میزان کافئین موجود در یک دانه قهوه ؟؟
پاسخ کوتاه؟
تقریباً 6 میلی گرم کافئین در یک دانه قهوه بو داده وجود دارد.
تقریباً 95 میلی گرم کافئین در یک فنجان 8 اونسی قهوه وجود دارد.
بسیاری از ما عاشق پیشنهادات قهوه انتخابی هستیم. این از کافئین می آید، محرکی که هوشیاری را افزایش می دهد، به تمرکز ما کمک می کند و باعث می شود کمتر احساس خستگی کنیم . اگرچه قهوه فواید زیادی برای سلامتی دارد ، ممکن است بخواهید به مصرف کافئین خود توجه کنید. کارشناسان بهداشت توصیه می کنند که کافئین روزانه خود را به 300-400 میلی گرم محدود کنید .
اگر میپرسید چقدر کافئین مصرف میکنید، یک فنجان قهوه دمشده به طور متوسط ۹۵ میلیگرم است، در حالی که یک شات اسپرسو حاوی حدود ۶۳ میلیگرم است. اما چه مقدار کافئین در یک دانه وجود دارد ؟ البته مقدار آن بسیار کمتر است، اما بسته به نوع لوبیا متفاوت است.
چه مقدار کافئین در دانه های قهوه وجود دارد؟
دو نوع عمده از دانه های قهوه وجود دارد : عربیکا و روبوستا. قهوه عربیکا از نظر کیفیت بسیار بالاتر است و بیشتر از دانه های روبوستا استفاده می شود. دانه های خام عربیکا حاوی 1.2 درصد کافئین یا 12 میلی گرم در هر گرم هستند. دانههای روبوستای خام تقریباً دو برابر کافئین دارند، یعنی ۲.۲ درصد یا ۲۲ میلیگرم.
در حالی که ممکن است وسوسه شوید که قهوه روبوستا برای محتوای کافئین بالاتر بنوشید، ممکن است ارزش آن را نداشته باشد. دانههای عربیکا تلخی کمتر و طعمهای پیشرفتهتری دارند، در حالی که دانههای روبوستا معمولاً برای تهیه مخلوطهای ارزان قیمت و قهوههای فوری استفاده میشوند . قهوه روبوستا می تواند تلخ باشد و نوشیدن آن کمتر خوشایند باشد.
مطالب مرتبط: چگونه دانه های قهوه با کیفیت بالا (آنلاین و در فروشگاه ها) پیدا کنیم؟
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را ، از سراسر نقاط جهان را با بالاترین و به روزترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
دانه های عربیکا به عنوان دانه های خام کافئین کمتری نسبت به دانه های روبوستا دارند. همین امر در مورد مقدار کافئین موجود در یک دانه بو داده نیز صدق می کند.
یک دانه عربیکا برشته شده حاوی حدود شش میلی گرم کافئین است، در حالی که یک دانه روبوستا بوداده حدود 10 میلی گرم کافئین دارد.
سطوح کباب
وقتی دانه های قهوه را برشته می کنید چه اتفاقی می افتد؟ افکار عمومی به شما می گوید که برشته کردن سطح کافئین را کاهش می دهد - اما این یک افسانه است . وقتی با وزن اندازه گیری می شود، دانه های برشته روشن و تیره تقریباً مقدار یکسانی کافئین دارند. اگر با اسکوپ اندازه گیری کنید، قهوه برشته شده سبک کمی کافئین بیشتری دارد زیرا دانه ها متراکم تر و جرم بیشتری دارند.
همچنین ببینید: آیا کافئین بیشتری در قهوه یا نوشیدنی های انرژی زا وجود دارد؟
خلاصه: کافئین موجود در دانه های قهوه
نتیجه نهایی؟ سطح برشته شدن تفاوت چندانی ایجاد نمی کند، اما انواع دانه های قهوه تفاوت زیادی ایجاد می کند. یک دانه قهوه عربیکا حاوی حدود 6 میلی گرم کافئین است، در حالی که یک دانه روبوستا دارای 10 میلی گرم کافئین است. یک فنجان هشت اونس قهوه عربیکا دم کنید و تقریباً 95 میلی گرم کافئین خواهید داشت. اکنون می توانید دوستان خود را تحت تأثیر قرار دهید و مراقب مصرف کافئین خود باشید!