شرح کاملی از نحوه کافئین زدایی قهوه ( قهوه دی کف )
در پست قبلی، در مورد چگونگی به دست آوردن طعم های مختلف قهوه بحث کردیم . اما دقیقاً چگونه می توان کافئین را از دانه ها استخراج کرد؟ در حالی که بسیاری از ما از طعم قهوه لذت می بریم، همه نمی توانند اثرات کافئین موجود در یک فنجان قهوه معمولی را تحمل کنند. بسیاری قهوه بدون کافئین را ترجیح می دهند زیرا می خواهند از طعم های آن لذت ببرند. اما فرآیند حذف کافئین به علم بسیار بیشتری از آنچه که فکر می کنید نیاز دارد. بنابراین ممکن است از خود بپرسید قهوه چگونه بدون کافئین است؟
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه عربیکا از سراسر نقاط جهان را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
قهوه بدون کافئین یک علم است
خود شرکتهای قهوه نمیتوانند دانههای قهوه را کافئینزدایی کنند، زیرا مواد شیمیایی در آن دخیل هستند. متخصصان معتبر از یک شرکت کافئینزدایی مانند سوئیس واتر آموزش دیدهاند تا کافئین را از دانهها پاک کنند. مخصوصاً به این دلیل که وقت گیر است، به صورت عمده و با راه حل های خاص انجام می شود که نیاز به توجه متخصص آموزش دیده دارد. Timbertrain دانههای قهوه بدون کافئین ما را از شرکت سوئیس واتر، یک شرکت تخصصی کافئینزدایی، تامین میکند تا از بهترین کیفیت دانههای قهوه بدون کافئین اطمینان حاصل کند.
این اشتباه است که فرض کنیم برای هر شرکت قهوهسازی به راحتی میتوان دانههای قهوهمان را بدون کافئین استفاده کرد. این بسیار پیچیده تر است زیرا فرآیند بدون کافئین قبل از بو دادن شروع می شود به این معنی که قهوه سبز است.
روش های مختلف قهوه بدون کافئین
روشهای مختلفی برای کافئینزدایی قهوه وجود دارد، اما پرکاربردترین روش، شستن یا خیساندن دانهها در یک ماده مایع مانند متیلن کلرید یا اتیل استات است. متیلن کلرید معمولاً برای از بین بردن رنگ و گریس استفاده می شود. اما اتیل استات عنصری از میوه طبیعی است که از اسید اتر ایجاد شده است. از این عنصر در سرکه نیز استفاده می شود.
ابتدا قهوه ها در آب خیس می شوند و سپس در محلولی که حاوی یکی از این مواد است می پوشانند. از طریق این فرآیند، کافئین از دانه ها استخراج می شود. سپس آب حاوی محلول بارها و بارها استفاده می شود تا زمانی که طعم قهوه و ترکیبات بدون کافئین یا محلول را منعکس کند. در مراحل پایانی به راه حل فکر کنید مانند مارینات برای قهوه و اینکه دانه ها را با طعمی بدون محتوای کافئین می پوشاند زیرا آن مارینت کافئین را نیز بیرون می کشد.
روش آب سوئیس
روش دیگر فرآیند منحصر به فرد دانه های بدون کافئین با روش آب سوئیس است. دانه های قهوه ما اینگونه بدون کافئین می شوند. چگونه قهوه را بدون کافئین مصرف می کنند؟ روش Swiss Water یک فرآیند نوآورانه و 100% بدون کافئین بدون مواد شیمیایی است که کافئین را برای برشتههای قهوه در سراسر جهان حذف میکند.
فرآیند آب سوئیس از عناصر آب، دما و زمان برای ایجاد یک قهوه بدون کافئین معطر استفاده می کند که با دانه های سبز شروع می شود. هنگامی که آنها به تأسیسات سوئیس آب می رسند، دانه ها شسته، تمیز و هیدراته شده اند و آنها را برای حذف کافئین آماده می کند.
عصاره قهوه سبز (GCE) که در داخل تولید شده است به دانه ها معرفی می شود و حذف کافئین آغاز می شود. کافئین به تنهایی از دانه های قهوه خارج می شود تا زمانی که نسبت ترکیبات محلول در GCE به ترکیبات موجود در قهوه به نقطه تعادل برسد. کافئین و GCE به طور مداوم از طریق فیلترهای کربن اختصاصی خود جریان می یابند تا زمانی که تمام کافئین به دام افتاده و از GCE جدا شود. سپس GCE تازه می شود تا بتوان بارها و بارها از آن برای حذف کافئین بیشتر استفاده کرد. همانطور که می توانید بگویید، فرآیند بدون کافئین برای استخراج کافئین از دانه مشابه است اما هر روش متفاوت است.
برای 10 ساعت آینده، تیم سوئیس واتر به طور مداوم فرآیند و سطوح کافئین را در هر دسته ای که کافئین زدایی می کنند نظارت می کند. آنها زمان را ردیابی می کنند، کنترل های دما را اندازه گیری می کنند و سطوح را در جریان GCE بررسی می کنند. نتیجه 99.9 درصد قهوه بدون کافئین است. توجه به این نکته مهم است که در حالی که روش های قبلی قهوه را بدون کافئین می کنند، آنها را 100٪ کافئین نمی کنند.
در نهایت، دانههای سبز بدون کافئین به دستگاههای برشتهدهی فرستاده میشود و برندهای تخصصی قهوه شرکت سوئیس واتر مانند Timbertrain با آنها کار میکند تا دانهها را به چیزی خاص تبدیل کنند. قهوه شگفت انگیز بدون کافئین از مکان های منحصر به فرد در سراسر جهان و در فنجان شما.