کشور: امریکای جنوبی ، آسیای شرقی
درصد ترکیب : 50 درصد عربیکا + 50 درصد روبوستا
طعم یادها : کاکائو ، چوب سرو
در زمان عثمانی در اصل موکا و دانه های اتیوپی برای تهیه قهوه ترک استفاده می شد. پس از دهه 1950، ریو میناس برزیلی محبوب شد و هنوز هم محبوب ترین دانه در ترکیه برای تهیه قهوه ترک است. اگر دانه های مورد علاقه دارید، می توانید آن ها را تا حد امکان ریز خرد کنید و از آن ها برای تهیه قهوه ترک استفاده کنید. برای خرید قهوه ترک می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.
اگرچه قهوه ترک در تمام دنیا شناخته شده و دوستش دارد، اما برای فرهنگ ما بسیار مهم است و برای مردم ترکیه ضروری است. از آنجا که مردم ترکیه قهوه ترک را با مکالمه با دوستان خود به عنوان یک لذت صبحگاهی و با استراحت در طول روز همراه می کنند. اگرچه ساخت قهوه ترک اکنون به دلیل دستگاه های اتوماتیک بسیار آسان است، اما طعم آن در قابلمه های مسی روی آتش زغال سنگ واقعاً متفاوت است.
در مورد قهوه ترک حرف های زیادی برای گفتن وجود دارد، اما برای کوتاه کردن یک داستان طولانی می خواهیم در مورد ویژگی ها و حقایق ناشناخته قهوه ترک صحبت کنیم که آن را به یک قهوه بسیار خاص تبدیل کرده است. در اینجا آنچه باید در مورد قهوه ترک، یکی از مهم ترین طعم های فرهنگ ما بدانید، آورده شده است.
قهوه ترکی در اوایل قرن چهاردهم در منطقه کافا در جنوب اتیوپی کشف شد.
چه چیز دیگری برای تهیه قهوه ترک نیاز دارید؟
شما به یک جزوه نیاز خواهید داشت . شما می توانید از کافه های شهر خود بازدید کنید یا از وب سایت ما بازدید کنید و قهوه مورد نیاز خود را تهیه کنید، آنها احتمالاً یک جزوه برای خرید خواهند داشت! بنابراین، اکنون که قهوه ترک و جزوه خود را خریداری کرده اید و در زیر می توانید طرز تهیه قهوه ترک را بیابید:
طرز تهیه اینفوگرافیک قهوه ترک
هنگامی که تمام لوازم خود را جمع آوری کردید، وقت آن است که اولین تجربه قهوه ترک خود را شروع کنید. در مجموع، این کار خیلی بیشتر از دم کردن یک فنجان قهوه معمولی طول نمی کشد، اما یک تجربه قهوه را ارائه می دهد که نه تنها منحصر به فرد، بلکه معتبر و سنتی است.
به مقدار دلخواه آب به جزوه خود اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط گرم کنید تا آب شروع به گرم شدن کند.
به ازای هر سه اونس آب، یک یا دو قاشق چای خوری قهوه (یا یک قاشق غذاخوری، اگر می خواهید مقداری قوی تر می خواهید) قهوه آسیاب شده خود اضافه کنید. قهوه شما باید خیلی ریز آسیاب شود. هم نزنید.
برای طعم دادن با شکر شیرین کنید، اما هنوز هم نزنید. بسته به ترجیحات و چیزهایی که در دست دارید، می توانید از شکر گرانول یا یک حبه قند استفاده کنید.
وقتی قهوه شروع به فرو رفتن کرد و شکر حل شد، حرارت را کم کنید و آن را هم بزنید تا کف شروع به تشکیل شدن کند.
وقتی می بینید حلقه شروع به تشکیل شدن می کند، حرارت را کم کنید یا به طور موقت آن را از منبع حرارت بردارید.
هرگز اجازه ندهید آب شما بجوشد، اما در صورت نیاز آن را در حین هم زدن حرارت دهید تا کف بیشتری ایجاد شود. هر چه کف قهوه بیشتر باشد، طعم بهتری برای دم کرده شما خواهد داشت.
تا جایی که می توانید مرحله کف کردن را ادامه دهید. اگر دیدید شروع به بلند شدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و سپس آن را تعویض کنید. این کار را یکی دو بار دیگر تکرار کنید.
از آسیاب های قهوه تازه و خوب استفاده کنید و دمای خود را مدیریت کنید. مهم است که هرگز اجازه ندهید قهوه به جوش بیاید، این باعث گرم شدن یا پختن بیش از حد قهوه می شود و باید دوباره شروع کنید. سعی کنید تا جایی که می توانید با حرارت دادن و هم زدن کف ایجاد کنید و مطمئن شوید که وقتی آن را در فنجان ریختید، کمی کف روی آن بگذارید تا از آن لذت ببرید.
چگونه قهوه ترک بنوشیم
هنگامی که این روش منحصر به فرد و سنتی دم کردن را فتح کردید، روش خاصی برای نوشیدن آن نیز وجود دارد.
1) قهوه ترک سنتی خود را و یک لیوان آب سرد جداگانه بریزید.
2) حدود یک دقیقه صبر کنید تا تفاله ها در ته فنجان قهوه بنشینند.
3) یک نوشیدنی H2O بنوشید، زیرا یک جرعه آب پالت شما را تمیز می کند.
4) قهوه ترک را به آرامی میل کنید.
5) مراحل 3 و 4 را تا پایان تکرار کنید.
نوشیدن قهوه ترک واقعاً یک هنر است و اگر به درستی انجام شود، میتواند تجربهای متفاوت از قهوههای دیگر را فراهم کند.
قهوه ترک یک نوشیدنی عجیب و غریب است که بسیاری از مردم، به خصوص در نیمکره غربی، هرگز فرصت لذت بردن از آن را نداشته اند. در حالی که ممکن است پیدا کردن کافی شاپ محلی خود برای شما سخت باشد، اما می توانید به راحتی در خانه خود با تجهیزات مناسب کافی شاپ خود را بسازید.
مشخصات
- نوع دان
- عربیکا و روبوستا
- درصد ترکیب
- 50 درصد عربیکا 50 درصد روبوستا
- خاستگاه
- آمریکای جنوبی ، آسیای شرقی
- طعم یاد
- کاکائو
- رایحه
- شکلات تلخ
- زیرگونه
- خود رو
- روش فرآوری
- طبیعی