آخرین نظرات
بدون نظر
جستجو در وبلاگ

آموزش تصویری آماده سازی قهوه برای دستگاه اسپرسوساز

نوشته شده در تاریخ1 سال پیش توسط 293


اگر می خواهید به طور مداوم اسپرسوی عالی درست کنید، باید یک تمپ عالی داشته باشید. این آموزش تصویری به عنوان راهنمای اولیه برای شروع کار شما خواهد بود. مراحل زیر را دنبال کنید و تمرین کنید. با تمرین، شات های اسپرسو شما بهتر و بهتر می شوند. فرم عالی و سازگاری هدف شماست. بیایید شروع کنیم.

شما به اسپرسوی آسیاب شده، یک تمپر و یک پورتافیلتر نیاز دارید. بسیاری از دستگاه های اسپرسوساز با تمپر پلاستیکی ارسال می شوند. از اونها استفاده نکن تمپر با وزن مناسب تهیه کنید. هنگامی که اندازه صحیح تمپر را پیدا کردید، باید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید کفی صاف یا محدب داشته باشید.

 کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

خرید قهوه

اگر برای تصمیم گیری به کمک نیاز دارید، با ما از طریق واتس آپ : 09153345002 در تماس باشید .

در مثال ما، ما از یک پایه تمپر اسپرسو استفاده می کنیم. این اختیاری است. همچنین می توانید از هر سطح صاف تمیزی استفاده کنید.

 

شروع مصرف اسپرسو

 

1) تأیید کنید که سبد پورتافیلتر تمیز و خشک است.


در بین عکس‌ها، پورتافیلتر را می‌شویید و پاک می‌کنید. با گذشت زمان، می خواهید با خیس کردن سبد و فیلتر پورتافیلتر در یک پاک کننده اختصاصی مانند Puro Caff، تمیز کردن گسترده تری انجام دهید.

کوبیدن اسپرسو

 

شماره 2 : اسپرسو آسیاب شده را به سبد پورتافیلتر اضافه کنید

اسپرسو را می توان مستقیماً در پورتافیلتر آسیاب کرد یا از ظرف دیگری داخل آن ریخت. یک شات معمولی حدود 7 گرم، دوبرابر حدود 14 گرم و یک شات سه برابر حدود 21 گرم است. برای هر سایز سبدهایی وجود دارد. سبدهای دوتایی رایج ترین هستند. این وزن ها نقطه شروع هستند. شما می توانید با "افزایش دوز" آزمایش کنید، که می تواند به معنای افزودن چند گرم دیگر به سبد باشد.

یک آسیاب قهوه بسیار خوب (و اغلب گران‌قیمت) به اندازه کافی خوب برای اسپرسو ، کمک زیادی به تولید کیفیت و قوام در شات‌های اسپرسوی شما می‌کند. سه آسیاب که در اسپرسو عالی هستند عبارتند از Baratza Virtuoso، Rancilio Rocky و Mazzer Mini.

هنگام افزودن قهوه به سبد، هدف ایجاد بستری یکنواخت از قهوه آسیاب شده است. در عکس زیر می بینید که اسپرسو در بالای پایه قرار می گیرد. این کار به این دلیل انجام می‌شود که زمانی که تفاله‌های آن صاف و کم‌رنگ می‌شوند، قهوه کافی بخوریم.

 

 اسپرسو را به پورتافیلتر اضافه کنید

 

شماره 3 :  اسپرسوی آسیاب شده را با انگشت صاف کنید

انگشت خود را در بالای پورتافیلتر بکشید تا سطح قهوه قبل از تمپ  یکنواخت شود.

 

اسپرسو صاف

اگر قهوه ای روی لبه است، آنها را کنار بکشید.

 

حتی اسپرسو

 

شماره 4 : ضربه بزنید( منظور تمپ قهوه است نه ضربه به پرتافیلتر )

هدف با استفاده از تمپ این است که عصاره گیری یکنواخت با حدود 30 پوند فشار انجام شود. می‌توانید از ترازو آشپزخانه برای اندازه‌گیری وزنی که به یک لامپ وارد می‌کنید استفاده کنید. مهمتر از این است که فشار ثابتی را در تمپ خود ایجاد کنید تا اینکه همیشه 30 پوند فشار وارد کنید. بازوی شما باید صاف باشد تا فشار به طور یکنواخت با سطح قهوه تماس پیدا کند.

 

برای تپیدن آماده شوید

 

 

حتی کوبیدن فشار

 

شماره 5  : (اختیاری) شات را پولیش کنید

در این مرحله، می توانید تمپر را بچرخانید. به این کار پولیش گفته می شود و یک مرحله اختیاری است. برخی می گویند که این کار به پاک کردن پوست کمک می کند و برخی دیگر می گویند آرایشی است و ضروری نیست.

 

تمپ سطح اسپرسو

 

تمپ تمام شده

 

همین است. شما اکنون یک پورتافیلتر به طور مساوی دارید که برای دم کردن آماده است.

 

 

کلمات اخر


اکنون که یک شات اسپرسو را با موفقیت به کار برده اید، هدف این است که آن را به طور مداوم انجام دهید. با تمرین می توانید این مراحل را به مرور بهتر و بهتر تکرار کنید. از همان تکنیک تمپ استفاده کنید تا وقتی با یک قهوه جدید کار می کنید، یک متغیر کمتر به آن فکر کنید.

یک موضوع دیگر وجود دارد که به آن پرداخته نشد و آن سنجیدن است. پس از تسلط بر تمپ خود، می توانید آزمایش دوز دقیق تری را آغاز کنید. با قرار دادن پورتافیلتر بر روی ترازو آشپزخانه و صفر کردن آن قبل از دوز، می توانید مقدار دقیق گرم را بدست آورید. دوز وزنی به جای حجم می تواند نتایج قابل تکرار بیشتری را هنگام تهیه اسپرسو به شما بدهد.

منابع

Espresso Tampers (Amazon USA, Amazon UK, Amazon CANADA, eBay)

Puro Caff (Amazon USA, Amazon UK, Amazon CANADA, eBay)

Smart Coffee Push Tamper (eBay)

Baratza Virtuoso Coffee Grinder (Amazon USA, Amazon UK, Amazon Canada)

Rancilio Rocky Espresso Coffee Grinder (Amazon USA, Amazon UK, Amazon Canada)

Espresso Coffee Tampers: Flat vs. Convex – 2-minute video by Whole Latte Love explaining the difference between flat and convex tamper bottoms.

ChefSteps Espresso Class – An excellent class that goes into great detail on espresso. Highly recommended.

To updose or not? – An article discussing if adding more coffee to the basket is a good idea.

 

 

محصولات مرتبط
نوشته‌های مرتبط

نگاهی به قرص قهوه عصاره گرفته شده

توسطزمان بیکی 93 1 سال پیش

راهنمای خرید نهایی قهوه برای سال 2022

توسطزمان بیکی 120 1 سال پیش

آیا قهوه برای قلب مفید است یا مضر ؟

توسطزمان بیکی 275 1 سال پیش

انواع دان قهوه

توسطزمان بیکی 277 1 سال پیش

20 حقیقت شگفت انگیز در مورد قهوه

توسطزمان بیکی 292 1 سال پیش
ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم