ایروپرس (AeroPress) چیست؟ و آموزش اصولی دم آوری قهوه با آن
وقتی صحبت از دم کردن قهوه با قهوه ساز AeroPress می شود، دو روش اصلی وجود دارد. روش اول در دفترچه آموزش قهوه ساز AeroPress توضیح داده شده است. این روش معمولی دم کردن مستقیم از بالا به پایین است.
روش دوم به روش دم کردن معکوس یا وارونه معروف است که در این آموزش به آن اشاره خواهم کرد.
کارشناسان در مورد اینکه کدام روش بهترین است نظرات متفاوتی دارند. با توجه به مقاله اختراع AeroPress توسط Zachary Crockett، "حدود نیمی از" برندگان مسابقات جهانی AeroPress از روش معکوس استفاده می کنند.
دم کردن وارونه باعث طعم غنی تر می شود
وقتی به صورت معکوس دم میکنید، تمام تفالههای قهوه در تمام مدت دم کردن با آب تماس پیدا میکنند. این غوطه وری کامل نامیده می شود. روشهای دمآوری کامل غوطهوری به داشتن طعم غنیتر نسبت به روشهای دمآوری که در آن قهوه بلافاصله از فیلتر عبور میکند، شناخته شده است. محبوب ترین روش دم کردن کامل غوطه وری فرنچ پرس است.
هنگامی که AeroPress نشت می کند یا خیلی سریع دم می کند
وقتی اولین نسخه از این مقاله در سال 2014 منتشر شد، AeroPress من در حال قدیمی شدن بود و مهر و موم آن جالب نبود. قهوه خیلی سریع از داخل محفظه دمآوری نشت میکرد و نتیجه قهوه ضعیفتر بود. بنابراین من شروع به استفاده از روش معکوس کردم.
با استفاده از نکات زیر میتوانید احتمال نشت یا دمکردن خیلی سریع AeroPress را به حداقل برسانید.
1) فیلتر کاغذی را خیس کنید.
2) مطمئن شوید که فیلتر کاغذی تا نشده باشد و به طور یکنواخت در درپوش فیلتر قرار گرفته باشد.
3) محکم بودن مهر و موم را چک کنید.
4) ممکن است آسیاب خیلی درشت باشد.
5) از قیف ارائه شده با AeroPress استفاده کنید .
6) برخی دریافته اند که استفاده از لیوان لبه پهن تر احتمال نشتی را کاهش می دهد.
7) اگر AeroPress شما قدیمی است و قدرت خود را از دست داده است، به خرید یک AeroPress جدید فکر کنید. AeroPress من توانست بیش از 1000 بار دم بکشد، اما در نهایت، نیاز به تعویض داشت.
یا فقط می توانید از روش Upside Down استفاده کنید.
واقعاً تنها راه برای به هم ریختن روش معکوس، از دست دادن کنترل در حین فشار دادن است. هنوز احتمال نشتی با روش معکوس وجود دارد، اما اهمیت بسیار کمتری دارد زیرا در پایان دوره دم کردن زمانی که قهوه آماده خروج از محفظه دم است، اتفاق می افتد.
AeroPress در سال 2005 اختراع شد، که آن را در مورد روش های دم کردن قهوه بسیار جوان می کند. از آن زمان علاقه زیادی از سوی متخصصان قهوه برای بهبود دستورالعمل های ارسال Aerobie با هر واحد وجود داشته است.
امروزه مسابقات AeroPress متعددی در سراسر جهان برگزار می شود. وقتی دستور العمل های برنده را جستجو می کنید، تنوع زیادی در رویکردها پیدا خواهید کرد. دمای دم کردن، اندازه آسیاب، زمان دم کردن، و حتی زمان غوطه وری می تواند بسیار متفاوت باشد.
در نگاه اول، پیچیدگی دستور العمل ها ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما نباید اینطور باشد. این واقعیت که مردم با استفاده از پارامترهای بسیار متفاوت قهوه شگفت انگیزی درست می کنند، به ما می گوید که خراب کردن AeroPress نسبت به سایر روش های دم کردن قهوه دشوارتر است.
برای این آموزش، ما قصد داریم آن را ساده نگه داریم. هنگامی که اصول اولیه را به دست آوردید، به بیرون بروید و برخی از دستور العمل های برنده جایزه را امتحان کنید.
چک لیست
قبل از شروع، تأیید کنید که همه چیز را دارید.
1) اتاق دم کردن قهوه ساز AeroPress.
2) پیستون.
3) قاشق مخصوص هم زدن. اگر دستگاهی را که همراه با AeroPress ارائه می شود گم کردید، از قاشق معمولی استفاده کنید.
4) درپوش فیلتر مشکی
5) فیلترهای کاغذی (یا می توانید از یک جایگزین فیلتر فلزی قابل استفاده مجدد مانند Able Brewing DISK استفاده کنید).
6) ترازو آشپزخانه یا قاشقی که در جعبه قرار می گیرد.
7) کتری
8) تایمر یا کرونومتر.
9) لیوان
10) قهوه.
11) آب تصفیه شده یا آشامیدنی
12) قیف AeroPress (اختیاری و در عکس نیست)
1) قهوه را آسیاب کنید و آب را گرم کنید
یک قاشق AeroPress برابر با 2 قاشق غذاخوری یا حدود 17 گرم است. اندازهگیری قهوه بر اساس حجم، دقت کمتری نسبت به وزن دارد. مقاله "چرا باید از ترازو برای دم کردن قهوه استفاده کنید" ، یک مورد خوب برای بیرون انداحتن قاشق و گرفتن ترازو است.
اگرچه من با مقاله موافقم، اما وقتی صحبت از AeroPress به میان میآید، متوجه شدم که تاثیر تغییرات چند گرمی در دم کردن ، بسیار ناچیز است. فکر نکنید که نداشتن ترازو شما را از دم کردن یک قهوه عالی باز می دارد.
Aerobie توصیه میکند بین قطرهای و اسپرسو آسیاب کنید. من از آسیاب قطره ای استفاده می کنم. برخی دیگر از آسیاب درشت تری استفاده می کنند. به عنوان یک قاعده کلی، هرچه ریزتر آسیاب کنید، زمان دم کشیدن شما کوتاهتر خواهد بود.
2) AeroPress را در یک موقعیت معکوس قرار دهید و قهوه اضافه کنید
پیستون را رو به بالا روی پیشخوان قرار دهید. اکنون محفظه دم را وارونه کرده و آن را محکم روی پیستون قرار دهید. شما می خواهید استاپر در وسط موقعیت شماره 4 استراحت کند.
قهوه آسیاب شده را اضافه کنید. اگر هنوز قیف آن را دارید از قیف AeroPress استفاده کنید. منم انداختم دور ای کاش این کار را نمی کردم، زیرا قیف باعث می شود همه تفاله های قهوه راحت تر وارد محفظه دم شوند و روی لبه دم گیر گیر نکنند.
3) فیلتر را وارد کرده و بشویید
یک فیلتر داخل درپوش فیلتر قرار دهید و با آب بشویید. فعلا آن را کنار بگذارید.
4) تایمر را روشن کنید، آب داغ اضافه کنید و هم بزنید
آب برای دم کردن AeroPress چقدر باید گرم باشد؟ نظرات در اینجا کمی متفاوت است. اکثر دستور العمل ها می گویند از 200-205 F استفاده کنید. Aerobie استفاده از 175 F را توصیه می کند.
کتابها اغلب دمای دم کردن 195 درجه فارنهایت تا 200 درجه فارنهایت (91 درجه سانتیگراد تا 93 درجه سانتیگراد) را توصیه میکنند. این برای روشهای دمآوری معمولی که آب داغ را از بستر قهوه عبور میدهند، خوب است. در این روش، آب به سرعت سرد می شود، بنابراین قسمت پایینی بستر در دمای پایین تری کار می کند. اما در AeroPress تمام ذرات قهوه در طول فاز هم زدن با دمای آب یکسانی تماس می گیرند.
3 نفر برتر در مسابقات جهانی هواپرس 2014 از دمای دم آوری 174 فارنهایت (78 درجه سانتیگراد)، 197 فارنهایت (92 درجه سانتیگراد) و 180 درجه فارنهایت (82 درجه سانتیگراد) استفاده کردند. در سالهای گذشته، شما دستور العملهای برندهای داشتید که در حال جوشیدن بودند. درسی که در اینجا وجود دارد این است که AeroPress را می توان در طیف وسیعی از دماها دم کرد.
آب را به جوش میآورم و اجازه میدهم 20 تا 30 ثانیه خنک شود.
تایمر را راه اندازی کنید.
دو مکتب فکری در مورد افزودن آب گرم و هم زدن وجود دارد.
1) نصف آب را اضافه کنید، هم بزنید و سپس آب باقیمانده را اضافه کنید.
2) تمام آب را اضافه کنید و هم بزنید.
اگرچه من استدلال های قانع کننده ای شنیده ام که شماره 1 بهتر است، من این کار را به هر دو صورت انجام داده ام و نمی توانم تفاوتی را تشخیص دهم. نکته مهم در مورد این مرحله این است که مطمئن شوید تمام قهوه آسیاب شده با آب تماس پیدا می کند. هر دو راه را برای خودتان امتحان کنید.
از آنجایی که من از تناسب راحت تری استفاده می کنم، آب را تا نیمه بین دایره شماره 1 و 2 پر می کنم.
5) درپوش فیلتر را روی AeroPress محکم کنید
روی AeroPress جایی که دو محفظه به هم می رسند نگه دارید و با دست دیگر فیلتر را روی قهوه پیچ کنید.
6) 60-90 ثانیه زمان بدهید
زمان های مختلف دم آوری وجود دارد که می توانید استفاده کنید. یک محدوده شروع خوب در کل 60-90 ثانیه است. وقتی این زمان گذشت، AeroPress را که هر دو محفظه را کنار هم نگه میدارید بگیرید و آن را برگردانید تا روی لیوان شما قرار گیرد.
هنگامی که AeroPress به سمت راست و بالای لیوان برگشت، به فشار دادن پیستون ادامه دهید. از پرس ثابت آهسته استفاده کنید. فشار دادن کامل باید حدود 20 ثانیه طول بکشد.
7) آب را به قهوه اضافه کنید
چیزی که الان دارید یک کنسانتره قهوه است. مقداری آب داغ اضافه کنید تا به قوام قهوه دم کرده برسد. به طور معمول این به معنای اضافه کردن 50٪ آب است. اگر قهوه سرد می خواهید، کافی است روی یک فنجان تکه های یخ بریزید.
همچنین باید اضافه کنم که اگر میخواهید نوشیدنی «مثل اسپرسو» داشته باشید، نیازی به اضافه کردن چیزی ندارید. از آنجا که AeroPress نمی تواند فشار یک دستگاه اسپرسوساز واقعی را تولید کند، من آن را اسپرسو نمی دانم. .
تحقیقات ما نشان میدهد که اسپرسو نوشیدنیای است که با فشار ۷ تا ۱۱ بار دم میشود و دمای آب آن بین ۱۹۴ تا ۲۰۳ فارنهایت (بدون کاهش دما از دسته قهوه سرد و غیره) است.
اگر قهوه تان را مشابه اسپرسو میخواهید، میتوانید با استفاده از آب کمتر، آسیاب ریزتر و زمان دم کردن کوتاهتر آزمایش کنید.
بهترین روش دم کردن تاکنون
من روش های مختلفی را برای دم کردن قهوه امتحان کرده ام و هیچ کدام به خوبی AeroPress نیستند. شما می توانید با استفاده از طیف وسیعی از آسیاب ها، دماها و دوزها دم کنید و همچنان قهوه عالی درست کنید. حتی می توانید آن را وارونه کنید و عالی باشد.
کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
منابع
Aeropress قهوه و اسپرسو ساز ( آمازون ایالات متحده آمریکا ، آمازون انگلستان ، آمازون کانادا ، آمازون فرانسه ، آمازون آلمان ، آمازون ایتالیا ، آمازون اسپانیا ، Target.com ، eBay.com )
The Invention of the AeroPress – مقاله عالی توسط Zachary Crockett.
آموزش قهوه ساز AeroPress – آموزش اصلی INEedCoffee.
سوالات متداول AeroPress – صفحه توسط Aerobie.
دستورالعملهای دم کردن Aero Press – مقالهای توسط Sweet Maria در مورد اینکه چرا او احساس نمیکند که آبجو در پایان به عنوان یک اسپرسوساز واجد شرایط است.