قهوه اوگاندا خانه ای برای قهوه روبوستای فوق العاده و انواع دیگر قهوه
بهترین قهوه در اوگاندا شامل روبوستا درجه یک و عربیکا عالی است
پس از کاوش قبلی در زادگاه عربیکا، در این مقاله، در مورد منشا روبوستا: اوگاندا صحبت خواهیم کرد. این کشور آفریقای شرقی تولید کننده پیشرو قهوه روبوستا در آفریقا و دومین تولیدکننده بزرگ عربیکا پس از اتیوپی است.
آب و هوا و خاک اوگاندا برای تولید قهوه ایده آل است و روبوستا بومی منطقه جنگل کامپالا و هلال دریاچه ویکتوریا است. متأسفانه، درگیریهای مسلحانه در منطقه تلاشها برای ایجاد یک صنعت قهوه پایدار را مختل کرد. این در چند دهه اخیر تغییر کرده است و اکنون ما این لذت را داریم که از بهترین قهوه اوگاندا در کافه ها و خانه های سراسر جهان لذت ببریم.
تاریخچه قهوه اوگاندا
آب و هوا تا حد زیادی به دلیل تولید بهترین قهوه در اوگاندا است - بارندگی فراوان است و خاک توسط آتشفشان های شرق کشور غنی شده است (کوه الگون برجسته ترین آنهاست، اما بعداً به آن خواهیم رسید).
بهعنوان زادگاه روبوستا، ۸۰ درصد قهوهای که در اینجا کشت میشود روبوستا و بقیه عربیکا است. رونق عمده در تولید قهوه در دهه 70 امیدوارکننده بود، اما قاچاق بی رویه به کنیا و درگیری های مسلحانه در دهه 90 منجر به رکود در بازار شد. ارزش پایین واحد پول اوگاندا همچنین به این معنی است که کشاورزان محلی قهوه نمی توانند در مقیاس جهانی رقابت کنند. در دهه 2000 شاهد ظهور بسیاری از ابتکارات جدید برای ترویج کشت قهوه و همچنین ایجاد آگاهی و بودجه بود.
در دهه های اخیر، قهوه اوگاندا در سراسر جهان مورد تحسین قرار گرفته است، به ویژه قهوه عربیکا که در دامنه های کوه الگون رشد می کند. قهوه روبوستا که در اوگاندا رشد میکند نیز یکی از بهترینهای جهان است، با نمرات فنجانی قابل توجه و حفظ طعمی که در دیگر برداشتهای روبوستا دیده نمیشود.
در اوگاندا، قهوه در حال حاضر مهمترین محصول صادراتی و ستون اصلی اقتصاد محلی است. قیمت قهوه در اوگاندا نیز بهبود یافته است و کشاورزان در مقیاس کوچک بیشتری را تشویق می کند تا زمان و تلاش لازم برای رشد قهوه اوگاندا را سرمایه گذاری کنند.
مناطق عمده کشت قهوه در اوگاندا
در اوگاندا 5 منطقه اصلی کشت قهوه وجود دارد: مرکزی، شمالی، شرقی، جنوب غربی و غربی. بیشتر قهوه عربیکا اوگاندا در منطقه غربی که با جمهوری دموکراتیک کنگو هم مرز است و ارتفاع بیشتری دارد (برخی از قلهها حتی بارش برف میبارد) کشت میشود. برجسته ترین گونه عربیکا در اوگاندا بوگیسو نام دارد که در کوه الگون در شرق اوگاندا رشد می کند. روبوستا به طور گسترده در حوضه دریاچه ویکتوریا رشد می کند.
بهترین قهوه اوگاندا دارای نت های طعم دهنده مرکبات و میوه، با اسیدی شبیه شراب، رایحه معطر و بادی متوسط است. قهوه اوگاندا می تواند به صورت مرطوب یا خشک پردازش شود و هر روش ویژگی های منحصر به فرد قهوه اوگاندا را نشان می دهد.
فصل برداشت روبوستا در تمام طول سال ادامه دارد در حالی که عربیکا از اکتبر تا فوریه برداشت می شود. اکثر مزارع قهوه کشت مخلوط را انجام می دهند، جایی که سایر محصولات در کنار قهوه برای ایجاد سایه کشت می شوند. کشاورزی ارگانیک امری عادی است اما تغییرات آب و هوایی و تلاش برای افزایش تولید باعث شده است که برخی کشاورزان به کودهای شیمیایی روی بیاورند.
در حالی که بیشتر قهوه در اوگاندا روبوستا است، معروف ترین قهوه صادراتی آن بوگیسو است که یک نوع عربیکا است. چه چیزی آن را منحصر به فرد می کند؟ این تنها قهوه دارای گواهینامه AA در کشور است، به دلیل اسیدیته پایین برای برشته های تیره عالی است و دارای طعم دلپذیری با نت های شکلاتی و طعمی تمیز است. بوگیسو یا بوگیشو در دامنه های کوه الگون در نزدیکی آبشار سیپی رشد می کند.
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه اوگاندا ، را با بالاترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
قیمت قهوه در اوگاندا
قیمت قهوه در اوگاندا در سال 2021 با افزایش 23 درصدی درآمد به بالاترین حد خود رسید. این به شکست محصول در برزیل و محدودیتهای ویروس کرونا در ویتنام مرتبط است که باعث فلج شدن منابع قهوه میشود. در این سناریو، تولیدکنندگان کوچکتر مانند اوگاندا وقت خود را برای درخشش داشته اند.
دولت اوگاندا همچنین بر آموزش کشاورزان و تشویق کشاورزان بیشتر به کشت قهوه فشار آورده است. ابتکارات مختلفی از جمله درایوهای توزیع بذر راه اندازی شده است. این به قیمت قهوه در اوگاندا کمک کرده تا رقابتی بماند و در عین حال به کشاورزان اجازه می دهد تا زندگی عادلانه ای کسب کنند. ترویج کشاورزی قهوه همچنین باعث ایجاد یک جنبش حفاظتی شده است که هدف آن حفظ یکپارچگی آب و هوا و خاک ایده آل اوگاندا است.
چه روبوستا باشد و چه عربیکا، قهوه این کشور کوچک پر از شگفتی است، و جهان در حال حاضر با پتانسیل واقعی برخی از بهترین قهوه های اوگاندا بیدار شده است. قهوه اوگاندا برای اسپرسو یا صرفاً برای قهوه سیاه عالی است. این قهوه را امتحان کنید و افق قهوه خود را گسترش دهید.