرآوری
طبیعی
نظرات
بدون نظر

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم