آخرین نظرات
بدون نظر
جستجو در وبلاگ

نحوه سرویس اصولی دستگاه اسپرسو و زمان تشخیص آن

نوشته شده در تاریخ2 سال پیش توسط 208


اگر اخیراً  دستگاه اسپرسوساز خود را تمیز کرده اید، دست خود را بلند کنید.

من اینطور فکر کردم.

برخی دارند، اما بسیاری از آنها نه. برخی نمی توانند آخرین باری را که این کار را انجام داده اند به خاطر بیاورند.

با توجه به اینکه چقدر به قهوه خود اهمیت می دهیم، شگفت آور است.

این آموزش می‌تواند یک فنجان قهوه، اسپرسو، کاپوچینو، لاته و موارد دیگر را با یک نمایش سریع از چرایی و چگونگی رسوب زدایی دستگاهتان به شما ارائه دهد.

مسیر رسوب زدایی

رسوب زدایی آهک


چرا رسوب زدایی رسوبات را از بین می برد. رسوبات آهک هنگام گرم شدن آب لوله کشی ایجاد می شود. آب لوله کشی حاوی مواد معدنی - مانند کربنات کلسیم و منیزیم - است، زیرا آب زیرزمینی قبل از ورود به منبع آشامیدنی از سنگ یا خاک غنی از مواد معدنی عبور می کند.

در اینجا چهار دلیل برای رسوب زدایی دستگاه شما آورده شده است و بهترین ها را برای همیشه ذخیره می کند.

1) رسوبات آهک زمان دم کردن را افزایش می دهد و انتقال حرارت را کاهش می دهد و کیفیت اسپرسو را کاهش می دهد.
2) رسوبات آهک در طول زمان ایجاد می شود و می تواند دستگاه را مسدود و خورده کند.
3) رسوبات آهک باعث کاهش کارایی ماشین‌ها می‌شود که باعث هدر رفتن انرژی و تأثیر منفی بر محیط‌زیست می‌شود.
4) رسوبات آهک طعم قهوه را ضعیف می کند.


قهوه از نظر طعم به پیچیدگی شراب است و انواع قهوه می توانند طعم های جذابی را به نمایش بگذارند. چرخ طعم قهوه بیش از 80 طعم یاد ، از جمله گیلاس، جوز هندی، فندق، چوب، ویسکی، شکلات، یاس، تازه، مالت، دودی و غیره را شناسایی می کند.

 با افتخار ،کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را ، از سراسر نقاط جهان را با بالاترین و به روزترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

خرید قهوه

 

طعم یاد هایی که مورد استقبال متخصصان قهوه قرار نمی‌گیرد عبارتند از رسوب آهک، کلسیفیه، منیزیم، کپک‌زده و باکتریایی. کلسیفیکاسیون اجازه می دهد تا طعم واقعی دانه های قهوه بدون تداخل بدرخشد.

 

دورگول

ساخت سوئیس، Durgol Swiss Espresso یک کلسیم‌زدای تخصصی برای دستگاه‌های اسپرسوساز از همه برندها - به علاوه دستگاه‌های قهوه‌ساز غلاف/کپسولی، قهوه‌سازهای دستی، کتری چای، و آبگرمکن‌های برقی است.

Durgol تا 10 برابر سریعتر از دیگر کلسیفایرهای مارک دار عمل می کند.

Durgol در بطری های تک قسمتی آماده استفاده است.

Durgol به دستگاه اسپرسوساز شما آسیبی نمی رساند یا باقیمانده ای باقی نمی گذارد که می تواند آن را مسدود کند یا بو ایجاد کند.

بسته بندی دورگل با محیط زیست سازگار و قابل بازیافت است.

 

چگونه
این نمایش دکلسیفیکاسیون نحوه انجام آن را نشان می دهد.

Durgol Swiss Espresso: مگر اینکه بخواهید دستگاه شما در اثر حمله قلبی بمیرد - Durgol & Frieling توسط Frieling USA, Inc.

یک بطری تک قسمتی (4.2 اونس مایع) اسپرسو Durgol سوئیس را در مخزن آب بریزید.
طبق دستورالعمل سازنده، رسوب زدا را با آب لوله کشی رقیق کنید.
برنامه کلسیم زدایی را شروع کنید. اگر دستورالعملی ارائه نشد، آب لوله کشی را به مخزن آب اضافه کنید تا زمانی که برنامه خودکار شروع شود.
آب خروجی را در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی که به اندازه کافی بزرگ است برای جلوگیری از پاشش آب قرار دهید. مراقب باشید - مایع می تواند داغ باشد.
طبق دستورالعمل سازنده دستگاه را با آب لوله کشی شستشو دهید.

موثرترین پاک کننده برای قهوه ساز شما چیست؟ ما ماده مخصوص شستشو ، سرکه و اسید سیتریک را مورد آزمایش قرار دادیم.

 

پس از تنها 1 ثانیه، شوینده مخصوص، در حال کار برای حذف رسوب آهک است.

 

پس از حدود 2 دقیقه،  شوینده مخصوص ،تنها محصولی است که 100% رسوبات آهکی را از بین می برد.

 

نه چگونه

 


برخی افراد با سرکه یا اسید سیتریک کلسیم زدایی می کنند، اما ما این کار را توصیه نمی کنیم.

محصولات سرکه یا اسانس سرکه بوی نامطبوعی دارند. اجزای پلاستیکی داخل دستگاه می توانند این طعم نامطلوب را جذب کنند و سپس به اسپرسوی شما برمی گردند.

وقتی با اسید سیتریک کلسیم زدایی می کنید، باقیمانده می تواند تشکیل شود و خطوط ریز و دریچه های دستگاه اسپرسوساز شما را مسدود کند. رسوبات آهک می توانند در زیر یک لایه غیرقابل جدا شدن از بقایای تشکیل شده توسط اسید سیتریک مهر و موم شوند.

بیشتر


مایع شستشو ، علاوه بر دستگاه های اسپرسوساز، با قهوه سازهای غلاف/کپسولی، قهوه سازهای دستی، کتری های چای و آبگرمکن کار می کند. در اینجا چگونه است:

دستگاه را از برق بکشید و بگذارید خنک شود.
شوینده مخصوص را داخل آن بریزید. یک عمل حباب را مشاهده خواهید کرد که برای چند دقیقه ادامه خواهد داشت.
هنگامی که عمل حباب فروکش کرد، ظرف را با آب لوله کشی پر کنید و 15 دقیقه صبر کنید.
سپس داخل آن را با آب لوله کشی بشویید. کتری چای یا آبگرمکن را تا زمانی که بعد از کلسیفیکاسیون کامل آبکشی نکرده اید گرم نکنید.


چه زمانی


دستگاه های خود را حداقل هر شش ماه یکبار یا طبق دستورالعمل سازنده، کلسیم زدایی کنید.

 

محصولات مرتبط
نوشته‌های مرتبط
ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم