آخرین نظرات
بدون نظر
جستجو در وبلاگ

طرز تهیه قهوه با قهوه ساز V60 + وسایل مورد نیاز

نوشته شده در تاریخ2 سال پیش توسط 207

یکی از چیزهایی که من در مورد درست کردن یک فنجان قهوه عالی دوست دارم این است که واقعاً می توان یک فنجان قهوه خوب را به طور مداوم درست کرد.

اما در بیشتر مواقع این در واقع روش های دم کردن خاصی را رد می کند.

زمانی بود که من V60 را به عنوان یک روش دم کردن مبتدی عالی توصیه می کردم. خیلی ساده به نظر می رسد، اینطور نیست؟ این یک مخروط است، قهوه را اضافه می‌کنید، آب می‌ریزید... چه چیز اینقدر پیچیده است؟

برخلاف اکثر روش‌های دم‌آوری، کل دم کردن قهوه در واقع کاملاً در دستان شماست. شما هر متغیر کلیدی را کنترل می کنید و احتمالاً متوجه این موضوع نیستید.

دم‌کردن قهوه با استفاده از روش‌های ریخته‌گری به این معناست که آب را برای عصاره گیری قهوه در حین عبور از تفاله‌ها به دست آوریم. بیشتر اوقات، متغیر اصلی که کنترل می کنید اندازه آسیاب است. بنابراین اگر می خواهید طعم قهوه خود را تنظیم کنید، اندازه آسیاب خود را تنظیم می کنید و تمام.

با V60، به گونه ای ساخته شده است که هیچ محدودیتی در جریان آب توسط خروجی ظرف وجود ندارد. شما بر این جریان کنترل دارید. این بدان معناست که وقتی اندازه آسیاب خود را تغییر می دهید، نه تنها سطحی را که آب برای عصاره گیری قهوه در دسترس است تغییر می دهد، بلکه مدت زمان تماس آب با قهوه را نیز تغییر می دهد.

به طور خلاصه، ریختن آب و غوطه وری در آن آسان است، اما تسلط بر آن دشوار است. درک متغیرهای عصاره گیری دم کردن در V60 یک سوراخ خرگوش عمیق است که پر از تایمرها، صفحات گسترده و هزاران ویدیو از افرادی است که انواع کارهای سرگرم کننده را انجام می دهند.

من اینجا هستم تا فرآیندی آسان برای دم کردن یک V60 عالی، به طور مداوم به شما ارائه دهم. بیایید ابزارهایی برای عصاره گیری صحیح در اختیار شما قرار دهیم. اگر می خواهید سوراخ خرگوش را بیشتر کاوش کنید، این به شما بستگی دارد…

 

 

چیزهایی که نیاز خواهید داشت:
یک کتری گردن غاز ( کتل )
برای دم کردن در V60، باید یک کتری آهسته در حال ریختن داشته باشید، معمولاً یقه غاز. سرعت و ظرافت اضافه کردن آب به قهوه بسیار مهم است. اگر یک کتری آب معمولی دارید، فقط آب را به داخل قهوه می‌ریزید. این عدم دقت منجر به دم کردن قهوه ناسازگار و بی کیفیت می شود. من از طرفداران پر و پا قرص Fellow's Kettle و brewista kettle هستم.

اسکیل یا همان ترازو ( ترجیحا تایمر دار)

اگر قهوه و آب خود را وزن نکنید، نمی توانید یک V60 ثابت دم کنید و هر روز طعم متفاوتی خواهید داشت .

V60، فیلترها و غیره
این احتمالاً بدیهی است، اما شما به یک V60، فیلترها و چیزی برای آماده کردن (لیوان یا قوری شیشه ای ) نیاز دارید. تعدادی از V60 های مختلف وجود دارد، و نسخه مادی که دریافت می کنید تا حد زیادی ترجیح شخصی است. تنها چیزی که تأثیر می گذارد (به غیر از احساس شما در مورد استفاده از آن) دما است. V60های مواد جامد بیشتر مانند چینی یا مس به پیش گرمای دقیق تری نیاز دارند تا دمای دم شما را هنگام شروع دم کردن کاهش ندهند (برخی استدلال می کنند که این قهوه ساز ها دمای دم را بهتر نگه می دارند، اما من نتوانستم این را تأیید کنم) .

قهوه
اگر می خواهید برای دم کردن چنین دم آوری شده با v60 وقت بگذارید، ممکن است یک قهوه عالی برای خود تهیه کنید. یکی از بهترین توصیه‌های من، قهوه اتیوپی است که شما میتوانید انواع آن را در فروشگاه مشاهده و برای خود تهیه کنید.

 با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه عربیکا از سراسر نقاط جهان را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

خرید قهوه

 

 

 

مرحله 1 : قهوه را آسیاب کنید
با استفاده از نمودار آسیاب قهوه، آسیاب متوسطی برای خود پیدا کنید . V60 بسته به روش‌ها از خوب تا درشت دم می‌کند، اما برای شروع، از آسیاب سنتی متوسط ​​و ریز استفاده می‌کنیم.

 

مرحله 2: فیلتر خود را بشویید

این مهم است که فیلتر خود را هنگام دم کردن روی V60  آب کشی کنید.  هم برای از بین بردن طعم کاغذ و هم برای گرم کردن ظرف دم (همچنین بحثی وجود دارد که چگونه فیلتر می تواند قهوه  را هنگام آبکشی تنظیم کند . اما من این کار را نمی کنم. هر گونه آزمایشی برای حمایت از اهمیت این جنبه داشته باشید).

در پیش گرم کردن، روش های مختلف دم کردن V60 به روش های مختلف با گرمای دم در تعامل است.به طور خلاصه، فقط فیلتر و v60 خود را با آب تقریباً در حال جوش از قبل گرم کنید.

 

مرحله 3: قهوه آسیاب شده خود را اضافه کنید

من نسبت استاندارد 16:1 (آب به قهوه) را برای دم کردن در V60 دوست دارم. تمام مراحل زیر صرف نظر از میزان مصرف قهوه یکسان خواهد بود. برای این مثال از 25 گرم قهوه دم کردن با 400 گرم آب استفاده کردم.

مرحله 4: شکوفه زدن ( استخراج گاز قهوه )

اولین ریزش به ما "شکوفه" می دهد ، آب با قهوه تماس می گیرد، گازها را آزاد می کند و بستر دم را پف می کند و ظاهری شکوفا می کند. این برای خارج کردن آن گازها از مسیر فرآیند دم کردن و همچنین آماده کردن زمینه برای عصاره گیری کامل مهم است.

عصاره گیری قهوه به معنای بیرون کشیدن ترکیبات محلول از پودرهای آسیاب شده قهوه است. قهوه هایی که اشباع شده اند این ترکیبات را به راحتی آزاد می کنند. در مورد آن مانند ریختن آب روی یک تخت گل که خشک در مقابل مرطوب است فکر کنید. در بستر گل خشک، آب فقط روان می شود. در بستر گل مرطوب، آب جذب می شود. این یک تعامل مشابه است.

برای شکوفه، در 25 گرم قهوه، 40-50 گرم آب اضافه می کنم تا شکوفا شود (فقط مطمئن شوید که روی زمین قهوه  را بپوشانید و هیچ چیز خشک به نظر نمی رسد). سپس 30 تا 45 ثانیه صبر کنید (منتظر می‌مانم تا بستر قهوه از حرکت باز بماند).

 

مرخله 5 : اولین بار

من تمایل دارم که ریختن V60 را به 2 تا 4 مجموعه ریزش تقسیم کنم. من دوست دارم این رویکرد معمولی‌تر را در پیش بگیرم، زیرا پردازش آن به انرژی ذهنی کمتری نیاز دارد، با این حال هنوز یک دم‌نوش با طعم خوب به دست می‌آورم. فکر می کنم جای خوبی برای شروع است. روش های دیگری را خواهید یافت که اندازه گیری های ریزش بسیار دقیق دارند.

پس از اتمام شکوفه، اولین بارگیری را شروع کنید. من به آرامی با استفاده از دایره های متحدالمرکز می ریزم تا آب به طور مساوی روی زمین قهوه پخش  شود. اگر بخواهید مستقیماً به وسط آب بریزید، جریان ناهمواری از آب در داخل زمین خواهید داشت که باعث کاهش کیفیت دم کردن شما می شود. فقط دایره بریزید و همه چیز را به طور مساوی با آب بپوشانید.

در اولین بار، من می ریزم تا حدود 2/3 از دریپر v60 پر شود ، من دوست دارم کمی فضا به سمت بالا برای مرحله بعدی باقی بگذارم.

وقتی با 25 گرم قهوه دم می‌کنم، این مرحله معمولاً از 100 تا 150 گرم آب می‌گیرد، بسته به سرعتی که می‌ریزم.

 

مرحله 6 : چرخش

بعد از اولین بار ریختن ، V60 را دقیقاً از روی کاراف برمی‌دارم و کمی آن را می‌چرخانم و از کنار ظرف v60  زمین می‌کوبم. این همچنین کمک می کند تا مطمئن شوید که تمام سطح قهوه ها  و آب به طور یکنواخت اشباع شده اند. من دریافتم که انجام این کار در اوایل منجر به یک قهوه شیرین تر و با طعم بهتر می شود (به دلیل استخراج یکنواخت تر در طول دم).

مرحله 7 : ریزش 2-4

بعد از اولین چرخش، قبل از اینکه به ریختن قهوه ادامه دهم، اجازه می‌دهم آب بیشتر از طریق قهوه پایین بیاید. از اینجا من و بیشتر چشم می بینم، اما مطمئن می شوم که قبل از رسیدن سطح آب به سطح زمین، کمی شروع به ریختن می کنم.

وقتی دوباره شروع به ریختن کردید، این کار را به آرامی انجام دهید. شما می خواهید تا جایی که ممکن است مزاحم سطح قهوه شوید.
در هر یک از این ریزش های ادامه دار، دقیقاً تا سطح ریزش قبلی می ریزم، اجازه می دهم آب دم بکشد و سپس ادامه می دهم تا به وزن نهایی خود یعنی 400 گرم برسم.

 مرحله 8 : چرخش نهایی

من یک چرخش نهایی دیگر را بعد از اضافه کردن آخرین ذره آب اضافه می کنم، فقط برای اینکه مطمئن شوم که استخراج یکنواخت کامل تا انتها انجام می شود.

 

برای درک بهتر آموزش صحیح ویدئو طرز تهیه آن را برایتان  گذاشتیم . امیدواریم روز خوش و قهوه ای دوست داشتنی میل کنید.

 

مرحله 9 : تمام شد

سرو کنید و لذت ببرید

 

 

محصولات مرتبط
نوشته‌های مرتبط
ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم