قهوه میکس 70% روبوستا و 30% عربیکا

کشور:  آمریکای مرکزی – آسیای شرقی
درصد ترکیب : 70 درصد عربیکا - 30 درصد روبوستا

طعم یادها : کاکائو ، چای سیاه ، چوب سرو 

میزان کافئین : متوسط به بالا

ادامه مطلبShow less
‎تومان680,000
وزن
درجه آسیاب
موجود 2222 قلم
مرجع:
ZC-016
دوست داشتن0
اضافه به مقایسه0
محصولات مشابه
توضیحات

قهوه میکس 70 روبوستا و 30 درصد عربیکا

طعم تلخ و قوی روبوستا شدیدتر است، زیرا عربیکا متعهد می شود که فقط چند لمس معطر و خوش طعم بدهد . این پالت دارای نت هایی از غلات ، رایحه های خاکی چوب، آجیل برشته شده ، شاید کاکائو تلخ و شکلات است. محتوای کافئین معمولاً بیشتر است و اسیدیته آن وجود ندارد . معمولاً این ترکیبات با افزودن حداقل شکر برجسته می شوند و در نوشیدنی هایی که نیاز به افزودن شیر دارند بسیار خوب رفتار می کنند . کرم به خصوص غنی و بدن قوی است، چیزی که به خوبی با قهوه سرد (فردو اسپرسو یا فردو کاپوچینو) ترکیب می شود. همچنین برای اسپرسو لانگو ایده آل است. برای خرید قهوه میکس 70% روبوستا و 30% عربیکا می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.مخلوطی از 30% عربیکا و 70% روبوستا با طعم تلخ دلپذیر که مورد پسند اکثر مشتریان ما قرار گرفته است، در مجموعه برشته کاری زمان ، برشته و آماده می‌شود.

 

 

 

کدام بهتر است - قهوه تک منشا یا مخلوط قهوه؟ در حالی که بسیاری از مصرف کنندگان قهوه با ترکیبات سوگند یاد می کنند، برخی دیگر متقاعد شده اند که قهوه های تک اصل، جوهر واقعی قهوه را ارائه می دهند. بنابراین، تفاوت بین این دو نوع چیست و باید به مشتریان خود چه خدماتی ارائه دهید؟ بیایید قهوه تک منشا در مقابل ترکیبات را بررسی کنیم.


ترکیبات تک منشا در مقابل قهوه: تفاوت چیست؟


قهوه تک منشا


حدس زدید قهوه تک منشا از یک مزرعه یا محصول یا منطقه در یک کشور می آید. قهوه تک منشا معمولاً به عنوان عجیب، منحصر به فرد یا خاص تبلیغ می شود زیرا از یک کشور یا منطقه خاص می آید. منشاهای تک خاستگاه معمولاً توسط متخصصان قهوه که از ویژگی‌های دانه‌های تک منشا از یک منطقه خاص از جهان برخوردار هستند ترجیح می‌دهند.

قهوه ترکیب می شود


مخلوط های قهوه دقیقاً همان چیزی است که به نظر می رسد - چندین (دو یا چند) نوع مختلف قهوه با هم ترکیب شده اند. رست‌کننده‌های قهوه ترکیبی را برای ترکیب و متعادل کردن ویژگی‌های منحصربه‌فرد چندین دانه ایجاد می‌کنند و طعم‌هایی را ایجاد می‌کنند که در یک اصل وجود ندارد. یک مورد معمول برای رست‌کننده‌های قهوه، جفت کردن یک قهوه درخشان و عجیب و غریب با دانه‌های برجسته‌تر است. به همین دلیل است که بیشتر مخلوط هایی که پیدا می کنید برشته شده تیره هستند.

که بهتر است؟ تک مبدا یا ترکیبی؟

 

مانند بسیاری از چیزهایی که در سرویس غذا وجود دارد، بهتر بودن یا نبودن ترکیبات قهوه تک منشا یا قهوه به ترجیحات سلیقه فردی شما بستگی دارد. برخی استدلال می کنند که یک ترکیب قهوه چیزی بهتر از مجموع اجزای آن ایجاد می کند. در مقابل، دیگران می گویند که قهوه تک منشا خالص ترین تجربه نوشیدن قهوه را ارائه می دهد.

 

 

استدلال برای ترکیب قهوه


به‌طور پیش‌فرض، ترکیب‌های قهوه به تلاش بیشتری برای تولید نیاز دارند تا تولید تک منشا - بنابراین چه مزایایی دارند؟

 

تعادل و قوام: مخلوط کردن قهوه قهوه ای گرد تولید می کند زیرا زمانی که منشا قهوه دیگر معرفی شود، نواحی ضعیف تری از قهوه پایه تقویت می شود.


پیچیدگی: مخلوط کردن عناصر مختلف از منابع مختلف، طعم پیچیده و کمیابی را ارائه می دهد. به عنوان مثال، قهوه با طعم خوب (مثلا برزیل) بدون عطر (پاپوآ گینه نو) یا طعم پس از آن (آلتورای مکزیکی) خوب نیست.

پروفیل های رایج طعم مخلوط قهوه:

شکلات
کارامل
آجیل و خشکبار
عسل


ترکیبات محبوب قهوه:

 

اتیوپی + سوماترا - رایحه های میوه ای عجیب و غریب قهوه اتیوپی با نت های خاکی، تند و چوبی سوماترا ترکیب می شود. نتیجه ترکیبی کم اسید با بدن کامل و تضاد پیچیده بین نت های میوه ای و خاکی است.
گواتمالا + کنیا + مکزیک - اسیدیته درخشان گواتمالا کاملاً با رایحه گلهای کنیا ترکیب می شود. هنگامی که لوبیا مکزیکی خاکی و پر بدن اضافه می شود، این ترکیب به سمفونی کاملی از طعم های روشن، طعم های ملایم و طعم های عمیق تبدیل می شود.

 


استدلال برای منشاء واحد


از آنجایی که قهوه‌های تک منشا فقط از یک مکان تهیه می‌شوند، بسته به فصل رشد آن مکان، به طور انحصاری در زمان‌های خاصی از سال در دسترس هستند. رست های تک منشا معمولاً توسط "عاشقان" قهوه که عاشق چشیدن طعم خاصی از یک منطقه خاص در جهان هستند، قدردانی می شوند.

 

قهوه تک منشا اغلب به صورت زیر موجود است:

 

برشته شده اسپرسو
بو داده فیلتر


چگالی طعم و شفافیت از عوامل اصلی جذابیت رو به رشد قهوه تک منشا هستند. آنها همچنین تجربه شخصی تری از قهوه را ایجاد می کنند زیرا مصرف کنندگان می توانند مکان دقیقی را که دانه ها از آنجا آمده اند را مشخص کنند، و به آنها اجازه می دهد تا از ظرافت های ظریف طعم قدردانی کنند (پاک شناسان پیشنهاد می کنند که این تنها راه برای درک کامل ماهیت واقعی هر قهوه است. ).

دست هایی که دانه های قهوه تازه برشته شده را روی دستگاه برشته نگه داشته اند.

 


ویژگی های مشترک تک مبدا:

میوه ای
گلدار
تند
روشن
بدن سبک
احساس سبکی در دهان


قهوه های تک منشا محبوب:

گواتمالا - اسیدی شبیه سیب قرمز روشن، طعم شکلاتی ملایم، رایحه ملایم گلی و شیرینی دلپذیر عسل.
سوماترا، اندونزی - تانگ ملایم مرکبات، طعمی مطبوع خاکی، رایحه‌های با طراوت کاج، و شیرینی ملایم ملاس.
اتیوپی - اسیدی ملایم شبیه آهک، طعم میوه ای ملایم، رایحه شدید زغال اخته، و شیرینی میوه ای رضایت بخش.
پرو - اسیدیته ترد هیبیسکوس، طعم میوه ای ملایم، رایحه گلی غنی و شیرینی میوه ای دلپذیر.

 

کدوم محبوب تره؟


مخلوط‌ها بیشترین فروش را در صنعت قهوه دارند، زیرا مخلوط‌ها برای دوستداران قهوه معمولی خوش‌مزه‌تر هستند. فروش مخلوط ها نیز مقرون به صرفه تر است (ترکیب پنج دانه با طعم منحصر به فرد در یک مخلوط واحد که همه دوست دارند آسان تر از فروش پنج نوع قهوه متفاوت است).

Single-origin بیشتر یک قهوه تخصصی است که در کافی شاپ های بوتیک سرو می شود. بر خلاف آنچه که در هر جای دیگری موجود است، اساساً تک‌منشأ واژه‌ای مهم برای دانه‌هایی است که از مزارع معروف قهوه مشتق شده‌اند.

فنجان فولاد ضد زنگ پر از دانه های قهوه در کنار پودر قهوه

آیا باید قهوه های تک منشا سرو کنید یا مخلوط قهوه؟


اینکه دانه‌های قهوه را برشته می‌کنید یا ترکیبی، به نوع کافی‌شاپ شما و مشتریان شما بستگی دارد. اگر عمدتاً به عموم مردمی که قهوه می‌نوشند خدمت می‌کنید، احتمالاً در نهایت از مخلوط‌ها استفاده خواهید کرد. از سوی دیگر، اگر یک کافی‌شاپ تخصصی دارید و می‌خواهید علاقه‌مندان به قهوه را جذب کنید، تک‌ریجین راه‌حلی است.

امروزه، بسیاری از کافه‌ها دو پیشنهاد خواهند داشت: یک ترکیب خانگی برای قهوه‌های شیری و دیگری فصلی که به‌عنوان فنجان سیاه سرو می‌شود.

اکنون که در مورد تفاوت‌های بین تک منشأ و ترکیبات می‌دانید، یک قدم به ارائه یک فنجان قهوه عالی به مشتریان خود نزدیک‌تر شده‌اید.

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
ZC-016

مشخصات

نوع دان
عربیکا و روبوستا
درصد ترکیب
70 درصد روبوستا 30 درصد عربیکا
خاستگاه
آمریکای جنوبی ، آسیای شرقی
طعم یاد
کاکائو تلخ و شکلات
رایحه
خاکی چوب، آجیل برشته شده
روش فرآوری
طبیعی
نظرات
بدون نظر
خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم