طرز تهیه اصولی قهوه عربی
یکی از جنبه های سرگرم کننده امتحان قهوه های مختلف و یادگیری فرهنگ های مختلف جهان است. در بسیاری از فرهنگ ها، نوشیدن قهوه یک فعالیت اجتماعی سنتی است . این قهوه با جوشاندن آن روی اجاق گاز تهیه می شود. اگرچه نسخه های زیادی وجود دارد،اما قهوه عربی معمولاً قوی و بدون شیرینی سرو می شود و آن را فقط با هل طعم می دهد.
آنچه شما نیاز دارید :
2 قاشق غذاخوری قهوه ریز آسیاب شده
1 قاشق غذاخوری هل آسیاب شده
1/4 فنجان آب
شکر (اختیاری)
تجهیزات:
دله کوچک (یا جزوه)
فنجان قهوه کوچک
صافی (اختیاری)
آسیاب قهوه (اختیاری)
مراحل تهیه:
1.قهوه جوش را راه اندازی کنید.
اولین قدم در تهیه قهوه عربی، راه اندازی قهوه جوش است. آب و شکر (در صورت تمایل) را در دله بریزید . روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد.
2.قهوه و هل را اضافه کنید.
وقتی آب به جوش آمد، بعد از سی ثانیه استراحت، قهوه آسیاب شده و هل را اضافه کنید.
3.دم آوری قهوه
شعله را کم کنید . وقتی مخلوط کف کرد، برای مدت کوتاهی آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کف آن فروکش کند.
4.تکرار
مخلوط را روی حرارت برگردانید و اجازه دهید مخلوط دوباره کف کند. سپس آن را بردارید و بگذارید کف ته نشین شود. این کار را حداقل دو بار انجام دهید تا به بافت فوم مناسب برسید.
5.سرو کنید و لذت ببرید.
قهوه عربی شما اکنون آماده نوشیدن است! آن را در فنجان های کوچک برای سرو بریزید. در صورت تمایل از صافی استفاده کنید.
ملاحظات دیگر در مورد قهوه عربی
قهوه عربی با تهیه آن مشخص می شود نه نوع قهوه ای خاص . می توانید از هر نوع قهوه ای استفاده کنید، البته باید خیلی ریز آسیاب شوند. اگر میخواهید قهوه عربی درست کنید، بهتر است با دانههای قهوه تازه رست و خوش طعم شروع کنید.
به طور سنتی، این قهوه بدون صافی سرو میشود و تفالههای ریز آن در پایین آن قرار میگیرد. اضافه کردن کمی آب سرد به ته نشین شدن تفاله های قهوه کمک می کند. مراقب باشید که آخرین جرعه را ننوشید، در غیر این صورت ممکن است با یک لقمه تفاله مواجه شوید! اگر تفاله دوست ندارید، می توانید قهوه خود را در یک صافی ریز بریزید.
هل را می توانید از قبل آسیاب شده یا به صورت غلاف کامل خریداری کنید. مانند قهوه، قوی ترین طعم را از هل تازه آسیاب شده دریافت خواهید کرد و می توانید دانه های قهوه و غلاف هل را با هم یا جداگانه آسیاب کنید.
کدام کشور؟
وقتی «قهوه عربی» را می شنوید، ممکن است تعجب کنید که کدام کشور مظهر فرهنگ و هیاهوی مراسم سرو این قهوه است. اتحادیه عرب شامل 22 کشور از جمله عربستان سعودی، ترکیه، مصر و لبنان است که خاورمیانه را تشکیل می دهند. هر منطقه (و هر خانواده) پیچ و تاب خاص خود را برای قهوه دارد. یکی از مشترکات این است که هیچ کدام از آنها با شیر سرو نمی شود.
عربستان سعودی
قهوه عربستان با همان روشی که در دستور بالا وجود دارد تهیه می شود. می توان آن را با هر قهوه برشته ای درست کرد، اما به طور معمول، با اضافه کردن میخک و زعفران ، یک برشته سبک را مشاهده خواهید کرد که معمولا با خرما سرو می شود.
قهوه ترک
قهوه ترک با کمی شکر و بدون هل تهیه می شود. دانه های قهوه خیلی ریز آسیاب می شوند و به صورت پودر در می آیند. این سنت ترکی است که میزبان از مهمان می پرسد که قهوه اش را چگونه می پسندد، یعنی چقدر شکر اضافه کند. طبق عادت، فقط باید یک فنجان بنوشید. به طور معمول، آن را با باقلوا ترکی یا سایر خوراکی های شیرین سرو می کنند. قهوه ترک نقش مهمی در ازدواج دارد. عروس خانم باید برای داماد و خانواده اش قهوه سرو کند.
مصر
قهوه مصری مشابه قهوه ترک است اما با افزودن ادویه هایی مانند هل، میخک و جوز هندی.
لبنان
قهوه لبنانی قوی تر از یک شات اسپرسو است و تقریباً 1.5 اونس آب در هر قاشق چای خوری قهوه مصرف می کند. افزودن هل و شکر اختیاری است.
در فرهنگ خاورمیانه، بسته به منطقه، راههای مختلفی وجود دارد که قهوه را با شیرینکنندهها و ادویهها تقویت میکند. این سنت اساسی است که همه آنها را با هم پیوند می دهد.
تعبیه شده در فرهنگ
به عنوان راهنمای مهمان نوازی، تهیه قهوه برای مهمانان مراسمی در جوامع عربی است. در سبک سنتی واقعی ، دانه های قهوه ابتدا به عنوان بخشی از مراسم انتخاب و برشته می شوند. سنگ زنی با هاون و هاون انجام می شود. قهوه در فنجان های کوچک تهیه و سرو می شود تا با مهمانان به اشتراک گذاشته شود. وقتی صحبت از شراکت به میان میآید، آداب ناگفتهای وجود دارد که در خانوادهها منتقل شده است. شرکت نکردن بی ادبی تلقی می شود و همیشه اول از همه به بزرگ ترها سرویس داده می شود.
هر مناسبتی در فرهنگ عربی با یک وعده قهوه همراه است، خواه عروسی، تولد یا تشییع جنازه باشد. برای شرایط غم انگیز قهوه تلخ سرو می شود و برای جشن های شاد با خوراکی های شیرین سرو می شود. اگر با آداب و رسوم این فرهنگ آشنا نیستید، سرو قهوه ممکن است به نظر پر زرق و برق باشد. با این حال، در فرهنگ عربی، افتخار و امتیاز خدمت و ارتباط با مهمانان، خانواده و دوستان ریشه عمیقی دارد و یک شیوه زندگی است.
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه ، را از سراسر نقاط جهان را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
طرز تهیه قهوه عربی
قهوه عربی به طور سنتی در یک ظرف مسی کوچک درست می شود. هل و قهوه آسیاب شده را با آب جوش ترکیب کنید و اجازه دهید چندین بار کف کند تا از این طعم تند لذت ببرید
زمان آماده سازی
1 دقیقه
زمان پخت
8 دقیقه
زمان کل
9 دقیقه
کالری
15 کیلو کالری
تجهیزات
ظرف کوچک یا جزوه
فنجان قهوه کوچک
صافی (اختیاری)
آسیاب قهوه (اختیاری)
مواد لازم
2 قاشق غذاخوری قهوه ریز آسیاب شده
هل آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
1/4 فنجان آب
شکر