کشور: آسیای شرقی
درصد ترکیب : 100درصد روبوستا
طعم یادها : کاکائو ، شکلات تلخ
میزان کافئین : زیاد
دان قهوه 100درصد روبوستا دارای مقادیر اسیدیته پایین تری نسبت به قهوه عربیکا هستند و مقدار 2.7 در هرگرم کافئین دارد .با این تفاسیر قهوه مناسبی برای افرادی که نیاز به بیداری و کافئین بالا جهت انجام امور روزانه دارند میباشد . برای خرید قهوه 100% روبوستا (فول کافئین)می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.
قهوه 100 درصد روبوستا بیشتر در ویتنام ، اندونزی ، غرب آفریقا و سایر بخش های جنوب شرقی آسیا رشد میکند. دان های قهوه روبوستا دارای مقادیر اسیدیته پایین تری نسبت به قهوه عربیکا هستند ، به این معنی که به طور کلی طعم شیرینی کمتری در آنها وجود دارد. درختان گونه روبوستا میتوانند تا حدود 10 متر رشد کنند ، آنها دانه های کوچک تر و گردی را تولید میکنند. روبوستا برای اولین بار در کنگو، کشف شد. درختان روبوستا بعد از 3 سال اولین محصول خود را تولید میکنند و تولیدات آنها 20 تا 30 سال ادامه میابد.
مشخصات
- نوع دان
- روبوستا
- درصد ترکیب
- 100 درصد روبوستا
- خاستگاه
- اندونزی
- طعم یاد
- شکلات ، کاکائو
- رایحه
- شکلات تلخ
- ارتفاع از سطح دریا
- 600 متر
- زیرگونه
- خود رو
- روش فرآوری
- طبیعی