آخرین نظرات
بدون نظر
جستجو در وبلاگ

آموزش و تاریخچه دم آوری قهوه با کمکس ( chemex)

نوشته شده در تاریخ2 سال پیش توسط 237


اولین باری که Chemex را دیدم در دسامبر 2002 بود. در یک کافی شاپ نبود بلکه در یک موزه هنری بود. Chemex بخشی از نمایشگاه Vital Forms در موزه هنر سن دیگو بود. گالری روی هنر آمریکایی در دوران اتمی 1940 تا 1960 تمرکز داشت. پس از نمایشگاه هنری، یکی را سفارش دادم و شروع به دم کردن با آن کردم. بیش از یک دهه از آن دیدار می گذرد.

از اوایل دهه 2000، Chemex محبوبیت دوباره پیدا کرد. می توانید Chemex را در بسیاری از کافی شاپ ها پیدا کنید. در حالی که برخی از آن برای تزئین استفاده می کنند، تعداد فزاینده ای از آن به عنوان بخشی از نوار دم کردن آهسته خود استفاده می کنند. اینجا جایی است که مشتری یک قهوه دم کرده دست ساز دریافت می کند، درست مانند آنچه که قبلا برای نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو دریافت می کرد.

Chemex قهوه را با استفاده از روش انفوزیون دم می کند که از نظر بدن و طعم بیشتر شبیه قهوه قطره ای است. فیلترهای Chemex 20-30٪ ضخیم تر از فیلترهای استفاده شده توسط سایر روش های پوراور مانند Hario هستند . نتیجه دم کردن کندتر و یک فنجان قهوه غنی تر است. اگرچه به اندازه فرنچ پرس غنی نیست، اما Chemex یک فنجان قهوه بدون رسوب تولید می کند که هر کسی را که به طعم ضعیف تر اکثر دستگاه های قهوه ساز خودکار عادت دارد، تحت تاثیر قرار می دهد.

راه اندازی عصاره گیر قهوه Chemex با مقیاس و فیلتر

تاریخچه Chemex


شیمیدان آمریکایی Peter Schlumbohm (1896-1962) قهوه سازی Chemex را اختراع کرد و شرکت Chemex آن را در سال 1942 منتشر کرد. این در زمانی بود که 64٪ از کل قهوه خانگی با استفاده از دستگاه پرکولاتور تهیه می شد. مارک پندرگراست در کتاب Uncommon Grounds در مورد محبوبیت Chemex می نویسد:

هیچ گاه پرکولاتور را به چالش نمی کشید، مگر در میان ابروهای بلند و پاکی.

قهوه Chemex و لوازم جانبی آن توسط International Housewares of Pittsfield، MA تولید می شود.

آسیاب و دوز


برای دوز، Chemex توصیه می کند:

فقط با استفاده از قهوه آسیاب معمولی یا خودکار، یک قاشق غذاخوری گرد قهوه در هر 5 اونس بریزید. فنجان را در مخروط فیلتر قرار دهید.

آسیاب معمولی کمی درشت تر از آسیاب قطره ای است. برخی از آموزش های آنلاین می گویند از ظرافت قطره ای استفاده کنید در حالی که برخی دیگر می گویند از درشتی پرس فرنچ استفاده کنید. یک نقطه شروع خوب این است که بین آن نقاط قرار بگیرید. اگر قهوه خیلی سریع دم می‌کند و طعم آن ضعیف است، می‌توانید آن را کمی ریزتر آسیاب کنید. از طرف دیگر، اگر قهوه "گرفت" شد، آسیاب را درشت کنید.

یک ترازو دیجیتال به ثبات دوز کمک می کند. با استفاده از نسبت دم آوری 17 به 1 (17 قسمت آب به یک قسمت قهوه) یک Chemex به ازای هر 30 گرم قهوه آسیاب شده 510 گرم آب خواهد داشت. یا حتی برای ریاضی، فقط از 500 گرم آب استفاده کنید. هنگامی که متوجه شدید که مقدار مناسبی از قهوه و آب مصرف می کنید، می توانید روی کامل کردن آسیاب خود تمرکز کنید.

گام به گام Chemex Brewing


برای این آموزش، 18 اونس قهوه دم می کنیم. برای دم کردن بیشتر، فقط از ضرب استفاده کنید.

1)  آب گرم کنید
شما نه تنها به 510 گرم آب مصرفی برای دم کردن، بلکه به مقداری آب اضافی نیز برای شستشوی فیلتر نیاز دارید.

کتری آب گرم برای قهوه chemex

2)  قهوه آسیاب کنید


30 گرم قهوه را آسیاب کنید. کدام آسیاب بهتر است؟ با چیزی که کمی درشت تر از قطره چکان است، اما ظریف تر از فرنچ پرس شروع کنید. برای راهنمایی بصری نمودار قهوه آسیاب ما را ببینید . 

 کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

خرید قهوه

وزن قهوه بر حسب گرم در مقیاس

3)  فیلتر را وارد کنید


فیلتر مربع را داخل Chemex قرار دهید. طرف دارای 3 قسمت باید درست بالای لب Chemex باشد که برای ریختن استفاده می شود.

تاشو فیلتر قهوه chemex

پس از گرم شدن آب، فیلتر را بشویید و آب را از محل شستشو دور بریزید. این کار برای پیش گرم کردن کاراف نیز مفید است.

فیلتر قهوه Chemex را با آب داغ بشویید

4) قهوه را اضافه کنید

قهوه آسیاب شده را داخل فیلتر قرار دهید.

قهوه آسیاب شده را داخل فیلتر قهوه Chemex اضافه کنید

5) برای آب
وقتی آب به جوش آمد، آن را از منبع حرارت بردارید و قبل از ریختن 20 تا 30 ثانیه بگذارید خنک شود.

ریختن اولیه بسیار مهم است. به جای ریختن تمام آب روی زمین ها مانند یک قابلمه مطبوعاتی، فقط به اندازه ای آب بریزید که حبوبات اشباع شود. Chemex بیان می‌کند که خیس کردن زمین‌ها به آن‌ها اجازه می‌دهد "شکوفه دهند". اهمیت این مرحله در تماس تمام قهوه با آب است. پس از خیس کردن زمین، 20-40 ثانیه صبر کنید. در این مدت دی اکسید کربن به دام افتاده (CO2) از زمین خارج می شود.

اجازه دهید آب داغ قهوه کمکس را اشباع کند

6) هم بزنید (اختیاری)
در این مرحله می توانید قهوه را با قاشق چوبی هم بزنید.

اختیاری قهوه کمکس را با قاشق چوبی هم بزنید

7) بقیه آب را اضافه کنید
اضافه کردن آب را به تدریج ادامه دهید. آن را تا بالا پر نکنید. همیشه حداقل یک اینچ از اتاق را در بالا قرار دهید. وقتی به مقدار قهوه دلخواه خود رسیدید از ریختن آب خودداری کنید. استفاده از ترازوی دیجیتال از مصرف بیش از حد آب جلوگیری می کند.

دم کردن قهوه chemex - تقریباً تمام شده است

8) سرو کنید
وقتی آب از صافی رد شد، فیلتر را بردارید و سرو کنید.

قهوه chemex بریزید

پست دم
مانند سایر روش های دم کردن دستی قهوه، گرم نگه داشتن قهوه اضافی بر عهده شماست. علاوه بر این که قهوه باقی مانده را سریع بچکانید، دو ایده به ذهن می رسد. اولین مورد این است که هر قهوه اضافی را به یک کاراف حرارتی منتقل کنید. مورد دیگر این است که عادت کنید فقط مقدار قهوه ای را که می خواهید بنوشید دم کنید.

در نسخه اصلی این مقاله از شبکه سیمی فروخته شده توسط Chemex برای قرار دادن روی اجاق گاز استفاده کنید. احتمالاً این ایده خوبی نیست زیرا گرم کردن دم کردن قهوه می تواند به طعم آن آسیب برساند. بعلاوه، زمانی که یک کاراف عایق بدون تاثیر بر طعم، به خوبی کار می کند، لازم نیست یک مشعل داغ را برای گرم نگه داشتن قهوه اختصاص دهید.

فیلترهای قابل استفاده مجدد


علاوه بر فیلترهای کاغذی محبوب، اکنون فیلترهای قابل استفاده مجدد وجود دارد که می توانید برای Chemex خریداری کنید. فیلتر قهوه Able Brewing Kone یک درج فولاد ضد زنگ است که شما بین دم کردن آن را آبکشی می کنید. برخی از افراد ترجیح زیادی در مورد کاغذ در مقابل فیلترهای فلزی دارند. من هر دو را به یک اندازه دوست دارم. پاکسازی با فیلترهای کاغذی آسان‌تر است، اما با استفاده مجدد، هرگز از خواب بیدار نمی‌شوید و متوجه نمی‌شوید که فیلتر ندارید.

هنگام جمع کردن این مقاله، دیدم که آمازون یک CoffeeSock را نیز می فروشد، که یک فیلتر پنبه ای قابل استفاده مجدد برای Chemex است. اگر برای تمیز کردن مشکلی ندارید، ممکن است ارزش بررسی را داشته باشد.

تمیز کردن


در کتاب دلایل غیر معمول ، نویسنده مارک پندرگراست بیان کرد که Chemex تمیز کردن آن دشوار است . من با شما موافق نیستم. یک تکه شیشه است. آن را با آب گرم و صابون بشویید. حتی فقط آب گرم بدون صابون برای تمیز نگه داشتن آن کافی است. و اگر به دلایلی نیاز به تمیز کردن اضافی دارید، قاب شیشه ای قابل شستشو در ماشین ظرفشویی است. فقط مطمئن شوید که دسته را بردارید. گره چرمی را باز کنید و دسته درست از بین می‌رود.

گزینه دیگر برای تمیز کردن این است که Chemex را با یخ پر کنید و نمک اضافه کنید. مقداری یخ و یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و آن را بچرخانید. تخلیه کنید، آبکشی کنید و برای دم کردن بعدی آماده هستید. با تشکر از Jesse of Conduit Coffee برای این ایده.

کلمات آخر


بنابراین آیا Chemex قهوه خوبی می سازد؟ کاملا. برای بسیاری این روش دم کردن قهوه بر روی قهوه مورد علاقه است. با کمک کتری برقی و ترازوی دیجیتال، Chemex یک روش عالی برای دم کردن قهوه است.

Chemex چهار مدل دارد: 3 فنجانی، 6 فنجانی، 8 فنجانی و 10 لیوانی. 3 فنجانی از فیلتر با اندازه های متفاوت استفاده می کند و نمی تواند از Able Kone استفاده کند.

منابع
تاریخچه قهوه Chemex - اطلاعات بیشتر در مورد تاریخچه Chemex از سایت شرکتی.

 

محصولات مرتبط
نوشته‌های مرتبط
ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم