قهوه اتیوپی لیمو

کشور: اتیوپی
منطقه کشت: لیمو
درصد ترکیب : 100 درصد عربیکا
طعم یادها : لیمو ، پرتغال ، گریپ فروت

ادامه مطلبShow less
‎تومان175,000
وزن
درجه آسیاب
ناموجود
مرجع:
ZC-007
دوست داشتن0
اضافه به مقایسه0
محصولات مشابه
توضیحات

 

 

اتیوپی:

ترکیب پیچیده گونه‌ها و انواع آن‌که بومی کشور اتیوپی هستند، به این قهوه‌ها طعم بی‌نظیر و منحصربه‌فردی بخشیده است. آنها به داشتن طعم‌های گیاهی، مرکباتی و معطر و به‌شدت خارق‌العاده خود مشهورند. برای خرید قهوه اتیوپی لیمو  می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.

 

 

قهوه اسپشیالیتی از مزرعه نانوچالا در منطقه لیمو در کشور اتیوپی.

با طمع یادهای خانواده بری فروت (berry fruit)

فوق العاده خوش عطر و دل پذیر

 

 

 

قهوه لیمو که در ارتفاعات 3600 تا 6200 فوتی در جنوب غربی اتیوپی کشت می شود، یک قهوه اتیوپیایی فرآوری شده (شسته شده) با کیفیت بالا است که اسیدیته نسبتاً پایینی از خود نشان می دهد و در عین حال تا حدی تند است.

Limu و Djimmah اغلب به دلیل اینکه از اتیوپی غربی هستند، متمایز می شوند، لیمو به صورت مرطوب و Djimmah فرآوری شده خشک است. قهوه های لیمو و سیدامو به دلیل طعم مشابه اغلب قابل تعویض هستند.

فنجان قهوه لیمو با بدن متعادل (حس دهان) و طعم مشروب و تند قابل توجه آن - بسیار شیرین و پر جنب و جوش - متمایز می شود.

 

دانه های قهوه اتیوپی

برای صدها سال، اتیوپی تعدادی از بهترین دانه‌های قهوه ممتاز تک منشا را ارائه کرده است. به طور کلی، قهوه‌های اتیوپی به دلیل پیچیدگی‌هایشان با کیفیت شرابی تند و خاصیت اسیدی متمایز شناخته می‌شوند.

یادداشت های مزه

 


همچنین در جنوب، قهوه‌های سیدامو (یا سیداما) با بادی کامل و پیچیده با حس دهانی غنی و ظاهری روشن رشد می‌کنند. دانه‌های قهوه سبز Sidamo اغلب ارزان‌تر از همتایان Yirgacheffe خود هستند، اما از نظر قیمت به کیفیت ارزش بهتری را نشان می‌دهند.

منطقه شرقی اتیوپی که بیشتر به خاطر قهوه‌های خشک فرآوری‌شده (شسته نشده، طبیعی) شناخته می‌شود، هرار را با رنگ‌های میوه‌ای یا شرابی، نت‌های پیچیده بلوبری، اسیدی روشن (گاهی درخشان) و با بادی متوسط ​​تا سنگین تولید می‌کند. لبه خشک به آن. قهوه های هرار یک گونه وحشی متمایز مخصوص منطقه هستند و توسط مردم محلی فرآوری می شوند.

منطقه غربی اتیوپی دانه‌های قهوه Ghimbi را تولید می‌کند که با اسیدیته غنی، تند و پیچیدگی طعم‌ها و عطرها متمایز است.

یک طبقه بندی خاص تر، اتیوپی را به 9 منطقه رشد متمایز تقسیم می کند: Yirgacheffes، Sidamo ، Harrar، Bebeka، Teppi، Limu،  Djimma ، Illubabor، Lekempti، Wellega و Gimbi. بهترین قهوه اتیوپی وجود ندارد ، با ترجیحات بسته به سلیقه شخصی.

 

بهترین دانه های قهوه


سه منطقه تولید قهوه برتر در اتیوپی وجود دارد که هر منطقه قهوه‌کاری یک قهوه واقعاً متمایز تولید می‌کند.

1) یرگاشفه اتیوپیایی
2) سیدامو اتیوپیایی
3) هرار اتیوپیایی


منطقه جنوبی Gedeo در اتیوپی که به خاطر قهوه های فرآوری شده مرطوب (شسته شده) معروف است، یرگاشف های تند و معطر را با بدن لطیف، طعم شیرین و عطر گلی از جمله نت های درخشان مرکبات تولید می کند.

این دانه های قهوه به طور مداوم برخی از بالاترین رتبه بندی ها در جهان هستند، و در حالی که اغلب گران هستند، بسیار مقرون به صرفه تر از کوناها یا کوه آبی جامائیکا هستند.

روش‌های رشد طبیعی (از جمله کنترل آفات) گواهی‌نامه ارگانیک را به راحتی برای کشاورزان به فروش رساند و قهوه‌های دارای گواهی تجارت منصفانه ارگانیک فراوان هستند.

در حالی که Yirgacheffe از نظر فنی بخشی از Sidama است، کیفیت بالاتر و تشخیص نام آنها باعث می شود که آنها از هم جدا شوند.

 


مناطق کمتر رایج عبارتند از:

گوجی
ایلوبابور
آمارو

لیمو
کفا
لبه
ولایتا
ببکا
بورنا
سوخته
بیل

 

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
ZC-007

مشخصات

نوع دان
عربیکا
درصد ترکیب
100 درصد عربیکا
خاستگاه
اتیوپی
طعم یاد
لیمو ، گریپ فروت
رایحه
بری فروت
ارتفاع از سطح دریا
3600 تا 6300 فوت
زیرگونه
خود رو
روش فرآوری
شسته
نظرات
بدون نظر

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم