قهوه چگونه طعم خود را به دست می آورد و دلیل انواع طعم های قهوه ؟
درک پیچیدگی های طعم قهوه به سال ها چشیدن و مطالعه نیاز دارد. آموختن اینکه چگونه یک دانه قهوه نت های طعمی خود را توسعه می دهد اولین قدم در این سفر است. نه بر خلاف شراب، رشد کام شما برای تشخیص این نت های ظریف در قهوه نتیجه چشیدن عمدی است. ما معتقدیم که دانستن اینکه قهوه ی شما از کجا آمده است به شما کمک می کند تا ظرافت های تشکیل دهنده یک فنجان را بهتر تشخیص دهید. در اینجا ما بررسی می کنیم که چه عواملی بر مشخصات طعم یک قهوه تأثیر می گذارد.
فرآیند کشاورزی
منطقه جغرافیایی
این اولین مؤلفه ای است که به قهوه ما طعم می دهد. جغرافیا و زمینی که بذرها در آن کاشته می شوند به طعم های اصلی کمک می کنند. بلوک های ساختمانی کشاورزی مانند ترکیب آب و خاک اهمیت فوق العاده ای دارند. اما سایر عوامل جغرافیایی مانند بارش، دما، ارتفاع، سایه و خورشید همگی نقش مهمی دارند.
نحوه کشت آن
مانند تمام کشاورزی، فرآیند کود دهی یکپارچه است. ترکیبات مغذی مانند مواد مغذی ارگانیک یا بیودینامیک نیز بر نت قهوه تاثیر می گذارد. این همچنین شامل استفاده (یا عدم وجود) آفت کش ها، علف کش ها و قارچ کش ها می شود.
واریته
قهوه صدها نوع دارد. و هر یک از اینها مجموعه ای از ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند، مانند عطر، بادی و اسیدیته. این ویژگی ها، همراه با منطقه جغرافیایی و کشت، شروع ویژگی های دانه قهوه را ارائه می دهد.
پردازش دان های قهوه
برداشت
فرآیند برداشت یک مرحله مهم در رشد دانه قهوه است. از آنجایی که قهوه یک میوه است، میخواهیم دانهها را زمانی برداشت کنیم که کاملاً رسیده باشند و در نتیجه قهوههای درجهبندی شده تخصصی اغلب دست چین میشوند. وقتی قهوه رسیده به درستی رشد کرده و برداشت شود، شیرین تر، تمیزتر و نرم تر می شود.
در حال پردازش
این بدون شک بزرگترین عامل در تعیین نت های طعم قهوه است. سه تکنیک اصلی برای پردازش قهوه وجود دارد. اگرچه هر یک از آنها مزایا و معایب خود را دارند، اما نتیجه نهایی هر روش یک نمایه طعمی متمایز است.
خشک کردن
مانند هر صنعت دیگری، خشک کردن قهوه نیاز به یک رویکرد متعادل دارد. خیلی داغ و سریع است و قهوه طعمی چوبی و کاغذی دارد. خیلی آهسته و ناقص و در نتیجه طعم کپک زده یا کهنه می شود.
ذخیره سازی
زمانی که قهوه به درستی خشک شود، یعنی به آرامی و به طور یکنواخت، قهوه می تواند تا 14 ماه در انبار ماندگار شود و کیفیت یا تازگی آن کاهش یابد. با این حال، اگر شرایط نگهداری نامناسب باشد، طعم ها شروع به از بین رفتن می کنند. هرچه قهوه ها بیشتر در انبار بمانند، اسیدیته آن بیشتر تغییر می کند و طعم آن مشک تر می شود. سن قهوه می تواند نتایج چشمگیری روی فنجان داشته باشد.
آماده سازی خدمت
برشته کردن
برشته کردن دانه های قهوه هم هنر است و هم علم. و نحوه تهیه قهوه های خود توسط هر بو داده به همان اندازه که می آید متفاوت است. این ویژگی های ذاتی مطلوب قهوه را افزایش می دهد، خواه شیرینی، شدت یا اسیدی بودن قهوه باشد. در نهایت، بو دادن تعیین می کند که آیا طعم تافی یا هلو را دقیقاً از همان کیسه قهوه میل می کنید.
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را ، از سراسر نقاط جهان را با بالاترین و به روزترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
دم کردن
در نهایت، روش دم کردن انتخابی شما بر کیفیت و ویژگی های فنجان شما تأثیر می گذارد. از آسیاب (اندازه + قوام) گرفته تا آب (دما + PH) و فشار و زمان، هر دم طعم را شکل می دهد. اگرچه متغیرهای زیادی برای فهرست کردن در این مؤلفه نهایی وجود دارد، اما دستکاری در فرآیند دم کردن می تواند دنیای متفاوتی را ایجاد کند.
نت های طعم از کل سفر می آیند ( راه درازی را طی میکنند )
قهوه بر اساس مکان و زمان رشد، نحوه پردازش، نحوه برشته شدن و نحوه دم کردن آن می تواند طعم های ذاتی مختلفی داشته باشد. هر پایه در سفر طولانی دانه قهوه از مزرعه ای به فنجان دیگر در شکل دادن به طعم های آن حیاتی است.