طرز تهیه قهوه سرد دم ( کلدبرو ) به وسیله کلور
ما چندین آموزش در مورد آکادمی قهوه زمان ، داریم که مراحل تهیه قهوه سرد را طی می کند. اما تا به حال راهنمای تهیه قهوه سرد ننوشته ایم. اصطلاحات قهوه سرد و قهوه سرد گاهی اوقات با هم عوض می شوند، اما معانی متفاوتی دارند. و طعم آنها نیز متفاوت است.
کافه رستری زمان بهترین دان قهوه را با بهترین کیفیت رست ارائه می کند. برای خرید اینترنتی قهوه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
Cold Brew vs Iced Coffee
Cold Brew قهوه ای است که در دمای اتاق یا دمای سرد به مدت چند ساعت دم می شود. متداول ترین زمان دم کردن بین 12 تا 24 ساعت است، اما می توانید بیشتر دم کنید. زمینه ها بیشتر درشت تر است. دم کرده قهوه به دست آمده اغلب کنسانتره ای است که بعداً با آب بریده می شود تا به قدرت ایده آل برگردد. طرفداران دم آوری سرد، اسیدیته کم و بدن صاف را دوست دارند. همچنین به دلیل طولانی بودن دوره دم کردن، کافئین بالایی دارد.
قهوه یخی که به آن قهوه یخی ژاپنی نیز می گویند، از دم کردن قهوه مستقیماً روی یخ تهیه می شود. این کار فوراً قهوه را خنک می کند و در عین حال طعم آن را حفظ می کند. برای جلوگیری از خوردن قهوه آبکی، مقدار آب مصرفی هنگام دم کردن بین آب داغ و یخ تقسیم می شود. بسیاری از علاقه مندان به قهوه، قهوه سرد را به دم کردن سرد ترجیح می دهند، زیرا طعم آن شبیه یک نسخه خنک کننده و خنک از آن قهوه داغ است. هر سطح اسیدی یا طعمی که نسخه داغ داشته باشد باقی خواهد ماند. و اگر نسبت آب را درست در نظر بگیرید، طعم ضعیفی نخواهد داشت.
مزیت دیگری که قهوه سرد نسبت به دم کرده سرد دارد این است که سریعتر درست می شود.
چرا از قطره چکان هوشمند قهوه استفاده کنیم؟
شما می توانید قهوه سرد را به روش های مختلفی دم کنید، اما باهوش یک انتخاب ایده آل است. دارای یک فیلتر کاغذی است که باعث تمیزتر شدن می شود. Clever همچنین یک روش دم کردن کامل غوطه وری است. این بدان معناست که قهوه در اکثر چرخه دم کردن با آب در تماس باقی می ماند. این به ما این امکان را می دهد که زمان دم کردن را بهتر از آنچه که می توانیم با روش ریختن روی آن کنترل کنیم. نتیجه یک قهوه غنی تر است.
انتخاب عالی دیگر AeroPress خواهد بود .
ریاضیات قهوه سرد
ریاضی قهوه سرد با یک استثنا مانند قهوه داغ است. وزن آبی که معمولاً برای قهوه داغ استفاده می کنیم بین آب گرم و یخ تقسیم می شود. هدف این نیست که بعد از اتمام کار یک شیشه پر از قهوه و تکه های یخ داشته باشید، بلکه فقط از یخ کافی برای خنک کردن قهوه استفاده کنید. ما همیشه می توانیم بعداً یخ بیشتری اضافه کنیم. هدف ما ارائه طعم قهوه داغ اما سرد است.
من چندین نسبت آب به یخ را همراه با زمان های مختلف دم کردن آزمایش کردم. در اینجا دستور العمل قهوه سردی که بهترین طعم را داشت آورده شده است:
20 گرم قهوه آسیاب شده با درجه متوسط
180 گرم آب گرم
120 گرم تکه های یخ
زمان دم کردن 3-4 دقیقه
از آسیاب کمی ریزتر نسبت به نسخه داغ استفاده کنید زیرا با آب کمتری دم می کنید. این دستور تهیه از نسبت 15-1 استفاده می کند. 15 قسمت آب به 1 قسمت قهوه. نسبت را به سلیقه خود تنظیم کنید.
برای این آموزش، ما قصد داریم چندین مرحله را که در مقاله گام به گام Bonavita Immersion Coffee Dripper به تفصیل شرح داده ایم، ترکیب کنیم ، که بسیار شبیه به Clever Dripper عمل می کند.
1) قهوه را آماده کنید
یک فیلتر قهوه شماره 4 را در داخل کلور قرار دهید. فیلتر را بشویید. 20 گرم قهوه آسیاب شده متوسط یا متوسط به آن اضافه کنید.
2) یخ را آماده کنید
120 گرم تکه های یخ را وزن کرده و در یک شیشه یا لیوان قرار دهید.
3) آب داغ اضافه کنید
180 گرم آب داغ را به آرامی به کلور دریپر اضافه کنید. بعد از یک دقیقه در صورت تمایل می توانید به آرامی هم بزنید. زمان کلی دم کردن 3 تا 4 دقیقه را در نظر بگیرید.
4) قهوه را در لیوان رها کنید
Clever Dripper را روی شیشه یا لیوان خود با یخ قرار دهید. درب باعث آزاد شدن قهوه روی یخ می شود. قهوه باید بیشتر یخ را آب کند.
5) سرو کنید و در صورت نیاز یخ بیشتری اضافه کنید
یک جرعه بنوشید. طعم قهوه باید به اندازه نوع داغ آن باشد. اکنون می توانید یخ بیشتری اضافه کنید تا قهوه بیشتر خنک شود. من معمولا انجام می دهم. به همین سادگی است.
عیب یابی
اگر متوجه شدید که خیلی کم از یخ استفاده کرده اید و قهوه شما هنوز گرم است و تمام مکعب ها آب شده اند، هنوز یخ بیشتری اضافه نکنید. قهوه ممکن است با طعم خوب شروع شود، اما با ذوب شدن یخ، طعم قهوه به تدریج ضعیف تر و آبکی تر می شود. اگر متوجه شدید که فنجانی با یخ کم دم کرده اید، قهوه را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
نتیجه
تهیه یک قهوه سرد در خانه بسیار ساده است. نسبت قدرت دم ایده آل خود را پیدا کنید. آب دم را به آب و تکه های یخ تقسیم کنید. کمی ریزتر آسیاب کنید. سپس مستقیماً روی یخ دم کنید. خنک کننده فلاش همان طعم هایی را که وقتی نوشیدنی داغ است از آن لذت می برید حفظ می کند و اغلب برجسته می کند.
منابع
آموزش گام به گام Bonavita Immersion Coffee Dripper