قهوه برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان
هر آنچه که باید در مورد قهوه برزیل بدانید – تاریخچه ، تولید و طعم.
قهوه برزیلی یکی از رایج ترین دانه هایی است که می توانید پیدا کنید. دلیل این امر این است که برزیل مسئول حدود یک سوم قهوه کشت شده در جهان است و این کشور را به بزرگترین تولید کننده قهوه تبدیل می کند.
شکی نیست که دانه های قهوه برزیلی فراوان هستند، اما آیا آنها خوب هستند؟
اگرچه قهوه برزیل به طور سنتی با کمیت به جای کیفیت مرتبط بوده است، دانههای قهوه ویژه قابل توجهی نیز در برزیل یافت میشوند.
در این مقاله، ما قصد داریم به همه چیزهایی که باید در مورد قهوه برزیل بدانید، از جمله چگونگی محبوبیت آن، محل رشد آن، طعم و مزه آن و بهترین روش برای تهیه آن بپردازیم.
تاریخچه قهوه برزیل
قهوه برای اولین بار در قرن 18 وارد برزیل شد و تولید آن در طول قرن بعد از آن رونق گرفت، زمانی که به بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان تبدیل شد.
دو رونق بزرگ تولید قهوه در برزیل وجود داشت. اولین مورد از سالهای 1820 تا 1840 و دومی از سالهای 1880 تا 1930 رخ داد، دوره سیاسی که از آن به عنوان قهوه با شیر یاد می شود، زیرا قهوه و لبنیات دو صنعت غالب هستند.
متأسفانه، برده داری در مزارع قهوه به طور گسترده ای رواج داشت و برخی از شیوه ها حتی پس از لغو آن در سال 1888 در برزیل همچنان رواج داشت.
به دلیل رونق سریع، تولید قهوه در دهه 1920 به اوج خود رسید، زمانی که برزیل 80 درصد قهوه جهان را تامین می کرد . پس از دهه 1950، به دلیل افزایش تولید جهانی، این تعداد شروع به کاهش کرد.
جالب اینجاست که مردم برزیل نه تنها قهوه زیادی تولید می کنند، بلکه دوست دارند آن را بنوشند و برزیل نیز کشوری است که بیشترین مصرف قهوه را در جهان دارد.
رشد قهوه در برزیل
از آنجایی که بیشتر این کشور در آب و هوای استوایی قرار دارد، دارای آب و هوای گرم و مرطوب پایدار، و خاک های حاصلخیز غنی است، برزیل شرایط ایده آلی برای رشد گیاهان قهوه دارد .
در مقایسه با سایر کشورهای تولید کننده قهوه، میانگین ارتفاع برزیل کمتر است، حدود 1100 متر بالاتر از سطح دریا. این بدان معناست که در حالی که دانه هایی وجود دارند که هنوز به عنوان قهوه با رشد بالا طبقه بندی می شوند، محصولات زیادی در سطوح پایین تر کشت می شوند.
مزارع قهوه برزیل طیف گسترده ای از انواع قهوه و دانه های عربیکا و روبوستا را تولید می کنند، اگرچه 80 درصد قهوه را دانه های قهوه عربیکا برزیلی تشکیل می دهد.
مناطق تولید قهوه در برزیل
تولید زیاد قهوه باعث می شود که تنوع زیادی از دانه ها در برزیل رشد کنند. 14 منطقه عمده تولید قهوه با مزارع کوچک و املاک بزرگ وجود دارد.
در اینجا برجسته ترین مناطق کشت قهوه در برزیل آمده است:
میناس گرایس
این بزرگترین کارخانه تولید قهوه در برزیل است که بیش از 50 درصد قهوه در اینجا تولید می شود.
سائو پائولو
دومین منطقه قابل توجهی که بهترین قهوه را در برزیل تولید می کند در ایالت سائوپائولو است و از طریق بندر سانتوس صادر می شود، جایی که قهوه برزیل سانتوس نام خود را از آنجا گرفته است.
باهیا
زمین مناطق مختلف شمال شرق کشور تنها در دهه 70 شروع به کشت قهوه کرده است، اما فناوری و نوآوری را پذیرفته است که همراه با آب و هوای ثابت و سیستم های آبیاری خوب، عملکرد بالایی دارد.
قهوه محبوب برزیلی کارادو، که در درجه اول عربیکا است، در اینجا کشت می شود.
روح القدس
در این منطقه بیشتر دانههای روبوستا رشد میکند که برای بازار قهوه تخصصی چندان جذاب نیستند، اما همچنان دومین منطقه تولیدکننده قهوه در برزیل از نظر حجم هستند.
ویژگی های طعم
قهوه برزیلی به خاطر اسیدیته خنثی تا کم، مشخصات متعادل، شیرینی لطیف و نت های طعمی شکلات و آجیل برشته شناخته شده است.
اکثر قهوه های تولید شده در برزیل به طور طبیعی پردازش می شوند که منجر به طعم قوی تر و بادی بیشتر می شود. قهوه های شسته شده طعم تمیزتر و بادی متوسطی دارند.
قهوه اسپرسو برزیلی
قهوه برزیلی اغلب در ترکیب اسپرسو در کافه های تخصصی در سراسر جهان استفاده می شود. اما چه چیزی این منشا را برای دم کردن اسپرسو مناسب می کند؟
هنگام دم کردن اسپرسو، مطلوب است که دانه های قهوه خیلی اسیدی نباشند، با هدف نهایی ایجاد یک شات متعادل با شیرینی ظریف.
قهوه برزیلی با شیرینی فوق العاده و ته رنگ های شکلاتی و مغزی که طعم تلخی ندارند حتی در هنگام برشته شدن تیره، آنها را به انتخابی ایده آل برای تهیه اسپرسو تبدیل می کند.
قهوه برزیلی همچنین به دلیل طعم ملایم آن مشخص است، که می تواند به تعادل بیشتر منشاء تک غالب در ترکیب اسپرسو کمک کند.
کمیت یا کیفیت؟
در گذشته، به دلیل حجم و خروجی بالا، قهوه برزیلی به جای کیفیت، با کمیت همراه بوده و به عنوان یک قهوه پایه خوب و مناسب به عنوان "پرکننده" در مخلوط ها در نظر گرفته شده است.
همانطور که بازار قهوه تخصصی در اروپا و آمریکای شمالی رشد کرد، این امر به برزیل کمک کرد تا قهوه تخصصی درجه یک بیشتری برای پاسخگویی به این تقاضا تولید کند.
برزیل همچنین دارای یک سیستم طبقه بندی پیچیده است که قهوه ها بر اساس کیفیت آنها طبقه بندی و رتبه بندی می شوند. این بدان معناست که دانههای قهوه با امتیاز بالا باید انتظارات طعم شما را برآورده کنند.
تولید بالای قهوه برزیلی امکان تولید طیف گسترده ای از قهوه را فراهم می کند، به این معنی که در حالی که قهوه های متوسط برزیلی ارزان زیادی وجود دارد، مقدار قابل توجهی قهوه تخصصی با طعم عالی نیز وجود دارد.
پس اشتباه نکنید ، قهوه برزیلی را دست کم نگیرید!
بهترین قهوه برزیلی
از بین دانههایی که در مناطق محبوب یافت میشوند، دو قهوه وجود دارد که شایسته ذکر ویژه هستند - قهوه Bourbon Santos و Carmo de Minas.
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه برزیل را ، از سراسر نقاط جهان را با بالاترین و به روزترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
بوربون سانتوس
بوربون سانتوس یک قهوه با درجه تخصصی است که نام خود را از بندر سانتوس در سائوپائولو گرفته است، جایی که از آنجا حمل می شود و به عنوان یکی از بهترین قهوه ها برای خرید در برزیل در نظر گرفته می شود.
بوربون سانتوس یک قهوه فرآوری شده مرطوب است که در ارتفاعات پایین تر از 600 تا 1200 متر در شمال منطقه میناس گرایس رشد می کند.
قهوه دارای بادی سبک تا متوسط، اسیدیته کم، عطر مطبوع و طعمی ملایم، ملایم و آجیلی است.
کارمو دی میناس
این قهوه در قسمت جنوبی منطقه Minas Gerais که دارای خاک های حاصلخیز و ارتفاعات بالاتر از اکثر نقاط کشور است، کشت می شود و در نتیجه قهوه ای با طعم بهتر به دست می آید.
قهوه Carmo de Minas کمی اسیدی تر است و طعم میوه ای بیشتری نسبت به قهوه برزیلی دارد.
چگونه قهوه برزیلی بنوشیم؟
انتخاب روش دم کردن با توجه به ویژگی های منحصر به فرد خود باعث می شود که از قهوه ها ، به بهترین شکل ممکن لذت ببرید. در حالی که قهوه کلمبیایی بسیار متنوع است، قهوه آفریقایی برای روش های دم کردن مناسب تر است.
بهترین راه برای لذت بردن از دانه های قهوه برزیلی چیست؟
اسپرسو
همانطور که گفته شد، قهوه برزیلی محبوب است و زمانی که در ترکیب اسپرسو و به عنوان یک برشته تیره استفاده می شود، بیشتر می درخشد.
اسپرسویی که با استفاده از دانههای قهوه برزیلی تهیه میشود، متعادل، شیرین، مغزدار و دارای اسیدیته پایین دلپذیر است.
فرنچ پرس
از آنجایی که فرنچ پرس قهوه را با طعمهای کامل و قوی دم میکند، دانههای برزیلی با اسیدیته کم و نتهای طعم غالب اما متعادل مناسب هستند.
کلد دم
دانههای قهوه برزیلی برای تهیه دمنوش سرد عالی هستند، زیرا باید از دانههای قهوه استفاده کنید که نوشیدنیای نرم و با طراوت تولید میکنند که هنوز به اندازه کافی پر بادی است تا ویژگیهای طعم قوی قهوه را حفظ کند.
به احتمال زیاد، اگر تا به حال یک قهوه از کافه مخصوص محلی خود سفارش داده اید، قهوه برزیلی را در ترکیب اسپرسوی آنها چشیده اید.
نظر شما در مورد قهوه برزیلی چیست؟ آیا شما از طرفداران منشاء تخصصی آن هستید یا ترجیح می دهید از طعم ملایم آن در ترکیب اسپرسو لذت ببرید؟