ویژگیهای روبوستا همچنان شدید است، اما عطر و طعم لطیف عربیکا شروع به نمایان شدن میکند. خامه غنی است اما بادی شدید است اما اسیدیته متعادل است و طعم آن با نت های شکلات شیری ، میوه های خشک، عسل و به طور کلی طیف معطر پیچیده تری غنی شده است. نتایج در هر آماده سازی، گرم یا سرد، با یا بدون افزودن شیر، همیشه بسته به ذائقه شخصی هر فرد، خوب است. برای خرید قهوه میکس 50% عربیکا و 50% روبوستا می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.مخلوطی از 50% عربیکا و 50% روبوستا با طعم تلخ دلپذیر که مورد پسند اکثر مشتریان ما قرار گرفته است، در مجموعه برشته کاری زمان ، برشته و آماده میشود.
منشا ماده اصلی: برزیل. هر مخلوط قهوه طلایی، هارمونی نهایی طعم قهوه ای است که از آن تشکیل شده و مطابق با ذائقه افراد مخلوط می شود. مخلوطهای قهوه طلایی توسط متخصصان ایتالیایی در آزمایشگاههایی که مستقیماً در بندر هستند مخلوط میشوند. آنها را از منابع مختلف مخلوط می کنند تا هر ماه، هر سال طعم نهایی یکسانی داشته باشند.
برشته کردن: سطح 5، منحنی برشته کردن اسپرسو (1 - روشن، 2 روشن / متوسط، 3 - متوسط، 4 - متوسط، 5 - متوسط / تیره، 6 - تیره)
کاربرد : اسپرسو
آسیاب کردن: قهوه سخت متوسط / متوسط
تجربه ما : TATRA Coffee – Red یک قهوه بسیار متمایز و جالب در اسپرسو سازها و اسپرسوسازهای خانگی است.
توصیه خوب : بهترین راه برای لذت بردن از هر قهوه این است که آن را به درستی آسیاب کنید. قهوه تاترا – قرمز به آسیاب درشت متوسط نیاز دارد، در مقیاس 1 تا 10 (1 بهترین، 10 درشت ترین) در حدود درجه 3-4، بسته به نوع آسیاب و سایش آن. در دستگاههای اسپرسوساز، توصیه میکنیم آسیاب را روی بهترین آسیاب تنظیم کنید و فقط در صورتی که قهوه به آرامی جریان دارد از آسیاب درشتتر استفاده کنید. بهتر است از دانههای قهوه تازه بو داده لذت ببرید - ترجیحاً 2 هفته تا دو ماه پس از برشته کردن (بسته به ذخیرهسازی قهوه خام و بو داده، هنگام نگهداری قهوه خام در خلاء از مزرعه تا دستگاه روستر و بستهبندی مناسب پس از برشته کردن، حتی برشته شده. قهوه می تواند طراوت را برای چندین ماه حفظ کند). می توانید اطلاعات بیشتری در مورد تهیه قهوه مناسب در صفحه مشاوره قهوه ما بیابید.
مشخصات طعم :
میوه دهی: ○○○
شیرینی: ● ○○
تلخی: ●●●
رایحه: ●● ○
شدت: ●●●
طعم: ●●●
کافئین: ●●●