- نوع دان: عربیکا
- درصد ترکیب: 100 درصد عربیکا
- کشور: برزیل
- طعمیادها: کارامل – نیشکر – بادام
برزیل فازندا دا لاگوآ
حتی در برزیل، کشوری با سنت طولانی قهوه، تاریخچه Fazenda da Lagoa برجسته است. ریشه Fazenda da Lagoa را می توان در نیمه دوم قرن 18 جستجو کرد، زمانی که مهاجران پرتغالی کلیسای کوچکی را در ساحل رودخانه آمپارو ساختند و اطراف منطقه ای را که مزرعه امروزی است، حصار کشیدند. برای خرید قهوه برزیل فازندا می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.
در میان مهاجران مانوئل فریرا کارنیرو بود. او که مردی ساده بود، اولین خانه را در مزرعه ساخت که رونق یافت و تبدیل به یکی از بزرگترین قهوه خانه های منطقه شد. دانش نحوه تولید یکی از برجسته ترین قهوه های برزیل از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است. امروزه، خواکیم پایوا، نوادگان مستقیم کارنیرو، یکی از دو مدیر عامل در مزرعه است.
Fazenda da Lagoa در ارتفاع 1100 متری از سطح دریا در نزدیکی شهر سانتو آنتونیو دو آمپارو، در حدود 170 کیلومتری جنوب شرقی بلو هوریزونته در استان میناس گرایس واقع شده است. 2850 هکتار آن شامل ذخیره گاه طبیعی، جنگل ها، مراتع و 1500 هکتار قهوه است. نهرهای 40 چشمه طبیعی آب را به زمین میرسانند و به تدریج به دو رودخانه کوچک میپیوندند که مرزهای زمین را مشخص میکنند و منبع آب نزدیکترین شهر بزرگ هستند.
این مکان با زیبایی استثنایی پناهگاهی برای گیاهان متنوع و حیوانات متعدد است. برای حفظ این محیط طبیعی و حفظ تعادل اکولوژیکی آن برای نسل های آینده، تمام فعالیت های مزرعه به دقت نظارت می شود. اصول پایدار همه روش های کشت و فرآوری در مزرعه را هدایت می کند. با حفاظت از خاکها و رودخانههای سالم و تولید قهوه پایدار، Fazenda da Lagoa قصد دارد شریکی الهام بخش برای جوامع روستایی همسایه خود باشد.
در Fazenda da Lagoa، کشت قهوه بسیار فراتر از یک تجارت است – این یک سبک زندگی است. چندین نسل به تولید قهوه های عالی برای لذت مردم در سراسر جهان اختصاص یافته است. تنها گونه های عربیکا مانند کاتوای، موندو نوو، آکایا و کاتوکای انتخاب شده اند و طبق اصول پایدار پایدار در مهدکوه کشت می شوند.
در حالی که Fazenda da Lagoa سنت 200 ساله قهوه خود را ارج می نهد، همچنین به دلیل رویکردهای کشاورزی نوآورانه خود، که شامل تکنیک های کشاورزی مدرن است که بر اساس تحقیقات علمی انجام شده در مزرعه انجام شده و با جامعه گسترده تر به اشتراک گذاشته شده است، شناخته شده است.
ویژگی های فنجان
اسیدیته خوب، شیرینی دلپذیر، پیچیدگی خوب، ویژگی های آجیلی نرم، نت های شکلاتی.
مشخصات
- نوع دان
- عربیکا
- درصد ترکیب
- 100 درصد عربیکا
- خاستگاه
- برزیل
- طعم یاد
- کارامل – نیشکر – بادام
- رایحه
- کارامل
- ارتفاع از سطح دریا
- 1200 متر
- زیرگونه
- بوربون زرد
- روش فرآوری
- طبیعی