آخرین نظرات
بدون نظر
جستجو در وبلاگ

آموزش کار با انواع دستگاه های اسپرسو ساز خانگی و عصاره گیری صحیح

نوشته شده در تاریخ2 سال پیش توسط 798


آموزش دستگاه اسپرسوساز خانگی 

 

استفاده از دستگاه اسپرسوساز خانگی آسان است و قادر به تولید اسپرسو با کیفیت بالا می باشد. این یک دستگاه بسیار خوب، فشرده و محکم است که می تواند یک شات ثابت از اسپرسو و شیر فوم گرفته شده ، با کیفیت خوب ارائه دهد. همچنین با قیمت نسبتاً مناسبی موجود است.

 

 

 

دستگاه اسپرسو خانگی باریستا

 

طراحی

دستگاه اسپرسو خانگی از نظر طراحی بسیار ساده است.  دکمه های فشاری روی دستگاه وجود دارد. همچنین در یک سمت چرخی قرار دارد که برای انتقال بخار یا آب گرم از طریق میله استفاده می شود. یک مخزن آب و یک لوله وجود دارد که در قسمت مخزن برای جذب آب قرار دارد.  با یک پورتافیلتر (قسمت دسته دار)، دو سبد مختلف و یک اسکوپ اندازه گیری ارائه می شود.

 

مخزن را پر کنید

 

قبل از استفاده از دستگاه اسپرسوساز ، مخزن آب را مانند تصویر بیرون بکشید. ترفندی که من برای اطمینان از وجود آب بدون بیرون کشیدن کامل مخزن از آن استفاده می کنم، قرار دادن یک یا دو توپ پینگ پنگ در مخزن است. بررسی سطح آب با مشاهده میزان شناور بودن توپ های پینگ پنگ آسان تر است، به جای اینکه بخواهیم سطح آب را از طریق تابش خیره کننده روی پلاستیک دودی رنگ قضاوت کنیم. پس از پر کردن مخزن با آب، آن را در جای خود بلغزانید و در عین حال مطمئن شوید که لوله ورودی آب به آرامی در داخل مخزن قرار گرفته است.

استفاده از توپ های پینگ پنگ برای مشاهده سطح آب

 

 

مخزن آب دستگاه اسپرسوساز را پر کنید
مخزن آب را پر کنید

 

روشن کردن آن


دکمه سمت چپ دستگاه را روشن می کند. دکمه را فشار دهید، دکمه قرمز می شود. حدود 40 ثانیه صبر کنید تا دستگاه گرم شود. فرآیند گرم شدن زمانی کامل می شود که چراغ سبز سمت راست دستگاه روشن شود.

 

روشن کردن دستگاه اسپرسوساز 

 

تهیه شیر

کف کردن شیر یک ویژگی ضروری یک باریستای خوب است. و از آنجایی که شما صاحب یک دستگاه اسپرسوساز هستید، می توانید این هنر را در راحتی در خانه خود کامل کنید. اگر تصمیم گرفته اید که برای خرید یک دستگاه اسپرسوساز به اندازه کافی عاشق اسپرسو هستید، احتمالاً باید مقداری دیگر  خرج کنید و یک پارچ فلزی ( پیچر ) با دیواره مستقیم و یک دماسنج تهیه کنید. پارچ را با مقدار مناسب شیر سرد پر کنید (درست بالای انجماد). پارچ را تا لبه پر نکنید وگرنه سرریز می شود. هرگز شیر را دوباره گرم نکنید.

 

شیر کف برای اسپرسوساز


فوم شیر

 

عصا (استیم وند ) را پاک کنم؟


دکمه سمت راست پایین دستگاه را فشار دهید تا بخار برای کف کردن آماده شود. چراغ سبز خاموش خواهد شد. چند ثانیه صبر کنید و چراغ دوباره روشن می شود. در حالی که دکمه بخار را فشار داده اید و چراغ سبز روشن است، نازل بخار را درست زیر خط شیر قرار دهید، سپس دستگیره سمت چپ دستگاه را بچرخانید. این بخار را از نازل خارج می کند. در واقع می توانید صدای تزریق هوا به شیر را بشنوید.

چند ثانیه اول حرارت دادن شیر بسیار مهم است. در این مدت است که می توانید بیشترین کف را ایجاد کنید. بهترین کف غلیظ با حباب های ریز است. وقتی شیر به حدود 80 درجه فارنهایت رسید، نازل بخار را از کنار پارچ فلزی و در عمق شیر بلغزانید. شیر باید شروع به چرخیدن در اطراف استیم وند کند. حرارت دادن شیر را تا علامت 140 تا 160 فارنهایت ادامه دهید. اگر شیر را بیشتر از 160 درجه فارنهایت حرارت دهید، شیرینی خود را از دست می دهد و زبان شما را می سوزاند.

 

عصای کف کننده دستگاه اسپرسوساز 

 

نازل بخار را تمیز کنید

 

هنگامی که شیر را گرم و فوم دار کردید، آن را از شیر استیم وند ( نازل بخار ) دور کنید و همزمان دستگیره را در حالت خاموش قرار دهید. وقتی کارتان تمام شد، به سرعت و با احتیاط نازل  را با یک دستمال تمیز و مرطوب پاک کنید تا بقایای شیر از بین برود. سپس با فشار دادن مجدد دکمه بخار را خاموش کنید. بعد از اینکه شیر را گرم کردید، شیر را در پارچ بچرخانید. اگر حباب های بزرگ و قابل رویت وجود دارد، روی پارچ فلزی روی میز ضربه بزنید تا حباب ها ته نشین شوند. حالت ایده آل برای شیر کف غلیظ و مخملی است. شیر را کنار بگذارید و آماده شوید تا اسپرسو خود را بکشید.

 

تمیز کردن چوب کف برای اسپرسوساز

عصای کف کننده اکنون تمیز است.

 

پرایمینگ پمپ

اگر تازه گرم کردن شیر را تمام کرده اید، صبر کنید تا چراغ دوباره سبز شود. سپس پورتافیلتر را در حالی که خالی است، زیر گروپ قرار دهید. دکمه بالا سمت راست را فشار دهید تا دوش آب گرم به داخل پورتافیلتر بیاورید. این کار باعث گرم شدن پورتافیلتر می شود. این تفاوت واقعی در کیفیت  ایجاد می کند، بنابراین این مرحله را نادیده نگیرید.

 

 Prime the Pump - دستگاه اسپرسوساز

 

تهیه اسپرسو

  وقتی پورتافیلتر را با قهوه پر کردید و آن را تمپ کردید، دسته را طوری تراز کنید که حدود 45 درجه به سمت چپ شما باشد و آن را در سر گروه قرار دهید. سپس دسته را به سمت عقب بچرخانید تا محکم شود.

 

کشیدن شات


اکنون آماده هستید تا اسپرسوی را بکشید. برای اندازه گیری، باید لیوان های اسپرسو یا فنجان هایی را خریداری کنید که دارای نشانگر هستند. مدت زمان برای کشیدن شات قهوه  15 تا 18 ثانیه برای ریسترتو و 18 تا 23 ثانیه برای اسپرسو بالانس یا معمولی باشد.

کشیدن شات اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز


کشیدن شات اسپرسو

 

استفاده از اسپرسو

اگر اسپرسوی مستقیم می خواهید، فقط اسپرسو را در فنجان های کوچک بریزید.
اگر آمریکانو درست می کنید، اسپرسوی خود را در یک لیوان داغ بریزید.
اگر در حال تهیه کاپوچینو یا لاته هستید، اکنون می توانید اسپرسو را در فنجان بریزید و شیر کف کرده یا فوم داده را روی اسپرسو بریزید.

 

ساخت فوم کاپوچینو با دستگاه اسپرسوساز


درست کردن کاپوچینو

علاوه بر دستور العمل های اساسی که در اینجا توضیح داده ایم، خلاقیت های بیشتری وجود دارد که می توانید با اسپرسو و دستگاه اسپرسوساز درست کنید. تلاشتان را متوقف نکنید - اگر به مشکلی برخورد کردید، به zamancoffee.ir  اطلاع دهید و ما کار شما را منتشر خواهیم کرد.

 کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

خرید قهوه

منابع

 


فروشگاه دستگاه اسپرسو آمازون ( آمازون ایالات متحده آمریکا ، آمازون انگلستان ، آمازون کانادا )

پارچ شیر برای کف کردن ( آمازون ایالات متحده آمریکا، آمازون انگلستان ، آمازون کانادا )

آموزش تصویری کوبیدن اسپرسو – راهنمای پخت اسپرسو.

نوار دمو دستگاه اسپرسوساز خانگی باریستا استارباکس 1998 – یوتیوب

اعتبار: همه عکس ها توسط آنیل داس از سن دیگو، کالیفرنیا.

 

 
 
محصولات مرتبط
نوشته‌های مرتبط
ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم