آخرین نظرات
بدون نظر
جستجو در وبلاگ

راهنمای خرید و فرهنگ قهوه فرانسه

نوشته شده در تاریخ2 سال پیش توسط 156

قهوه در فرهنگ فرانسه همه جا حاضر شده است، روندها را تعریف می کند و طرز فکر ما را نسبت به تجربه قهوه تغییر می دهد.

وقتی صحبت از فرهنگ قهوه در اروپا می شود، قهوه فرانسوی یکی از اولین تصاویری است که به ذهن خطور می کند. به خیابان‌های سنگ‌فرش پاریس در یک صبح خوب بهاری فکر کنید، کافه‌ها درهایشان را باز می‌کنند و عطر قهوه‌ی تازه در فضا می‌پیچد. در حالی که در این تصویر ذهنی غوطه ور هستید، بیایید نگاهی به فرهنگ قهوه فرانسوی داشته باشیم.

 

قهوه زمان

 

قهوه فرانسه ( فرانسوی ) چیست؟

 

قهوه فرانسوی سبکی از مصرف ، تهیه قهوه و نوع خاصی از قهوه است . این یک سنت فرهنگی غنی است که برای لذت بردن از قهوه، تمام توجه ، به نوشیدنی و تجربیات قهوه نوشی متمرکز شده است. در یک کافه می نشینید و از قهوه تان لذت می برید ، یا اگر عجله دارید در کافه بار می ایستید . در هر صورت، این روش دم اوری قهوه در  کافی شاپ، یک روش نوشیدنی قهوه و ایجاد طعم قوی قهوه و اغلب سیاه است.

 

فرهنگ قهوه فرانسوی به عنوان قهوه تلخ و تیره شناخته می شود، اما فراموش نکنید که قهوه فرانسوی یک روش زندگی است !

 

 

 

تاریخچه قهوه در فرانسه

 

فرهنگ قهوه در فرانسه به قرن هفدهم برمیگردد ، اولین قهوه خانه واقعی پاریس در سال 1686 تأسیس شد. قبل از این، قهوه از چرخ دستی های خیابانی فروخته می شد نه در کافه هایی، که می توانستید بنشینید و وقت خود را صرف کنید.

 

قهوه از طریق رفاقت بین مشتریان قهوه خانه به تغییرات ادبی، اجتماعی و سیاسی اجتماع دامن زد. کافی شاپ ها به فضایی دعوت کننده برای جمع شدن برای معاشرت تبدیل شدند، جایی که می توانید این نوشیدنی انرژی زا را در حین گفتگو و بحث با افراد مختلف بنوشید. 

قهوه خانه ها کانون تحولات فرهنگی و سیاسی در دوران روشنگری و انقلاب بودند. با این حال، قهوه گران بود و چیزی برای لذت بردن طبقات بالا باقی ماند. به تدریج این امر رایج تر شد و قهوه خود را در فرهنگ فرانسوی جا داد. قهوه‌ خانه‌ها مکانی  برای معاشرت با دوستان و همسایگان می‌شوند، جایی که اتفاقات محلی را در آن می‌بینید، و زمانی که می‌خواهید استراحت کنید و فکر کنید به انجا می روید.

 

فرهنگ کافه‌ها در فرانسه در دوران مدرن شاهد تغییرات چشمگیر بسیاری از ممنوعیت سیگار بوده است که باعث کاهش ترافیک پای کافه‌ها  شده است. ظهور قهوه‌های دمی ، باعث علاقه مجدد به احیای فرهنگ قهوه فرانسه شده است. 

 

 

 

محبوب ترین نوشیدنی های فرانسوی در کافه ها

 

اسپرسو (کافی نوآر یا کافه اکسپرس)

 

کافی نوآر را از نام محبوب‌ترش می‌شناسید: اسپرسو. کافی نوآر، کافی اکسپرس یا صرفاً کافی به یک اسپرسوی قوی و تیره گفته می شود که در فنجان های کوچک سرو می شود و به صورت شات مصرف می شود. این محبوب ترین و رایج ترین سفارش قهوه در فرانسه است، برخلاف جاهایی که قهوه اصلی معمولاً قهوه فیلتری است. اگر وارد قهوه‌خانه‌ای در فرانسه می‌شوید و  یک «کافی» می‌خواهید، تعجب نکنید اگر یک فنجان کوچک دم‌نوش بسیار قوی به شما داده شود. اگر نمی توانید اسپرسو یا فقط قهوه سیاه بنوشید، باید از مواد افزودنی مانند آب، خامه، شیر یا شکر بخواهید.

 

قهوه لانگو 

 

لانگو یا کافه آلونگه یکی دیگر از سفارش های اصلی قهوه فرانسوی است. لانگو یک اسپرسوی رقیق شده با آب داغ است. این باعث می‌شود که کاملاً شبیه americano (یا Café Americain، همانطور که در فرانسوی به آن گفته می‌شود) شبیه باشد، اما سفارش قابل قبول‌تری نسبت به درخواست آمریکایی است. این یک قهوه خوب برای سفارش در شهرها و همچنین حومه شهر است، زیرا ملایم‌تر از یک شات اسپرسو خالص است. پیدا کردن قهوه لانگو در کافه ها بسیار ساده تر از قهوه فیلتری است و در سفر راحت تر هضم می شود.

 

اسپرسو ماکیاتو 

 

یکی دیگر از سفارشات کلاسیک قهوه فرانسوی، ماکیاتو  یک شات اسپرسو با مقداری شیر داغ است. در اینجا ، به رنگ قهوه ای نوشیدنی اشاره دارد (که نشان دهنده طعم فندقی نیست!). همچنین می توانید شیر داغ را با خامه جایگزین کنید. بسیاری اسپرسو ماکیاتو را با ماکیاتوی ایتالیایی مقایسه می کنند که دستور العملی کاملا مشابه دارد. اگر در مورد قهوه خود سختگیر هستید، می‌توانید با شیر سفارش دهید. در شهرهایی مانند پاریس که می‌توانید در قهوه‌خانه‌های عجیب و غریب بنشینید و در فضای فرهنگ قهوه فرانسوی غوطه‌ور شوید، این نوشیدنی را باید امتحان کنید.

 

لاته یا لته : (قهوه با شیر)

 

کافه لاته که به معنای واقعی کلمه به "قهوه با شیر" ترجمه می شود. لاته معمولاً فقط برای صبحانه سرو می شود . اکثر نسخه‌های کافه لاته  از قهوه فیلتر استفاده می‌کنند، اما می‌توانید مکان‌هایی را نیز پیدا کنید که این نوشیدنی را با یک شات اسپرسو درست می‌کنند. کافه لاته و دیگر انواع قهوه شیری برای صبح ها و بعد از ظهرها سرو می شود. هیچ محلی را نمی بینید که بعد از ناهار قهوه با شیر می نوشند و به جای آن یک اسپرسو ساده را ترجیح می دهند. اگر توریست هستید ، این موضوع را در نظر داشته باشید.

 

 کرتادو 

 

کرتادو ، یک نسخه کوچک از لاته  است. کرتادو با یک شات اسپرسوی استاندارد که روی آن مقدار زیادی شیر فوم داده میباشد، درست می شود.البته آن را شبیه به کاپوچینو در نظر بگیرید بهتر است. این شیر قهوه برای وعده‌های غذایی صبحگاهی محبوب است و معمولاً با یک کروسان، باگت کره‌ای یا شیرینی همراه است. کرتادو ، معمولاً در یک کاسه یا فنجان پهن سرو می شود. اگر در فرانسه هوس خوردن کاپوچینو دارید، مانند مردم محلی آن را دوست داشته باشید و کرتادو  را سفارش دهید.

 

 

 

چند تغییر که می توانید در نظر بگیرید:

 

قهوه بدون کافئین
Café Viennois- این یک اسپرسو سبک با پودر شکلات و خامه فرم گرفته است
Café Serré- این یک اسپرسوی بسیار تلخ است که با نصف مقدار آب تهیه می شود
Café Gourmand- قهوه با تنقلات یا دسرهای کوچک سرو می شود

 

 


فرانسوی ها برای صبحانه چه می نوشند؟

 

برخلاف همتایان انگلیسی خود، یک صبحانه فرانسوی ، نسبتاً کم و مفید است. یک صبحانه معمولی فرانسوی یک نوشیدنی گرم مانند قهوه است (ترجیحا قهوه با شیر یا خامه است) همراه با تارتین که یک باگت برش افقی است که با کره یا مربا پوشانده شده است. یک کروسان نیز قابل قبول است. آیا فرانسوی ها کروسان را در قهوه می ریزند؟ شاید همه نه اما نسبتاً رایج است. از این گذشته، قهوه صبحگاهی مانند کرتادو حتی در یک کاسه سرو می شود تا بتوانید تارتین یا کروسانتان را نیز در ان غوطه ور کنید.

 

 

 

آداب قهوه فرانسه

 

آداب قهوه یک راه ساده برای نزدیکترشدن با فرهنگ محلی و تجربه یک  قهوه منحصر به فرد است. اکنون می دانید چه چیزی را باید سفارش دهید، در اینجا چند نکته در مورد نحوه سفارش دادن آن وجود دارد:

 

قهوه با شیر فقط صبح ها سرو می شود. نوشیدن لاته یا کرتادو بعد از ناهار، به این دلیل که در هضم غذا اختلال ایجاد می‌کند، ناپسند است.
با قهوه خود راه نروید! فرهنگ قهوه فرانسوی و طعم آن ملزم صرف وقت برای نوشیدن آن است. در حالت ایده‌آل، باید قهوه خود را سفارش دهید و آن را «sur place»، به معنای در کافی شاپ، میل کنید. اگر عجله دارید، می توانید قهوه خود را در بار ایستاده بنوشید اما هرگز در خیابان راه نروید.
غذا را با اسپرسوی خود مخلوط نکنید. غذا فقط هنگام صبحانه با قهوه سرو می شود. دلیلش این است که قهوه در هضم صحیح غذای شما اختلال ایجاد می کند.
کافه‌های منطقه‌تان را بشناسید و مانند مردم محلی بگویید «un café, s'il vous plait». چند عبارت مفید مانند : لاته (با شیر)، 'plus sucre' (افزودن شکر) و دی کف  (بدون کافئین) را به خاطر داشته باشید.


در نهایت، قهوه فرانسوی به معنای لذت بردن از تجربه آن و قرار گرفتن در لحظه ای است که قهوه خود را می نوشید. این توجه به تجربه قهوه شاید پایدارترین بخش فرهنگ قهوه در فرانسه باشد.

 با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را ، از سراسر نقاط جهان را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

خرید قهوه

محصولات مرتبط
نوشته‌های مرتبط
ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم