کشور: آمریکای مرکزی – آسیای شرقی
درصد ترکیب : 50 درصد عربیکا -50 درصد روبوستا
طعم یادها : کاکائو ، آلو سیاه
میزان کافئین : متوسط
این دسته ای است که در آن ترکیبات محبوب بسیاری وجود دارد ، زیرا شاید ایده آل ترین تعادل بین دو نوع قهوه باشد. پالت عطر عربیکا اکنون در حال آشکار شدن است و در نتیجه طعم های پیچیده تری مانند رایحه های گل و میوه به وجود می آید، در حالی که اسیدیته به آرامی به منصه ظهور می رسد . در عین حال افزودن روبوستا کرم را در سطح رضایت بخشی نگه می دارد و نوید بادی غنی را می دهد که می تواند در مقابل آماده سازی های سرد و شیر مقاومت کند. طعم قوی قهوه که معمولاً نیازی به شکر ندارد و بسته به ذائقه شخصی ما برای اسپرسو و ریسترتو یا لانگو ایده آل است.
برای خرید قهوه میکس 70% عربیکا و 30% روبوستا می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.مخلوطی از 70% عربیکا و 30% روبوستا با طعم تلخ دلپذیر که مورد پسند اکثر مشتریان ما قرار گرفته است، در مجموعه برشته کاری زمان ، برشته و آماده میشود.
اگرچه امروزه به نظر می رسد که ما در حال زندگی با «قدرت مطلق» قهوه عربیکا هستیم که به دلیل محبوبیت آن شناخته شده است، سنت اسپرسوی ایتالیایی بر پایه ترکیب عربیکا با برخی از انواع دوم قهوه، روبوستا است.
هدف از اختلاط این دو نوع ترکیبی از بهترین آنها است که منجر به طعم پیچیده و بافتی می شود که ما در اسپرسو دوست داریم . قهوه یک موضوع ذائقه شخصی است و طعم آن بسته به مراحل زیادی از کشت و فرآوری آن منطقه بسیار حساسی است . احتمالاً هیچ محصول دیگری به اندازه قهوه با طعم و ویژگی وجود ندارد.
در تلاش برای ترسیم طعم و ویژگیهای قهوه، بسته به نسبت عربیکا/روبوستا موجود در آن، مانع تغییر مشخصات یک ترکیب میشویم.
عربیکا یا روبوستا چه چیزی برای ترکیب اسپرسو دارد؟
اگرچه گونههای یک گیاه ، Coffea Arabica و Coffea Canephora (Robusta) ویژگیهای بسیار متفاوتی از خود نشان میدهند که با آن مخلوطکن ویژگی ترکیب خود را « میسازد ».
عربیکا مشخصات معطر پیچیده تری دارد، با رایحه های بیشتر، دهانی غنی و سوء ظن پنهان از طعم های مختلف، به میزان قابل توجهی تلخی کمتری نسبت به "عموزاده" خود دارد و بسته به تنوع آن، اسیدیته قوی و مشخصی دارد. تنوع طعمها حتی بیشتر میشود اگر در نظر بگیریم که هر ترکیب با بیش از یک نوع عربیکا، با پروفایلهای طعم متفاوت، ختم میشود.بسته به کشور مبدا ، ارتفاع کشت ، فرآوری و رایحه هر رقم. به همین دلیل است که ترکیب کردن یک کار خسته کننده و مسئول است که نیاز به دانش کامل از دنیای قهوه، حس طعم قوی و تجربه گسترده دارد.
از طرف دیگر، روبوستا به وضوح طعم " مسطح " بیشتری دارد، اما فضایل مورد نیاز در یک ترکیب اسپرسو را پنهان می کند . به طور خاص، افزودن روبوستا به مخلوط به آن قدرت می بخشد، بدن آن را تا حد زیادی بهبود می بخشد و در مورد اسپرسو، کرم را تقویت می کند.که یکی از ویژگیهای اصلی اسپرسو است. و اگر دوست داریم از نوشیدنیهای سرد مبتنی بر اسپرسو یا حتی نوشیدنیهای حاوی شیر اسپرسو مانند کاپوچینو، لاته یا Flat White لذت ببریم، بدن و قدرت روبوستا به این ترکیب میافزاید. جام ما به بهترین شکل
با تفاوت نسبت روبوستا/عربیکا ، مشخصات ترکیب چگونه تغییر می کند ؟
اگرچه نتیجه نهایی همیشه به عوامل متعددی مانند کیفیت دانه ها، برشته شدن آنها، تنوع آنها و شرایط کشت و فرآوری بستگی دارد، ما می توانیم - با خطوط ناهموار - چگونگی تغییر طعم یک ترکیب را مشخص کنیم. بسته به نسبت عربیکا و روبوستای موجود در آن.
مشخصات
- نوع دان
- عربیکا و روبوستا
- درصد ترکیب
- 70 درصد عربیکا 30 درصد روبوستا
- خاستگاه
- آمریکای جنوبی ، آسیای شرقی
- طعم یاد
- آلو ، کاکائو
- روش فرآوری
- طبیعی