قهوه دی کف

کشور:  پرو 
درصد ترکیب : 100 درصد عربیکا
طعم یادها : چوب بلوط ، کاکائو ، لیمو

ادامه مطلبShow less
‎تومان900,000
وزن
درجه آسیاب
سفارش شما در اسرع وقت آماده و ارسال میشود. 0 قلم
مرجع:
ZC-006
دوست داشتن0
اضافه به مقایسه0
محصولات مشابه
توضیحات

فرآوری کافئین زدایی

 اگرچه برخی افراد قهوه را به‌علت کافئین که باعث افزایش هوشیاری ذهنی می‌شود و همچنین به‌علت انرژی آن را می‌نوشند ، برخی ترجیح می‌دهند از مصرف این ک این خودداری نمایند .  افرادی که به کافئین حساسیت دارند یا به‌دنبال کاهش مصرف کافئین هستند و همچنان تمایل دارند تا از طعم لذیذ قهوه بی‌بهره نباشند قهوه بدون کافئین بهترین گزینه برای آن‌هاست .  قهوه‌ی بدون کافئین کاملاً فاقد کافئین نیست . مقررات USDA یا دپارتمان کشاورزی ایالات‌متحده آمریکا تاکید می‌کند که قهوه‌ی بدون کافئین نباید بیشتر از 10 درصد به‌صورت خشک در هر بسته وجود داشته باشد ، اما مقایسه بین قهوه جمع‌آوری‌شده معمولی و قهوه فاقد کافئین نشان می‌دهد که در قهوه فاقد کافئین حداقل 97 درصد کافئین حذف‌شده است. برای خرید قهوه دی کف می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.

 

قهوه  دی کف جزو اولین پیشنهادهای استفاده برای افرادی می باشد که عاشق نوشیدن قهوه هستند ولی بنا بر دلایلی به دنبال محدود و کم کردن میزان مصرف کافئین خود هستند.

اگر بخواهیم در ابتدای کار تعریفی ساده از این نوع قهوه خاص بیان کنیم؛ باید گفت اگر کافئین موجود در دانه های قهوه را از آن خارج کنید و سپس آن را آسیاب و دم کنید، قهوه بدون کافئین یا دی کف (Decaf Coffee) حاصل می شود.

خواص و عوارض مصرف این نوع قهوه نیز برای افراد مختلف فرق دارد ولی اگر بخواهیم به طور کلی بیان کنیم باید گفت؛ فواید قهوه معمولی بیشتر از قهوه دی کف است.

روش فرآوری قهوه دی کف??

قهوه بدون کافئین قهوه ایی است که 97 درصد کافئین آن قبل از فرایند رست خارج شده باشد. روش های مختلفی برای حذف کافئین از قهوه وجود دارد، که در آنها از آب، حلال های آلی و یا دی اکسید کربن به عنوان حلال برای استخراج کافئین استفاده می شود.

بهترین روش، فرایند استخراج غیر شیمیایی توسط دی اکسید کربن (CO2) است. که شرکت عصر تجارت قهوه زمان از  آن استفاده می کند. در این روش دانه های قهوه سبز در CO2 مایع، خیس می شوند و با ایجاد شرایط خاص، کافئین از آنها استخراج می شود.

 

طعم و عطر دی کف  اندکی ملایم تر از قهوه معمولی می باشد و رنگ آن نیز بسته به روش تولید آن، ممکن است تغییر کند.

برای شفاف‌تر شدن موضوع به‌طور متوسط یک فنجان حاوی 354 میلی‌گرم شامل 180  میلی‌گرم کافئین است که این مقدار در قهوه بدون کافئین 4.5 میلی‌گرم است . میزان کافئین موجود در قهوه فاقد کافئین یا دی کف به نوع دانه‌های قهوه و فرآیند کافئین زدایی بستگی دارد . دانه‌های قهوه فاقد کافئین یا قهوه دی کف معمولاً توسط یکی از این سه روش تهیه می‌شوند . درواقع از آب ، حلال‌های آلی یا دی‌اکسیدکربن برای خارج کردن کافئین از دانه‌های قهوه استفاده می‌گردد . روش‌های خیساندن یا بخار دانه‌های سبز برشته نشده تا زمانی‌که کافئین حل شود و یا تا زمانی‌که منافذ دانه‌ها بازگردند وجود دارد ، کافئین پس‌از این مراحل استخراج می‌شود و در این‌جا مختصری از هر روش و نحوه‌ی استخراج کافئین توضیح داده می‌شود.

 

فراوری مبتنی بر حلال :

این روش از ترکیبی از متیل کلراید ، اتیل استات و آب جهت ایجاد حلال استفاده می‌نماید که کافئین را استخراج می‌کند . درنتیجه هیچ ماده شیمیایی در قهوه یافت نمی‌شود ، زیرا آن‌ها تبخیر می‌شوند.

فرآوری آب سوئیس:

این تنها روش ارگانیک و طبیعی کافئین زدایی قهوه است که برای استخراج کافئین مبتنی بر اسمز است و تضمین می‌کند که یک محصول بدون کافئین 99.9 درصد را تولید می‌کند.

فرآوری دی‌اکسیدکربن:

با استفاده از این روش فقط کافئین حذف می‌شود و سایر ترکیبات دست‌نخورده باقی می‌مانند . اگرچه این روش مؤثر است اما بسیار گران است . به‌طورکلی کافئین زدایی عطر و طعم قهوه را تغییر می‌دهد ، درنتیجه طعم ملایم‌تر و رنگ متفاوت‌تری را ایجاد می‌کند.

 

توضیحات بیشتر :

 

دانه های" قهوه (آنها در واقع دانه نیستند) به طور طبیعی حاوی کافئین هستند . اگرچه تکان خوردن کافئین دقیقاً همان چیزی است که بسیاری از افراد وقتی به یک فنجان جو می‌رسند به دنبال آن هستند، دانه‌ها را می‌توان برای حذف بیشتر محرک‌ها پردازش کرد و نوشیدنی‌ای را ایجاد کرد که می‌توان در شب بدون از دست دادن خواب از آن لذت برد . چندین روش مختلف برای از بین بردن کافئین دانه‌ها استفاده می‌شود که همه آنها در حالی که هنوز سبز هستند انجام می‌شوند. کافئین زدایی اغلب با قهوه کم طعم همراه است، زیرا حذف فقط کافئین و نه هیچ یک از مواد شیمیایی طعم دهنده، کمی مشکل است، و دانه های بدون کافئین به طور معمول برشته کردن مناسب دشوار است.

 

 

رایج ترین روش های کافئین زدایی شامل حلال های شیمیایی ، معمولاً اتیل استات یا متیلن کلراید است. در روش مستقیم، دانه‌های قهوه بخارپز می‌شوند و سپس بارها با حلال شیمیایی شسته می‌شوند تا کافئین از بین برود. در روش غیرمستقیم، عامل شیمیایی هرگز به دانه‌ها دست نمی‌زند، بلکه آب مملو از کافئین را که دانه‌ها ساعت‌ها در آن خیسانده‌اند، تصفیه می‌کنند.پس از اینکه کافئین با حلال از آب خارج شد، محلول با طعم لوبیا دوباره به دانه ها وارد می شود و اجازه می دهد تا بسیاری از روغن ها و طعم ها دوباره جذب شوند. در هر دو فرآیند، حلال‌ها از لوبیا سبز شسته یا تبخیر می‌شوند و بعد از برشته شدن بیشتر تبخیر می‌شوند، به این معنی که فقط کوچک‌ترین مقادیر (که برای مصرف بی‌خطر تلقی می‌شوند) در دانه‌های بدون کافئینی که خریداری می‌کنید وجود دارد.

روش دیگری که به عنوان فرآیند آب سوئیس شناخته می شود، صرفاً مبتنی بر تصفیه آب و کربن است . دانه های قهوه ابتدا در آب داغ غوطه ور می شوند تا کافئین و اجزای خوش طعم آن استخراج شود. دانه های اولیه سپس دور ریخته می شوند و آب غنی از طعم حاصل (به نام «عصاره قهوه سبز») از فیلتر کربنی عبور می کند که اندازه آن فقط مولکول های بزرگ کافئین را جذب می کند. سپس از عصاره قهوه سبز بدون کافئین برای شستن و فیلتر کردن دسته بعدی دانه ها استفاده می شود.

بنابراین کافئین بدون استفاده از عوامل شیمیایی و بدون اینکه دانه ها بسیاری از اجزای طعم دهنده خود را از دست بدهند از دانه ها فیلتر می شود. این روش اولیه ای است که برای کافئین زدایی دانه های قهوه ارگانیک استفاده می شود.

در نهایت، روش دی اکسید کربن فوق بحرانی با نام علمی از دی اکسید کربن (CO 2 ) تحت دما و فشار بالا استفاده می کند تا هم مانند گاز و هم مایع عمل کند. این CO 2 فوق بحرانی مانند گاز به شکاف دانه های قهوه می رسد اما کافئین را مانند مایع حل می کند. پس از خیساندن دانه ها در آب (فرآیندی که ساختار سلولی را گسترش می دهد و استخراج مولکول های کافئین را آسان تر می کند)، برای چند ساعت در معرض CO2 فوق بحرانی قرار می گیرند . CO 2 کافئین دار مایع شده و تبخیر می شود و سپس دانه ها پردازش می شوند. زیرا این روش کربوهیدرات ها و پروتئین ها را ترک می کنددست نخورده، تغییر طعم کمتری در نتیجه کافئین زدایی ایجاد می شود.

 

 

 

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
ZC-006

مشخصات

نوع دان
عربیکا
درصد ترکیب
100 درصد عربیکا
خاستگاه
پرو
طعم یاد
کاکائو ، چوب بلوط
ارتفاع از سطح دریا
1200 متر
زیرگونه
تیپیکا
روش فرآوری
آب سوئیس
نظرات
بدون نظر

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم