آیا مصرف قهوه برای شما مفید است ؟
آیا قهوه برای من خوب است؟
بله.
بله ! اما بستگی به نوع قهوه و مقدار آن دارد.
چهارمین نوشیدنی پرطرفدار در کشور، قهوه است که در فرهنگ ما غرق شده است. مقدار مناسبی از آن می تواند خلق و خوی ما را بهترکند. مقدار بیش از حد آن ممکن است ما را مضطرب و پریشان کند.
به نظر می رسد در حد اعتدال، قهوه برای اکثر افراد مفید است – یعنی 3 تا 5 فنجان در روز یا حداکثر 400 میلی گرم کافئین .
Erikka Loftfield، محقق موسسه ملی سرطان که این نوشیدنی را مورد مطالعه قرار داده است، گفت: "شواهد کاملاً ثابت است که قهوه با خطر مرگ و میر زودرس کمتری مرتبط است ."
سالها تصور میشد که قهوه سرطانزا است، اما دستورالعملهای غذایی در سال ۲۰۱۵ تغییر کرد . برای اولین بار، نوشیدن قهوه به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم گنجانده شد. هنگامی که محققان عوامل سبک زندگی را کنترل کردند، مانند تعداد افرادی که قهوه مینوشیدند، دادهها به نفع قهوه بود.
یک بررسی بزرگ در سال 2017 در مورد مصرف قهوه و سلامت انسان در مجله پزشکی بریتانیا نشان داد که در بیشتر مواقع، قهوه به جای ضرر ، با یک مزیت همراه است. در بررسی بیش از 200 مورد مطالعات علمی ، نویسندگان مشاهده کردند که افرادی که قهوه مصرف میکنند، نسبت به کسانی که این نوشیدنی را حذف میکنند، بیماری قلبی عروقی از جمله حملات قلبی و سکته مغزی و مرگ زودرس کمتری دارند .
علاوه بر این، کارشناسان می گویند برخی از قوی ترین اثرات محافظتی آن ممکن است دیابت نوع 2، بیماری پارکینسون، و بیماری های کبدی مانند سیروز، سرطان کبد و بیماری مزمن کبد باشد. به عنوان مثال، بر اساس متاآنالیز 30 مطالعه، خوردن حدود 5 فنجان قهوه در روز، با 30 درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است.
به گفته دکتر جوزپه گروسو، استادیار تغذیه انسان در دانشگاه کاتانیا در ایتالیا و نویسنده ارشد یک بررسی سالیانه ، فواید بالقوه قهوه ممکن است از پلی فنولها باشد، که ترکیبات گیاهی دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.
با این حال، قهوه برای همه نیست. نگرانی هایی در مورد مصرف بیش از حد وجود دارد. این به ویژه برای مادران باردار صادق است زیرا ایمنی کافئین در دوران بارداری نامشخص است. در حالی که تحقیقات در مورد تأثیر قهوه بر سلامتی ادامه دارد.
جاناتان فالوفیلد، استاد دانشگاه ادینبورگ و یکی از نویسندگان بررسی مجله پزشکی بریتانیا، میگوید: «ما مطمئناً نمیدانیم که آیا قهوه دلیل فواید سلامتی است یا خیر». این یافته ها می تواند ناشی از عوامل یا رفتارهای دیگری باشد که در مصرف کنندگان قهوه وجود دارد.
آیا روش تهیه قهوه مهم است؟
بله . برشته کاری تیره را ترجیح می دهید یا روشن؟ آسیاب درشت یا ریز؟ عربیکا یا روبوستا؟
نیل فریدمن، محقق ارشد موسسه ملی سرطان، گفت: «همه این جنبهها بر طعم و ترکیبات درون قهوهها نیز تأثیر میگذارند». اما اصلاً مشخص نیست که این سطوح مختلف ترکیبات چگونه ممکن است با سلامتی مرتبط باشند.
به عنوان مثال، برشته کردن، مقدار اسیدهای کلروژنیک را کاهش می دهد، اما ترکیبات آنتی اکسیدانی دیگری تشکیل می شوند. اسپرسو دارای بالاترین غلظت بسیاری از ترکیبات است زیرا آب کمتری نسبت به قهوه قطره ای دارد.
مطالعه ای در JAMA Internal Medicine عادات قهوه را در حدود 500000 نفر در بریتانیا مورد بررسی قرار داد و نشان داد که مهم نیست آنها یک فنجان می نوشند یا هشت فنجان - معمولی یا بدون کافئین - یا اینکه متابولیزه کننده سریع قهوه هستند یا آهسته . آنها با خطر کمتر مرگ و میر زودرس مرتبط بودند، البته به جز با قهوه فوری، زیرا شواهد در آن ضعیف تر بود.
روشی که شما فنجان قهوه خود را آماده می کنید ممکن است بر سطح کلسترول شما نیز تأثیر بگذارد. مریلین سی کورنلیس، استادیار پزشکی پیشگیرانه در دانشکده پزشکی دانشگاه نورث وسترن فاینبرگ و یکی از نویسندگان مطالعه JAMA Internal Medicine، می گوید: «قهوه ای که می دانیم برای نوشیدن مناسب نیست، قهوه جوشیده است.
روغن موجود در قهوه جوشانده دارای کافستول و کاهوول است، ترکیباتی به نام دیترپن. نشان داده شده است که آنها LDL، کلسترول بد را افزایش می دهند و HDL را کمی کاهش می دهند، چیزی که به عنوان نوع خوب شناخته می شود.
راب ون دام، استاد دانشکده بهداشت عمومی Saw Swee Hock در دانشگاه ملی سنگاپور می گوید: «اگر قهوه را فیلتر کنید، اصلاً مشکلی نیست. برای افرادی که مشکلات کلسترول دارند، بهتر است به انواع دیگر قهوه روی آورند. او دو دهه است که مشغول مطالعه قهوه است.
با این حال، سایر محققان می گویند که هنوز قهوه جوشیده را دور نریزید. اهمیت بالینی چنین افزایش های کوچک در کلسترول ممکن است مشکوک باشد، زیرا با افزایش مرگ و میرهای قلبی عروقی مرتبط نیست.
آیا تمام قهوه ها دارای مقدار یکسانی کافئین هستند؟
خیر . اسپرسو دارای بالاترین غلظت کافئین است، حدود 70 میلی گرم در یک شات یک اونسی بسته بندی می شود، اما در مقادیر کمتر مصرف می شود. در مقام مقایسه، یک وعده معمولی 12 اونسی قهوه قطره ای 200 میلی گرم کافئین دارد که بیشتر از 140 میلی گرم کافئین است.
برای برخی از ما، دانستن میزان کافئین موجود در قهوه می تواند بسیار مهم باشد. احتمالاً قبلاً متوجه آن شده اید. چگونه یک دوست می تواند چهار شات اسپرسو در ساعت 10 شب بنوشد و بعد از آن بخوابد، در حالی که شما کاملا بدخواب میشوید. برخی از ما پلی مورفیسم داریم، یک نوع ژنتیکی که متابولیسم ما برای کافئین را کند می کند.
برای مشاهده انواع دانه قهوه براساس میزان کافئین ، بادی ، اسیدیته و طعم یاد دلخواه تان به فروشگاه آنلاین شرکت عصر تجارت قهوه زمان مراجعه کنید .
کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

آیا قهوه اعتیادآور است؟
شواهد نشان میدهد که گاها این اتفاق می افتد . علائم ترک قهوه عبارتند از : سردرد، خستگی، تحریک پذیری، مشکل در تمرکز و خلق و خوی افسرده.
در واقع، کافئین یک داروی روانگردان است و قهوه بزرگترین منبع غذایی آن است. حدود نیم ساعت پس از نوشیدن یک فنجان قهوه، کافئین وارد بدن می شود و به سرعت جذب می شود. رگ های خونی منقبض می شوند. فشار خون افزایش می یابد. مقدار متوسط کافئین می تواند شما را از خواب بیدار کند، خلق و خوی، انرژی، هوشیاری، تمرکز و حتی عملکرد ورزشی شما را تقویت کند. به طور متوسط، متابولیسم نیمی از کافئین چهار تا شش ساعت طول می کشد.
برای کسانی که بیش از 400 میلی گرم کافئین در روز مصرف می کنند، شواهد کافی برای ارزیابی ایمنی، طبق دستورالعمل های غذایی وجود ندارد. دوزهای بالاتر می تواند منجر به مسمومیت با کافئین شود، با لرزش، عصبی بودن و ضربان قلب نامنظم. کافئین همچنین با تأخیر در زمان خوابیدن مرتبط است.
مری ام سوینی، استادیار روانپزشکی و علوم رفتاری، گفت: «من فکر میکنم کافئین آنقدر رایج است که در فرهنگ و عادات روزانه ما ریشه دوانده است، که اغلب آن را منبع بالقوه مشکلات نمیدانیم.
دانشکده پزشکی دانشگاه جان هاپکینز : قطع قهوه ممکن است به رفلاکس معده به مری نیز کمک کند. یک مطالعه جدید نشان داد که زنانی که نوشیدنیهای کافئیندار - قهوه، چای یا نوشابه - مصرف میکنند، با خطر کوچک اما افزایش یافته علائمی مانند سوزش سر دل مرتبط هستند.
به گفته کالج آمریکایی متخصصان زنان و زایمان، تحقیقات فعلی موجود مشخص نکرده است که چه مقدار کافئین را می توان به طور ایمن در دوران بارداری مصرف کرد. کافئین از جفت عبور می کند، بنابراین برخی از پزشکان ممکن است به زنان باردار توصیه کنند روزانه کمتر از 200 میلی گرم قهوه مصرف کنند.
دوزهای بسیار بالای کافئین می تواند کشنده باشد.
دانه قهوه چیست؟
درون میوه قرمز قهوه دو دانه قهوه قرار دارد. رنگ سبز، دوتایی با هم، رنگ قهوهای پررنگ فقط پس از برشته شدن ظاهر میشود. شبیه گیلاس است اما، برخلاف گیلاس، دانه آن جایزه است و گوشت آن دور ریخته می شود.
قهوه علاوه بر کافئین، دم کرده ای تیره از هزاران ترکیب شیمیایی است که می تواند اثرات درمانی بالقوه ای بر بدن داشته باشد. یکی از اجزای کلیدی، اسید کلروژنیک، پلی فنول است که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات یافت می شود. قهوه همچنین منبع غذایی خوبی از ویتامین B3، منیزیم و پتاسیم است.
دکتر ون دام میگوید: مردم اغلب قهوه را فقط وسیلهای برای کافئین میدانند، اما البته، این یک نوشیدنی گیاهی بسیار پیچیده است.
آیا افزودن شیر یا شکر فواید را از بین می برد؟
یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که افرادی که شکر یا خامه اضافه میکنند، فواید مشابهی با افرادی دارند که آن را تنها ترجیح میدهند.
اما دکتر جیم کریگر، استاد بالینی پزشکی و خدمات بهداشتی در دانشگاه واشنگتن، «وقتی در مورد نوشیدنیای صحبت میکنید که دارای آن حجم از چربیهای ناسالم و این مقدار شکر است، احتمالاً نمیتواند یک نوشیدنی سالم و متعادل باشد». این مقدار شکر به تنهایی در مقایسه با توصیه های فعلی دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده در مورد مصرف 50 گرم شکر در روز نجومی است.
لورا اشمیت، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو، میگوید: «مردم باید در مورد آنچه که در قهوه میریزند و صنعت غذا و نوشیدنی ، نگران باشند. قهوه ی شیرین شده مانند مصرف نوشابه با همان حجم شکر است !