چگونه بفهمیم که دانههای قهوه کهنه شدهاند؟
هر طرفدار قهوه به شما خواهد گفت که بخش عمده ای از لذت نوشیدن آن عمدتاً از نت های طعم دهنده در هر فنجان ناشی می شود. البته این کاملاً به عواملی مانند روش برداشت، پردازش، برشته کردن و خود دانهها بستگی دارد .
دانه های قهوه را می توان به روش های مختلفی جمع آوری و ذخیره کرد. پس از برشته کردن، برخی از توزیعکنندگان تصمیم میگیرند دانهها را در بستهبندی قرار دهند که دارای یک دریچه یک طرفه است که گازهای ساطع شده از دانههای برشته شده را آزاد میکند (که "سوپاپ" نامیده میشود). برخی دیگر ممکن است بسته را در بسته نگه دارند، زیرا تمام دانه های قهوه پس از قرار گرفتن در معرض هوا شروع به اکسید شدن می کنند.
برخی از روشهای ذخیرهسازی مزایای قابلتوجهی از نظر حفظ کیفیت کلی دانههای قهوه در مقایسه با سایرین دارند.
پس چگونه متوجه می شوید که دانه های قهوه کهنه شده اند؟
دانه های قهوه کهنه لزوماً نشان دهنده قهوه ای نیست که "انقضا منقضی شده" باشد. ماندگاری دانه های قهوه باز نشده معمولاً 6-9 ماه در انبار خشک و 2-3 سال در فریزر است. با وجود ماندگاری طولانی، دانههای قهوه میتوانند مدتها قبل از «انقضا» کهنه شوند و اینها برخی از رایجترین راهها برای تشخیص هستند.
تاریخ برشته کردن را بررسی کنید
قهوه را بو کنید
راه دیگر برای تشخیص کهنه بودن دانه های قهوه این است که آن را بو کنید. دانه های قهوه که کهنه نشده اند باید در چند ثانیه اول پس از آسیاب شدن، عطر و بوی فوق العاده ای داشته باشند. از سوی دیگر، دانههای قهوه کهنه معمولاً در این فرآیند عطر کمی یا بدون عطر خواهند بود. دانههای قهوهای که عطر کمی دارند یا اصلاً عطر ندارند، قدیمی هستند .
با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه عربیکا از سراسر نقاط جهان را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
به دنبال روغن سطح قهوه باشید
هم قهوه تازه برشته شده و هم قهوه کهنه می توانند براقیت روغن روی سطح داشته باشند. این به دلیل افزایش آهسته روغنها و چربیهای طعم دهنده به سطح قهوه در حین و مدت کوتاهی پس از برشته شدن است. همانطور که این روغن ها تبخیر می شوند، این معمولاً نشان دهنده این است که "ساعت در حال حرکت است" و بنابراین تازگی آن در حال محو شدن است.
هنگامی که تمام روغن ها در طول زمان تبخیر شدند، قهوه ها دیگر هیچ عطری نخواهند داشت و هنگامی که آسیاب و دم می شوند، به احتمال زیاد طعم خشک، ملایم و یا حتی تلخی خواهند داشت. این نشانه محکمی است که قهوه ها کهنه شده اند.
قهوه آسیاب شده را لمس کنید
پس از آسیاب کردن دانه ها، می توانید قهوه را بین انگشتان خود بمالید. شما باید بتوانید مقداری رطوبت (روغن) را با دانه های قهوه تازه تر احساس کنید. قهوه کهنه ، خشک میشود و اصلاً به هم نمیچسبد، که نشانه خوبی است که قهوه از دوره طراوت مطلوب خود فراتر رفته است.
نتیجه گیری نهایی
تجربه واقعی و لذت بردن از عطر و طعم قهوه مستقیماً با زمان برشته شدن دانهها، نحوه نگهداری آنها و قرار گرفتن در معرض هوا مرتبط است. برای کسانی که به دنبال معتبرترین تجربه قهوه هستند، اینها فاکتورهای ضروری برای در نظر گرفتن هستند.
اگر به دنبال جایگزینی دانه های قهوه کهنه با چیزی تازه و خوش طعم تر هستید، مجموعه منحصر به فرد ما از دانه های قهوه برشته شده با منابع پایدار و ماهرانه را مرور کنید و دنیای متفاوت را بچشید.