عیب یابی قهوه فرنچ پرس
این مقاله گسترش جدول عیب یابی داخل آموزش قهوه فرنچ پرس است. من قهوه زیادی با استفاده از فرنچ پرس دم کرده ام. در طول مسیر، من چک لیستی از مراحلی که باید برای بهبود طعم و مزه انجام دهم تهیه کرده ام. متغیرهایی وجود دارند که به راحتی اصلاح می شوند و برخی از آنها کمی تلاش می کنند.
قبل از شروع بهینه سازی، مهم است که اصول اولیه را به درستی دریافت کنید. مراحل ذکر شده در زیر باید به ترتیب دنبال شوند. اگر کیفیت آب شما ضعیف باشد، هیچ فایده ای برای تنظیم آسیاب وجود ندارد.
کافه رستری زمان بهترین دان قهوه و تجهیزات ، را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
1) کیفیت آب
چند مقاله در این سایت وجود دارد که کیفیت آب را پوشش می دهد. من یک قانون ساده برای اندازه گیری کیفیت آب دارم. آب را به تنهایی بنوشید. طعمش خوبه؟ اگر چنین است، پس به اندازه کافی خوب است. اگر آب به خودی خود طعم خوبی نداشته باشد، قهوه شما نیز احتمالاً طعم آن را نخواهد داشت. قبل از شروع دم کردن قهوه، به دنبال یک منبع آب خوب باشید.
2) دمای دم
هنگام دم کردن قهوه فرنچ پرس، می خواهید دمای آن به اندازه یک جوش باشد. این معادل 195-205 فارنهایت یا 90.5-96.1 درجه سانتیگراد است. برای قهوه های سبک تر باید به 205 درجه فارنهایت نزدیکتر باشد. برای قهوه های تیره تر، 195 فارنهایت تلاش کنید. استفاده از کتری مانند Bonavita به شما امکان می دهد دمای دقیق مورد نیاز خود را شماره گیری کنید. این نه تنها برای قهوه خوب است، بلکه برای برخی از چای ها نیز ضروری است.
3) قهوه تازه
قهوه یک ماده فاسد شدنی است. با بالا رفتن سن، طعم آن را از دست می دهد. اینکه چقدر از دست دادن طعم قابل قبول است به شما بستگی دارد. من قبلا فقط قهوهای مینوشیدم که کمتر از 10 روز از عمرم گذشته بود، اما در سالهای اخیر با قهوههای برشتهشده سبکتر که هنوز چند هفته بعد از برشته شدن طعم بسیار خوبی داشت، شگفتزده شدم.
یک قانون کلی این است که هرچه قهوه تیره تر برشته شود، پنجره طراوت کوتاه تر خواهد بود. یک قهوه سبک اسکاندیناویایی ممکن است بیش از چهار هفته معطر بماند، در حالی که یک قهوه فرانسوی تیره ممکن است کمتر از یک هفته پس از برشته شدن شروع به کهنه شدن کند. برای بحث دقیق تر در مورد این موضوع، مقاله ما را در مورد دم کردن قهوه برشته شده خیلی تیره - نکاتی در مورد دم کردن قهوه پررنگ بهتر ببینید.
اگر خودتان قهوه را برشته نمیکنید ، قبل از خرید به دنبال قهوه برشته شده روی کیسه قهوه باشید. خواربارفروشی ها به دلیل قرار دادن قهوه کهنه در مقابل کیسه های تازه معروف هستند. فقط کافی است به دنبال تاریخ تازه تری در این توده عمیق تر بگردید. اگر یک برشته کننده قهوه ی بو داده را روی کیسه نگذارد، تصور می کنم آنها چیزی را پنهان می کنند و قهوه کهنه شده است. همانطور که سعی می کنید یک فنجان قهوه فرنچ پرس عالی درست کنید، می خواهید تا آنجا که ممکن است متغیرهای زیادی را حذف کنید. داشتن یک قهوه تازه با کیفیت بالا شانس موفقیت شما را افزایش می دهد.
4) اندازه آسیاب
فرنچ پرس از آسیاب درشت تر از قهوه قطره ای استفاده می کند. اگر آسیاب خیلی خوب باشد، طعم قهوه تلخ می شود. اگر آسیاب خیلی درشت باشد، قهوه طعم ضعیفی دارد. وقتی صحبت از آسیاب می شود، قهوه خور دو انتخاب دارد.
هنگام خرید آن را با استفاده از آسیاب تجاری آسیاب کنید یا خودتان آن را آسیاب کنید. آسیاب کردن آن در روستر یا فروشگاه مواد غذایی تضمین می کند که اندازه آن عالی است، با این حال، ترکیبات طعم دهنده قهوه بلافاصله شروع به شکستن می کنند. نتیجه این است که شما یک قهوه تلخ را با یک قهوه کهنه عوض خواهید کرد. به عبارت دیگر، در حالت ایده آل، شما می خواهید یک آسیاب تهیه کنید. هنگامی که آسیاب خود را دارید، فقط کمی تمرین لازم است تا آسیاب کامل را اندازه گیری کنید.
Coarse Coffee Grind بیشتر برای قهوه فرنچ پرس استفاده می شود. برخی از مصرف کنندگان قهوه آن را کمی ظریف تر ترجیح می دهند، اما این نقطه شروع خوبی است.
5) زمان تند
رایج ترین زمان تند توصیه شده برای قهوه فرنچ پرس 4 دقیقه است. من با بسیاری از متخصصان قهوه صحبت کرده ام و محدوده استفاده آنها از 3 تا 6 دقیقه متغیر است. پس از دم کردن هزاران قهوه در فرنچ پرس ، زمان پیشنهادی من 3 و نیم دقیقه است. به نظر من قهوه در قسمت پایین تر طعم روشن تر و خوش طعم تر است.
من متوجه شده ام که بادی قهوه هر چه زمان تندتر طعم را به خود بگیرد. من در مورد این موضوع در اقلیت هستم، بنابراین این به آزمایش خود شما نیاز دارد. نظر دیگر تنظیم زمان خیساندن بر اساس قهوه واقعی است. اگر می خواهید طعم های روشن را برجسته کنید، 3 و نیم دقیقه شیب دار انجام دهید. اگر هدف شما ایجاد بادی غنی تر است، یک دقیقه دیگر اضافه کنید.
6) دوز
دریافت دوز صحیح آخرین مرحله است. دلیل اینکه مرحله آخر است این است که سایر مراحل قوانین ثابت تری دارند. اگرچه یک دوز توصیه شده وجود دارد، دوز انتخابی شخصی خواهد بود. بحث بر سر کیفیت آب، تازگی قهوه، اندازه آسیاب و دمای دم کردن به پایان رسیده است. زمان شیب دار دارای یک پنجره کشویی +/- 60 ثانیه است. بنابراین تنها متغیر واقعی باقی مانده دوز است.
دلیل اینکه دوز مصرفی می تواند مشکل باشد این است که افرادی که تازه به قهوه جوش می پردازند، اغلب طعم آن را "بیش از حد قوی" می دانند. قهوه فرنچ پرس طعم غنی تری دارد. اگر این غنا بهعنوان «بیش از حد قوی» ظاهر شود، آنهایی که تازه به قهوهی فرنچ پرس فشار میدهند ممکن است دوز پایینتری را آزمایش کنند و سپس به مرور زمان به تدریج دوز را مطابق با توصیههای استاندارد تغییر دهند. اما نمی خواهید خیلی کم کنید وگرنه طعم قهوه تلخ می شود.
دوز چیست؟ به گزارش بودوم، محبوب ترین تولید کننده قهوه ساز فرنچ پرس، به ازای هر 4 اونس. فنجان (1.25 دسی لیتر)، 1 قاشق غذاخوری گرد قهوه آسیاب شده در فرنچ پرس بریزید. توصیه من این است که با این دوز شروع کنید و سپس افزایش یا کاهش دهید.
یکی دیگر از گزینه های دوز وزن کردن قهوه پودر شده با ترازو آشپزخانه است. نسبت های رایج مورد استفاده در آموزش قهوه فرنچ پرس پوشش داده شده است.
عکس نمودار دوز قهوه در Batdorf and Bronson در المپیا، WA گرفته شده است.
7) برای یک فنجان قهوه تمیزتر فشار دهید یا خراش دهید
در یک فنجان قهوه فرنچ پرس رسوب قهوه وجود خواهد داشت. هنگامی که اولین نسخه این مقاله نوشته شد، تنها توصیه من این بود که مطمئن شوید فیلتر کاملاً مناسب است و سپس از نوشیدن آخرین جرعه از هر لیوان خودداری کنید. سپس این ترفند را از باریستا کریستوس اندروز ( @christosandrews ) یاد گرفتم. سی ثانیه قبل از اینکه انتهای شیب دار شروع شود، به آرامی پیستون فرنچ پرس را فشار دهید. باید آنقدر آهسته حرکت کند که 30 ثانیه کامل طول بکشد تا به پایین برسد. این روش فشار ملایم منجر به یک فنجان قهوه تمیزتر می شود.
نکته دیگری که می توانید در صورت تمایل به فنجان تمیزتر از آن استفاده کنید این است که قبل از فشار دادن به پایین، مقداری یا تمام تفاله قهوه را از بالای فرنچ پرس خراش دهید. با استفاده از یک یا دو قاشق بزرگ، تفاله های روی آن را بردارید. سپس فیلتر را به سمت پایین فشار دهید. این کار به کار بیشتری نیاز دارد، اما من متوجه شده ام که طعم قهوه با استفاده از این روش روشن تر است. نکته منفی این است که روش خراش دادن ممکن است طعم قهوه را خیلی تمیز یا خیلی ضعیف کند.
من تکنیک پرس آهسته را به روش خراش دادن ترجیح می دهم، اما می توانید از هر دو استفاده کنید.
8) زمان خرید یک فرنچ پرس جدید است؟
اگر تمام مراحل بالا را امتحان کرده اید و قهوه شما هنوز طعم کافی ندارد، ممکن است فیلتر دیگر به اندازه کافی روی فرنچ پرس قرار نگیرد. فیلتر ممکن است شل یا حتی خم شود. اگر زمان تعویض فرنچ پرس فرا رسیده است، راهنمای ما را بررسی کنید .
9) زمان آن است که روش دیگری را امتحان کنید؟
پس از تمام این مراحل ممکن است متوجه شوید که طعم قهوه فرنچ پرس را دوست ندارید. اگر غنا را دوست دارید اما چیزی تمیزتر میخواهید، به قهوهچک کن هوشمند یا Bonavita Immersion Coffee Dripper نگاه کنید.
قهوه ساز کلور
کلمات اخر
ممکن است متوجه شوید که انواع خاصی از قهوه در فرنچ پرس را بیشتر از سایرین دوست دارید. آزمایش کنید. من شخصاً هیچ چیز تیره برشته شده در فرنچ پرس را دوست ندارم. من فکر میکنم قهوههای روشنتر از شرق آفریقا یا آمریکای مرکزی در ظرف مطبوعاتی برتر هستند.
در تهیه فرنچ پرس خود موفق باشید.