تگ‌های محبوب
بدون برچسب
‎تومان135,000
کشور:  تانزانیادرصد ترکیب : 100 درصد عربیکااسیدیته :کم و شفاف، زنده و شراب مانند است . بادی :متوسط و طعمی قوی و پیچیده دارد .  طعم یاد ها : توت شیرین ، چوب سرو
قهوه ترک قهوه ترک
پیشنهاد ویژه محدود
‎تومان485,000 ‎تومان500,000
‎−3%
کشور: امریکای جنوبی ، آسیای شرقیدرصد ترکیب : 50 درصد عربیکا + 50 درصد روبوستاطعم یادها : کاکائو ، چوب سرو 

خرید قهوه میکس و ترکیبی

قهوه میکس یا ترکیبی بخش جدایی ناپذیر از فرهنگ و صنعت قهوه است .به طور کلی اکثریت قهوه های موجود در بازار قهوه‌ های تجاری به صورت ترکیبی است. چه شما در یک کافه ارائه دهنده نوشیدنی های اسپرسو باشید و چه در حال خرید بسته قهوه تان از قفسه های فروشگاهی جهت استفاده در منزل باشید. معمولا پس از ورود به هریک از این دو مکان جهت تهیه و انتخاب قهوه مصرفی تان با دو اصطلاح قهوه ترکیبی یا میکس و قهوه تک خاستگاه مواجه می شوید. قهوه میکس یا ترکیبی به دلایل مختلفی تهیه میشود . هدف این است قهوه ای تولید شود که از نظر کیفیت ، بهتر از یک قهوه تک خاستگاه باشد . 

اما در مقابل قهوه های تک خاستگاه که عموما از گونه عربیکا هستند ، باید به تنهایی فنجان قهوه ای با کیفیت بالا را تولید نمایند.

باید عطر و طعم شفاف ، تن واری و پس مزه یا طعم یاد خوبی داشته باشند. زیرا هدف از ترکیب قهوه ها این است که تلاش کنیم یک فنجان قهوه بهتر تولید کنیم و به نظر میرسد افراد بسیاری در این امر ناموفق هستند.

قهوه میکس یا ترکیبی ، قهوه ای است که ترکیب دان های آن از بیش از یک محل نشأت گرفته شده است . محل در این جا صرفا به معنای کشورهای تولید کننده مختلف نیست. در واقع میتواند یک تقسیم مکانی کوچک از قبیل ارتفاعات مختلف در یک مزرعه تولیدی مشترک باشد یا به معنای مناطق مختلف یک کشور یا مناطق کوچک مختلف در تولیدی مشابه باشد ، لذا قهوه های میکس در فرم ها و اشکال بسیاری وجود دارند . بنابراین برخی از قهوه های تک خاستگاه که فرض میشود تنها یک نوع قهوه هستند ، عبارت قهوه ترکیبی یا میکس را شامل میشوند.

قهوه های میکس یا ترکیبی که در کارگاه های برشته کاری تولید میشوند ، دارای دستورالعملی خاص به جهت ارائه قهوه ای پیچیده با طعم های مختلف به منظور برقراری تعادل کلی هستند. این ترکیب ها با اولویت بازار تقاضای مشتریان خاص برشته کاری و یا براساس روش های دم آوری سفارشی ، انجام می‌پذیرند . به طور کلی ترکیب دان های قهوه به منظور برآورده ساختن نیازها و سلیقه های متفاوت به جهت ارائه قهوه ای با عطر و طعم انحصاری توسط برشته کار انجام میگردد.

دسته ای از برشته کاران یا شرکت ها ، قهوه را جهت ایجاد یک ویژگی مخصوص ترکیب میکنند ، که باعث میگردد مصرف کنندگان عطر و طعم آن را به یک برند خاص مرتبط سازند. این همان شیوه ای است که زنجیره های بزرگ قهوه به منظور ایجاد دستور محرمانه خود اقدام میکنند و طعم انحصاری را به مشتریان خود ارائه میدهند. برخی از برشته کاران با یک نام انتخابی ، قهوه میکس یا ترکیبی خود را معرفی مینمایند و برخی دیگر با درج جزییاتی از ترکیب دانه های قهوه مورد استفاده بر روی بسته های قهوه ، آنها را به بازار عرضه میکنند . 

این جزییات میتواند شامل گونه های قهوه ، مزرعه یا مزارع مورد کشت ، ایستگاه فرآوری ، ارتفاع کشت و کشور یا کشورهای مبدأ باشد و در نهایت به مشتریان کمک می‌کند تا در جریان ترکیب قهوه مصرفی شان باشند. از نظر بسیاری از برشته کاران، جهت تولید قهوه ای با عطر و طعم پیچیده ، نمیتوان صرفا به یک نوع قهوه اکتفا کرد .

این افراد معتقدند هر قهوه ای تنها مجموعه ای مشخص از عطر و طعم های ذاتی خود را دارد . برخی از برشته کاران قهوه ممکن است تصمیم بگیرند که به صورت مصنوعی ، دان های قهوه را طعم دار کنند که در محصولات برخی از برشته کاران چنین استراتژیی مشاهده میگردد. اگثر برشته کاران قهوه با رعایت اصول اخلاقی و مشتری مداری به سختی بر تهیه دان های قهوه با کیفیت بالا تمرکز کرده تا از خرید دان های قهوه بی کیفیت و در نهایت استفاده از مواد مصنوعی به جهت تغییر در عطر و طعم قهوه خودداری نمایند. 

لازم به ذکر است که در دنیای تجارت قهوه های با کیفیت پایین توسط برخی از برشته کاران منفعت طلب ترکیب میشوند و از این رو باعث کاهش هزینه و افزایش سرمایه آنان میگردد.

در مقابل قهوه ترکیبی یا میکس ، قهوه تک خاستگاه تنها از یک منشاء به دست می آید.

ادامه مطلبShow less

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم