بهترین قهوه سرد دم ( کلدبرو )
درباره سرد دم و انتخاب بهترین قهوه برای این نوشیدنی
هنگامی که می خواهید در یک روز گرم تابستان چیزی با طراوت و در عین حال انرژی زا بنوشید، به احتمال زیاد یک فنجان آیس کافی را بجای یک نوشیدنی گرم کافئین دار می نوشید. و وقتی نوبت به نوشیدنیهای قهوه سرد میرسد، هیچ چیز بهتر از یک فنجان کلدبرو وجود ندارد که شما را در صبح یا بعدازظهر سرحال بیاورد. به جای استفاده از آب داغ برای بیرون کشیدن کافئین و طعم دانه های قهوه، کلدبرو تا بیست و چهار ساعت در دمای اتاق یا آب سرد قرار می گیرد. این روش دم کردن ممکن است بیشتر طول بکشد، اما باعث می شود قهوه تان با اسیدیته کم تر و شیرین تر از قهوه داغ باشد. وقتی نوبت به تهیه کلدبرو می رسد، موفقیت شما در قهوه ای است که انتخاب می کنید. قهوه های بسیار زیادی وجود دارد که می توانید از آنها برای تهیه کلدبرو استفاده کنید. اما وقتی نوبت به طعم و مزه درست می رسد، کدام یک را باید انتخاب کنید؟ به خواندن ادامه دهید تا درباره بهترین دانه های قهوه برای کلدبرو بیشتر بدانید.
درباره Cold Brew
شاید از خود بپرسید که چه چیزی کلدبرو را با یک آیس کافی معمولی متفاوت می کند؟ همه چیز در مورد تفاوت در روش دم کردن آن است. با اینکه کلدبرو یک نوشیدنی قهوه سرد است ، اما هر قهوه ای که روی یخ سرو شود، کلدبرو نیست. آیس کافی با قهوه داغ مانند شات اسپرسو روی یخ تهیه میشود و برای خنک شدن آن آب سرد یا شیر اضافه میشود. از طرف دیگر،آسیاب قهوه کلدبرو درشت است که تا بیست و چهار ساعت در دمای اتاق یا آب سرد خیسانده می شود تا طعم آن به آرامی کشیده شود. این به آن طعمی ملایم تر و شیرین تر بدون اسیدیته می دهد. هنگامی که از آب سرد به جای آب گرم برای دم کردن قهوه استفاده می شود، فرآیند استخراج را کندتر و انتخابی تر می کند، که این تفاوت در طعم ها را نشان می دهد.
خبر خوب این است که هیچ راز بزرگی در مورد تهیه قهوه سرد عالی وجود ندارد. و انجام آن بسیار آسان است – تنها چیزی که نیاز دارید تعدادی از بهترین دانه های قهوه، آب سرد، و وسیله ای برای دم آوری آن است.
تاریخچه Cold Brew
Cold brew نوشیدنی با داستانی طولانی است که از قرن هفدهم در ژاپن شروع شد، جایی که این روش دم کردن قهوه توسط تاجران هلندی به این کشور آورده شد. قهوه به سبک کیوتو اولین نوع قهوه سرد شناخته شده است. ژاپنیها این روش را از بازرگانان هلندی یاد گرفتند که در سفر با نوشیدن قهوه سرد در کشتیهایشان انرژی خود را حفظ میکردند. در سالهای اخیر، قهوه سرد طرفداران و محبوبیت زیادی پیدا کرده است و روز به روز به طرفداران آن اضافه میشود. بر اساس گزارش Statista، در ایالات متحده، بازار فروش قهوه سرد در سال 2017 به 166 میلیون دلار رسید.
دلایل نوشیدن کلدبرو
کلدبرو علاوه بر اینکه راهی با طراوت و خنک کننده برای رفع کافئین شما در روزهای گرم است، به دلایل دیگر می تواند نوشیدنی مفیدی نیز باشد. کلدبرو می تواند راهی ایده آل برای افزایش متابولیسم شما باشد، که می تواند برای افرادی که می خواهند وزن خود را حفظ یا کاهش دهند، انتخاب خوبی باشد. از دیگر فواید سلامتی کلدبرو می توان به تقویت خلق و خو، بهبود سلامت قلب و بهبود عملکرد مغز اشاره کرد. از آنجایی که کلدبرو از نظر آنتی اکسیدان بسیار غنی است و در مقایسه با قهوه داغ اسیدیته کمتری دارد، مصرف آن نیز راحت تر است، به خصوص اگر به اسید موجود در قهوه حساس هستید.
بهترین دانه های قهوه برای کلدبرو
اگر آماده هستید تا دم نوش قدیمی خود را در خانه درست کنید، یکی از اولین چیزهایی که باید بدانید این است که کدام دانه قهوه را بخرید. در اینجا برخی از بهترین قهوه برای گزینه های دم سرد در حال حاضر آورده شده است.
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه عربیکا از سراسر نقاط جهان را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
قهوه با دانه کامل Volcanica
قهوه Volcanica در سال 2004 تاسیس شد و یک تجارت خانوادگی است که قهوه ارگانیک را ارائه می دهد. این نام تجاری متعهد به ارائه بهترین دانه های با کیفیت از مناطق کشت قهوه آتشفشانی در سراسر جهان است، از این رو این نام را به خود اختصاص داده است. همه قهوه ها به تازگی در مرکز برشته کاری پیشرفته خود در آتلانتا، جورجیا برشته می شوند. کلدبرو آنها یک ترکیب منحصر به فرد است که برای افرادی که عاشق کلدبرو هستند ایده آل است. این یک قهوه پررنگ سوماترا است که با دانه های عربیکا با اسیدیته کم ترکیب می شود. این یک رست متوسط است که به نت های
طعمی اجازه می دهد تا از طریق آن وارد شوند و طعم شگفت انگیزی با طعمی غنی و شکلاتی ایجاد کند.
قهوه کلمبیایی سوپرمو ارگانیک Cold Brew
اگر به دنبال قهوه ای مناسب هستید که برای کلدبرو طراحی شده باشد، این دانه ها ممکن است برای شما عالی باشند. Cold Brew فقط به دم آوری سرد می پردازد و مخلوط ها همگی با صد در صد دانه های قهوه عربیکا کلمبیایی تولید می شوند و طعمی قوی،با اسیدیته کم، به آن ها می دهند. قهوه ها همگی فاقد آفت کش هستند و دارای گواهینامه ارگانیک USDA هستند. آنها در شهر نیویورک برشته می شوند. دانه های برشته متوسط و تیره برای ایجاد ترکیب سوپرمو کلمبیایی استفاده می شود که گزینه ای عالی برای یک کلدبرو قوی است.
قهوه Tiny Footprint
Tiny Footprint Coffee که به دلیل تولید اولین قهوه «کربن منفی» در جهان شناخته میشود، در ایالات متحده مستقر است و بخشی از سود حاصل از هر کیسه قهوهای را که میفروشد به جنگلسازی جنگل ابری اکوادور اختصاص میدهد. اگر میخواهید با عادت قهوهتان کار خوبی انجام دهید و به محیط زیست احترام بگذارید، این یک برند عالی است. Cold Press Elixir آنها با ترکیبی منحصر به فرد از قهوه روست روشن و تیره ساخته شده است . قهوه دارای رایحه ای ابریشمی و شیرین با رایحه های گلها، آجیلی، میوه ای و کاکائویی است. این ترکیب با قهوه های اتیوپی درجه یک است .