آخرین نظرات
بدون نظر
جستجو در وبلاگ

قهوه فوری و تاریخچه آن و تفاوت آن با قهوه معمولی

نوشته شده در تاریخ2 سال پیش توسط 191


تاریخچه قهوه فوری

 

همه ما زمانی در زندگی خود قهوه فوری را دیده و احتمالاً از آن استفاده کرده ایم، اما آیا تا به حال فکر کرده اید که این پودر تیره، مرموز و محلول در آب محبوبیت خود را از کجا به دست آورده است؟ برخی ممکن است امروز بینی خود را در آن خفه کنند، اما در گذشته به ما ثابت کرده است که همیشه در مواقعی که بیشتر به آن نیاز داریم آماده است!

 

گفته می شود که اولین نسخه قهوه فوری در حدود سال 1771 در بریتانیا اختراع شد. اولین محصول آمریکایی در سال 1853 ساخته شد و نسخه آزمایشی (به شکل کیک) در طول جنگ داخلی آزمایش شد. در سال 1890، دیوید استرنگ از Invercargill، نیوزیلند قهوه فوری را اختراع و به ثبت رساند.  در سال 1901، اولین تکنیک موفق برای تولید یک محصول پودری پایدار در ژاپن توسط سارتوری کاتو اختراع شد که از فرآیندی که برای تهیه چای فوری ابداع کرده بود استفاده کرد. 

 

 

اولین بار در آمریکا در حدود سال 1910 توسط جورج کنستانت لوئیس واشنگتن (بدون ارتباط با رئیس جمهور واشنگتن) به تولید انبوه رسید. او شاهکار بزرگی انجام داد و حق ثبت اختراع را به دست آورد، اما اکثراً پودر قهوه فوری را یک چیز جدید با طعمی نامطلوب می دانستند. در حدود سال 1938، نسکافه به محبوب ترین برند تبدیل شد. با خشک کردن همزمان عصاره قهوه همراه با مقدار مساوی کربوهیدرات محلول طعم را بهبود بخشیدند. در حال حاضر، بهترین فرآیند برای حفظ طعم، خشک کردن انجمادی است که در دهه 1960 مطرح شد.

 

یک قاشق چای خوری قهوه فوری توسط اندی استراو

 

جایی که این نوآوری بازار خاص خود را پیدا کرد در ارتش بود. مصرف کافئین در میدان نبرد تقویت بسیار مورد نیاز را فراهم کرد، و اکنون این کار با قهوه فوری بسیار آسان تر شده است. در جنگ جهانی اول برخی از سربازان به آن لقب «جام جورج» دادند. 

 

با وجود موش ها، باران، گل و لای، پیش نویس [sic]، غرش توپ و فریاد گلوله ها بسیار خوشحالم. فقط یک دقیقه طول می کشد تا بخاری نفتی کوچکم را روشن کنم و کمی قهوه جورج واشنگتن درست کنم... هر شب یک درخواست ویژه برای سلامتی و تندرستی [آقای. واشنگتن].

-سرباز آمریکایی، نامه 1918 از سنگر

 

در جنگ جهانی دوم قهوه فوری بین سربازان بسیار محبوب بود. G. Washington Coffee، نسکافه و دیگران همگی برای پاسخگویی به این تقاضا ظاهر شده بودند. یک سال، کل تولید کارخانه نسکافه ایالات متحده (بیش از یک میلیون مورد) صرفاً به ارتش اختصاص یافت. 

امروزه قهوه فوری هنوز هم در بازار قدرت دارد. این غذا در دستور العمل هایی مانند فراستینگ سریع موکا برای یک کلوچه کاپوچینو عالی است. در فروشگاه مواد غذایی، آن را در تمام نوشیدنی های کاپوچینوی فوری و پودرهای نوشیدنی یخی مخلوط می بینید که برخی از آنها حتی در قهوه خانه ها استفاده می شود. حتی ارتش هنوز پودر قهوه فوری را برای افزایش کافئین مورد نیاز فراهم می کند. همیشه در یک لحظه، آن را برای شما وجود دارد!

 

 با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را ، از سراسر نقاط جهان را با بالاترین و به روزترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

خرید قهوه

منابع


فروشگاه قهوه فوری ( آمازون ایالات متحده آمریکا ، آمازون انگلستان ، آمازون کانادا )

قهوه فوری ( eBay )

بررسی های قهوه فوری نسل بعدی – بررسی دو قهوه فوری مدرن با کیفیت بالاتر.

1: قهوه فوری در ویکی پدیا.

2: قهوه فوری در MadeHow.co

3: جورج واشنگتن (مخترع) در ویکی پدیا

4: تاریخچه قهوه فوری در NestleUK (بایگانی شده)

 

محصولات مرتبط
‎تومان135,000
کشور:  تانزانیادرصد ترکیب : 100 درصد عربیکااسیدیته :کم و شفاف، زنده و شراب مانند است . بادی :متوسط و طعمی قوی و پیچیده دارد .  طعم یاد ها : توت شیرین ، چوب سرو
نوشته‌های مرتبط
ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم