دانه های قهوه بیشتر در کجاها رشد می کنند ؟
مقاله ای در مورد مناطق مختلف کشت قهوه در سراسر جهان
اکثر مردم در سراسر جهان نمی توانند تصور کنند که روز خود را بدون یک فنجان قهوه شروع کنند. اگر اهل نوشیدن قهوه هستید، ممکن است بدانید که گاهی اوقات قهوه ای با طعم باورنکردنی دریافت می کنید، در حالی که گاهی اوقات، ممکن است به سرعت آن را برای افزایش انرژی ببلعید، نه به این دلیل که طعم آن را دوست دارید. در حالی که بسیاری از مردم بر این باورند که راز طعم عالی قهوه در تهیه آن است، اما چیزهای بیشتری در این زمینه دخیل است. در حالی که ، متغیرهای زیادی در طول فرآیند دم کردن قهوه وجود دارد که در نهایت بر طعم آن تأثیر میگذارد، خود دانهها نیز نقش مهمی را ایفا میکنند.
محل رشد دانه ها در واقع می تواند عاملی باشد که بر طعم قهوه شما در فنجان تأثیر می گذارد، زیرا منشاء آن تفاوت زیادی در طعم قهوه ایجاد می کند. جایی که قهوه شما منشا می گیرد نه تنها بر طعم دم شما تأثیر می گذارد، بلکه بر کیفیت آن نیز تأثیر می گذارد. عواملی مانند ترکیب شیمیایی خاک، نوع گیاه قهوه، آب و هوا و ارتفاعی که در آن رشد میکند، همگی بر طعم نهایی قهوه تأثیر میگذارند. پس از رشد، عوامل دیگری در فرآیند محصول وجود دارد که بر طعم آن تأثیر می گذارد، مانند نحوه برداشت و زمان سال. همانطور که ممکن است تصور کنید، دانه های نارس قهوه به اندازه دانه های رسیده قهوه طعم خوبی ندارند. قهوه ای که دست چین می شود ممکن است زمان بیشتری برای پردازش نیاز داشته باشد،
تاریخچه و خاستگاه قهوه
قهوه از کجا می آید ؟
هیچ کس کاملاً در مورد زمان یا چگونگی کشف قهوه برای اولین بار مطمئن نیست، اما افسانه ها و داستان های زیادی در مورد چگونگی پیدایش این نوشیدنی وجود دارد. همه قهوهها میتوانند میراث خود را به قرنها پیش در آفریقا، بهویژه جنگلهای قهوه فلات اتیوپی برگردانند. افسانه ها حاکی از آن است که این گیاه برای اولین بار توسط یک گله بز به نام کالدی کشف شد که پس از اینکه متوجه شد بزهایش بیش فعال شده اند و پس از خوردن میوه درختی خاص، تمام شب نخوابیده اند، به این گیاه کشیده شد. دانه ها به صورت دم کرده درست شدند و دانش شروع به گسترش کرد.
کشت و تجاری سازی قهوه در شبه جزیره عربستان آغاز شد. در قرن پانزدهم، دانههای قهوه در عربستان رشد میکردند و تا قرن شانزدهم در ترکیه، سوریه، مصر و ایران شناخته شدند. این نوشیدنی به سرعت در بسیاری از خانهها به یک ماده اصلی تبدیل شد و دانه قهوه همراه با مسافرانی از خاور نزدیک راهی اروپا شد. در حالی که شروعی بحثبرانگیز در غرب داشت، اروپاییها خیلی زود به قهوه علاقهمند شدند و در اواسط قرن هفدهم، لندن به تنهایی بیش از سیصد قهوهخانه داشت.
قهوه در چه شرایطی و چگونه رشد می کند؟
کشت قهوه معمولاً در مقادیر زیاد و تجاری انجام می شود. به همین دلیل، ممکن است از شنیدن این که چندین مرحله برای کشت موفق این محصول لازم است، تعجب نکنید. آیا دانه های قهوه روی درختان رشد می کنند؟ خود گیاه قهوه یک درخت کوچک، درختچه ای همیشه سبز با منشاء آفریقایی است. دانه هایی تولید می کند که معمولاً به آنها قهوه می گویند. این دانه ها برشته شده، آسیاب می شوند و برای دم کردن قهوه فروخته می شوند.
دانه های قهوه از کجا آمده اند؟
دو نوع قهوه تجاری وجود دارد: عربیکا و روبوستا. گونه عربیکا عمدتاً در آمریکای لاتین کشت می شود، در حالی که آفریقا بزرگترین تولید کننده گونه روبوستا است. برخی از مناطق هر دو رشد می کنند، از جمله اندونزی و هند.
دانه های قهوه چگونه رشد می کنند؟
برای رشد موفقیت آمیز قهوه، به آب و هوای مطلوب نیاز است. آفتاب و بارندگی از مهمترین عوامل اقلیمی برای رشد قهوه هستند. بین 73 تا 82 درجه فارنهایت بهترین دما برای کاشت قهوه است، همراه با بارندگی سالانه بین شصت تا هشتاد اینچ. دانه های عربیکا به منطقه ای نیاز دارند که در آن دوره خشکی 2 تا 3 ماهه وجود داشته باشد. هنگام کاشت قهوه در مناطقی که میزان بارندگی لازم را ندارند، آبیاری لازم است.
قهوه معمولاً در جنگل ها با درختچه ها در ردیف کاشته می شود. نهال ها ابتدا تا فصل بارندگی در نهالستان ها پرورش داده می شوند و در مزرعه کاشته می شوند. رشد کامل عربیکا از گلدهی تا بلوغ حدود هفت ماه طول می کشد، در حالی که روبوستا حدود 9 ماه طول می کشد.
اتیوپی
اتیوپی منشا گیاه قهوه است، بنابراین جای تعجب نیست که این کشور یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه در جهان امروز است. اگر به این کشور سفر کنید، به سرعت خواهید دید که تولید قهوه در اینجا چقدر بزرگ است. جنگل های درخت قهوه وحشی منبع اصلی برداشت هستند. قهوه اتیوپی معمولاً پر بادی، خاکی و با طعم کامل است.
اندونزی
هزاران جزیره اندونزی را تشکیل می دهند. جاوه، سوماترا و چندین جزیره بزرگ اندونزی به تولید قهوه شگفت انگیز معروف هستند. این جزایر جیب های کوچکی از مزارع قهوه را تشکیل می دهند. بیشتر قهوه ای که در اندونزی تولید می شود، فرآوری شده خشک است و این کشور یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه در سراسر جهان است. قهوهای که در اینجا رشد میکند معمولاً پر بادی، غنی و کمی اسیدی است. اندونزی همچنین خانه قهوههای قدیمی منحصربهفردی است که برای مدت طولانی در انبارها کهنه میشوند تا دمنوشی با طعم عمیقتر و اسیدی کمتر تولید کنند.
برزیل
برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان امروز است و این گیاه بخش بزرگی از اقتصاد این کشور را تشکیل می دهد. دانه های قهوه عربیکا و روبوستا را تولید می کند زیرا خاک، ارتفاع و آب و هوا در اینجا برای هر دو ایده آل است.
کلمبیا
اگر عاشق قهوه هستید و کمی در مورد آن می دانید، احتمالاً می دانید که کلمبیا یکی از مشهورترین صادرکنندگان دانه قهوه در سراسر جهان است. این دومین تولید کننده بزرگ قهوه در سراسر جهان است و قهوه ای با کیفیت و استاندارد عالی تولید می کند. دارای منظره ای است که برای کشت قهوه ایده آل است.
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه عربیکا از سراسر نقاط جهان را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
کاستاریکا
قهوه عربیکا فرآوری شده مرطوب در کاستاریکا رشد می کند. وقتی قهوه از این کشور تهیه می کنید، می توانید انتظار اسیدیته شدید با بادی متوسط را داشته باشید. قهوه کاستاریکا معمولاً در مزارع کوچکی که در مناطق مختلف در سراسر کشور واقع شده اند، کشت می شود. هنگامی که قهوه برداشت می شود، میوه ها برای پردازش مرطوب در مراکز پردازش مدرن گرفته می شوند.
گواتمالا
گواتمالا یکی دیگر از کشورهایی است که قهوه در آن کشت می شود و قهوه در اینجا طعمی متمایز و غنی دارد. گواتمالا یک منطقه عالی برای کشت قهوه با خاک آتشفشانی تیره است که بسیار حاصلخیز است. ارتفاعات بالا در اینجا به قهوه رگه هایی از شکلات و ادویه می دهد.
مکزیک
مکزیک نیز قهوه را پرورش می دهد - در واقع، علیرغم اینکه مزارع بزرگ قهوه وجود ندارد، یکی از صادرات اصلی این کشور قهوه است. بیش از صد هزار قهوهکار که مزارع کوچک قهوه دارند، صنعت قهوه را در مکزیک تشکیل میدهند. قهوه مکزیکی دارای عطر و طعم غنی است. قهوه آلتورا در اینجا، در قله های مرتفع کشت می شود.
هاوایی
جزایر هاوایی با آب و هوای گرمسیری و خاک حاصلخیز، مکانی عالی برای کشت قهوه هستند. بنابراین، تعجبی ندارد که مزارع قهوه زیادی در این جزایر وجود دارد. چندین نوع قهوه در اینجا کشت می شود که قهوه کونا محبوب ترین آنهاست. آتشفشان فعال Mauna Lao خانه مزارع قهوه است، زیرا یک محیط ایده آل با خاک آتشفشانی حاصلخیز و تیره، باران که رطوبت کافی را فراهم می کند و ابرهای گرمسیری است که گیاهان را از تابش شدید آفتاب محافظت می کند.
وقتی صحبت از طعم فنجان قهوه شما می شود، فقط سطح برشته شدن یا نحوه دم کردن آن نیست که تفاوت ایجاد می کند. عطر و طعم قهوه در واقع از درختچه شروع می شود، با تعداد زیادی از عوامل مختلف در محیط رشد که در نهایت بر فنجان قهوه ای که از آن لذت می برید تأثیر می گذارد. برخی می گویند که کیفیت قهوه زمانی که هنوز روی درخت است در بالاترین حد خود قرار دارد و هر گونه پردازشی برای حفظ آن انجام می شود.
گیاهان قهوه در بسیاری از کشورهای جهان رشد می کنند که دارای آب و هوای مناسب است و شرایط و عوامل دیگری از جمله نوع خاک، بارندگی و ارتفاع وجود دارد. در حالی که در واقع بیش از صد نوع قهوه وجود دارد، عربیکا و روبوستا تنها مواردی هستند که به صورت تجاری مورد استفاده قرار میگیرند، و معمولاً یکی یا هر دوی آنها را برای صبحگاه خود استفاده میکنید.
همراه با محل رشد قهوه، نحوه رشد و برداشت آن نیز بر طعم، عطر، بادی و کیفیت نهایی تأثیر خواهد داشت. دانههای رسیده همیشه طعم بهتری خواهند داشت، بنابراین مرحله و روشی که دانههای قهوه با آن برداشت میشوند نیز میتواند بر طعم قهوه شما بدون توجه به اینکه در کجا رشد کرده است تأثیر بگذارد.