قهوه اتیوپی یرگاچف (هافورسا)

کشور: اتیوپی
منطقه کشت: یرگاچف (هافورسا)
درصد ترکیب : 100 درصد عربیکا
طعم یادها : مارمالاد بلک بری – بلوبری – چای سیاه

ادامه مطلبShow less
‎تومان187,500
وزن
درجه آسیاب
ناموجود
مرجع:
ZC-002
دوست داشتن0
اضافه به مقایسه0
محصولات مشابه
توضیحات

قهوه کامل اتیوپی یرگاچف ( هافورسا ) ، یکی از بهترین قهوه هایی است که می توانید پیدا کنید. بیشتر این محصول از درختان قهوه وحشی در منطقه Yirgacheffe در اتیوپی جمع آوری می شود و بقیه قهوه استیت است، به این معنی که از یک مزرعه یا زمین تک خاستگاه می آید. برای خرید قهوه اتیوپی یرگاچف (هافورسا) می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.

نت های میوه ای و گلی خوشمزه ای از توت فرنگی رسیده، آناناس، گواوا، شکلات تلخ و اسطوخودوس دارد. طعم قوی و قابل توجه است. 

با این حال، بیشتر قهوه از درختان وحشی برداشت می‌شود، بنابراین در صورت وجود، باقیمانده‌های شیمیایی و آفت‌کش‌ها نباید زیاد باشد. ممکن است به طور رسمی تجارت منصفانه نباشد ، اما قهوه از یک مزرعه/ملک در اتیوپی می آید.

 

آیا می دانستید منشا قهوه عربیکا اتیوپی است؟ داستانی قدیمی درباره گله‌دار بز در قرن نهم وجود دارد که برای اولین بار دانه قهوه را کشف کرد زیرا متوجه شد گله‌اش پس از خوردن نوع خاصی از توت انرژی می‌گیرد. این توت ها در نهایت به دانه های قهوه معروف شدند و محبوبیت آنها به سرعت در سراسر آفریقا و شبه جزیره عربستان گسترش یافت. چه این داستان درست باشد یا نه، قهوه قرن ها در اتیوپی وجود داشته است.

 

دانه های قهوه یرگاچف اتیوپی


به خاطر طعم و عطر شیرینش با بادی سبک تا متوسط ​​معروف است. قهوه یرگاچف اتیوپی تند و معطر است و اغلب به عنوان یکی از با کیفیت ترین قهوه های عربیکا در جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد. شهرت ممتاز آنها همچنین اغلب به این معنی است که آنها قیمت ممتازی دارند، اما با این وجود، آنها نسبت به سایر محصولات مشابه (مانند کونا هاوایی و کوه آبی جامائیکا ) ارزش بهتری برای پول شما ارائه می دهند.

 

مرور


قهوه Yirgacheffe یک قهوه فرآوری شده مرطوب است که در ارتفاعات 1700 تا 2200 متری از سطح دریا رشد می کند و بهترین قهوه با رشد بالا در جنوب اتیوپی ، منطقه قهوه عجیب و غریب شناخته شده برای قهوه های خوب است. این ارتفاعات، Yirgacheffes را به عنوان قهوه های با رشد شدید (SHG) / Strictly Hard Bean (SHB) واجد شرایط می کند، که در آن قهوه ها به دلیل ارتفاع به کندی رشد می کنند و زمان بیشتری را برای درخت فراهم می کند تا مواد مغذی را به قهوه برساند و بهترین طعم ها را ایجاد کند.

یک قهوه خوب یرگاچف اتیوپی، اسیدیته ای روشن همراه با طعم های شدید و تمیز و پیچیدگی نت های گلی در رایحه را نشان می دهد ، گاهی اوقات با کمی نارگیل برشته شده. نت‌های فنجانی اغلب به مزه پر جنب و جوش بودن آن اشاره می‌کنند و قهوه ممکن است دارای رنگ‌های توت یا شراب باشد.

برخی از نت های مزه ای ممتاز Yirgacheffes نشان می دهد که می تواند کمی آجیلی یا شکلاتی داشته باشد. کیفیت برخی دیگر رنگ های ظریف نارنگی و مرکبات را به نمایش می گذارند. این خصوصیات آن را به یک نوع ارجح برای یک قهوه سرد خنک تبدیل می کند.

قهوه یرگاچف ، به طور کلی ملایم تر از قهوه Ghimbi است و همچنین معطر تر و میوه ای تر است و گاهی اوقات تارت لیمویی را نشان می دهد. برخلاف هارارهای مربا و وحشی اتیوپی، یرگاچف ها دارای تناژ بالا، گلی و مرکباتی هستند.

 

 

قهوه های سبز یرگاچف اتیوپی

شهر Yirgacheffe (Irgachefe) در منطقه Sidama (یا "Sidamo") اتیوپی در ارتفاع حدود 1900 متری از سطح دریا قرار دارد و مرکز اداری منطقه قهوه‌کاری است. کشاورزان قهوه Yirgacheffe اغلب اعضای اتحادیه تعاونی کشاورزان قهوه Yirgacheffe (YCFCU) هستند، که شامل 23 تعاونی مختلف عضو است که از بیش از 40000 کشاورز تشکیل شده است. اعضای YCFCU از بورس قهوه اتیوپی (ECX) معاف هستند، که به آنها اجازه می دهد برای قهوه های ممتاز خود، از جمله تجارت منصفانه و گواهینامه های ارگانیک، حق بیمه دریافت کنند.

برخی از کشاورزان Yirgacheffe ممکن است اعضای اتحادیه تعاونی کشاورزان قهوه ارومیا (OCFCU) نیز باشند که عموماً شامل کشاورزان کوچک از منطقه ارومیا در اتیوپی است. ادغام عملکردهای پردازش، مرتب‌سازی و فروش باعث می‌شود کارایی بازار بیشتر و کنترل بیشتری بر شهرت قهوه‌های اتیوپی شود. این امر با توزیع پرداخت ها در طول سال، ثبات بیشتری را برای کشاورزان فراهم می کند، که تا حد زیادی برای کشاورزانی که فصل های رشد و برداشت سالانه دارند مفید است.

این تعاونی‌ها در نهایت نقطه تماس صادرکنندگانی را فراهم می‌کنند که بهترین دانه‌های قهوه سبز بو داده نشده را به توزیع‌کنندگان و عمده‌فروشان به‌صورت فله و در نهایت، روستر می‌فروشند.

برخی می گویند که منطقه Yirgacheffe محل خاستگاه قهوه است، اگرچه بحث هایی در مورد این موضوع وجود دارد. بهترین تاریخچه قهوه جهان را ببینید .

 

برشته کردن


یک برشته متوسط ​​بهتر است برای دانه‌های قهوه سبز Yirgacheffe بو داده نشده استفاده شود تا کیفیت لطیف آن بدرخشد و اسیدیته قهوه را افزایش دهد .

رست متوسط ​​تیره یا کباب تیره ممکن است برای کسانی استفاده شود که قهوه‌شان را کمی سنگین‌تر و شیرین‌تر ترجیح می‌دهند، اما برشته کردن تیره باعث از بین رفتن برخی از ویژگی‌های ظریف یرگاچف می‌شود، که معمولاً برای آن مقداری پول می‌پردازید. حق بیمه، که ارزش آن حق بیمه را کاهش می دهد.

 

دانه های قهوه Yirgacheffe اتیوپی - بو داده متوسط
دانه های قهوه یرگاچف اتیوپی – برشته شده متوسط


کلید یک روست عالی همیشه با یک قهوه سبز بو داده نشده خوب از یک عمده فروش معتبر شروع می شود. واردکنندگان قهوه سبز معمولاً طیف وسیعی از یرگاشف ها را در اختیار دارند و می توانند نمونه هایی را برای برشته های جدید و باتجربه ارائه دهند.

در میان تمام بهترین قهوه های عربیکا مخصوص کره زمین، یرگاچف به طور مداوم در میان بهترین طعم ها قرار می گیرد. همچنین قهوه اتیوپی را ببینید.

 

اسپرسو 

این قهوه‌ها به طرز شگفت‌آوری به‌خوبی در رست اسپرسو عمل می‌کنند و طعم‌های میوه‌ای آن‌ها همچنان برجسته است.

ما در سمت روشن تر یک برشته اسپرسو، یا به سادگی یک کباب تیره در دستگاه اسپرسوساز اشتباه می کنیم.

 

دم کردن

با دقت زیادی که در مراحل رشد، برداشت، پردازش، مرتب‌سازی، توزیع، برشته کردن و تحویل نهایی انجام می‌شود، میزان لذت بردن از محصول نهایی به روش و ترجیحات شما بستگی دارد.

قهوه های ممتاز و باکیفیت مانند Yirgacheffe باید نهایت لذت را ببرید – به درستی آسیاب شده و به آرامی با استفاده از پرس فرنچ یا ریختن روی آن (مانند Chemex) بدون فیلتر کاغذی دم کنید تا طیف کامل طعم را بتوان تجربه کرد.

فیلترهای کاغذی تمام تفاله‌های قهوه را از بین می‌برند و چیزی در ته ظرف شما باقی نمی‌گذارند، که معمولاً مثبت تلقی می‌شود، اما همچنین بیشتر روغن‌های قهوه را که حاوی بسیاری از طعم‌ها هستند، از بین می‌برد.

با این حال، ذائقه شخصی متفاوت است، و شما باید قهوه خود را همانطور که از آن لذت می برید دم کنید.

 

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
ZC-002

مشخصات

نوع دان
عربیکا
درصد ترکیب
100 درصد عربیکا
خاستگاه
اتیوپی
طعم یاد
مارمالاد بلک بری – بلوبری – چای سیاه
رایحه
بلک بری
ارتفاع از سطح دریا
2300 متر
زیرگونه
خود رو
روش فرآوری
طبیعی
نظرات
بدون نظر

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم