کشور: پرو
منطقه کشت: کوههای آند
درصد ترکیب : 100 درصد عربیکا
طعم یادها : آجیل - شکلات - مرکبات
خرید قهوه پرو
اول از همه، مطمئن شوید که 100% عربیکا میخرید . تقریباً تمام قهوه هایی که در پرو کشت میشوند از قهوه عربیکا با کیفیت بالاتر (بوربون، تیپیکا، کاتوای، کاتورا) هستند.
قهوه ارگانیک تایید شده نیز انتخاب خوبی برای انتخاب دانه ها است (شما تمیزترین طعم را از دانه های سازگار با محیط زیست دریافت می کنید). اطمینان حاصل کنید که از توزیع کننده ای که از کشاورزان معتبر قهوه تهیه می شود، خرید کنید. این ممکن است کمی کار به نظر برسد، اما اگر از قهوه خود لذت می برید و بهترین ها را می خواهید، کمی تکالیف در منزل به شما کمک می کند. پرو برترین کشور جهان از نظر حجم دانه های قهوه تجارت منصفانه است و بسیاری از کشاورزان قهوه به تعاونی ها می پیوندند.
بعد ، ارتفاع کلید است. اکثر قهوه های تولید شده در پرو حداقل در ارتفاع 1200 متری از سطح دریا کشت می شوند. معمولاً ارتفاعات بالاتر برای کشت قهوه بهتر است. بیشتر قهوه در دامنههای شرقی کوههای آند، چانچامایو و ارتفاعات منطقه آمازوناس کشت میشود که به لطف ارتفاع و کیفیت تولید، نواحی عالی برای کشت قهوه هستند.
قهوه پرو از نظر مصرف بسیار مورد توجه قرار گرفته است. و تاریخچه قهوه جادویی در این کشور آمریکای لاتین نیز به خوبی شناخته شده نیست. اولین مرجع شناخته شده واقعاً درست قبل از شروع قرن بیستم است که می گوید: «ما سال هاست در حال برداشت قهوه بوده ایم. کجا بودی؟" برای خرید قهوه پرو می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.
چرا قهوه از پرو؟
این همیشه در مورد مشخصات است، و قهوه به همان شیوه ای است که خبره ها در مورد شراب صحبت می کنند.
قهوه پرو اغلب دارای بادی متوسطی است . اگر با توصیف قهوه با «بادی» خوش طعمش آشنا نیستید، قهوه ای متوسط بین آبکی و شربتی قرار می گیرد. به عنوان مثال در هر دو جهت، قهوه مکزیکی اغلب بادی سبکی دارد، با نام مستعار به دلیل ارتفاع کم که در آن رشد میکند، آبکیتر است، در حالی که قهوه سوماترا به دلیل مواد مغذی موجود در خاک، بدنی سنگین و شربتیتر در دهان دارد. شکوفا می شود.
کپرها (چشندههای حرفهای قهوه) به پروفایل دانههای قهوه پرو به عنوان معطر و طعمدار، با اسیدیته ملایم اشاره میکنند.
وقتی یک قهوه "طعمآور" در نظر گرفته میشود، به هیچ نوع افزودنی مصنوعی یا حتی داشتن طعم "سوخته" یا "نسوخته" اشاره نمیکند. بسته به محل رشد قهوه، مواد مغذی و مواد معدنی را از خاک جذب میکند و طعمی طبیعی برای دم کرده است. در مورد خاک پرو، جوانههای شما نتهای آجیلی و شکلاتی و حتی چند مرکبات را نه تنها در طول یک جرعه دلچسب، بلکه از نظر بو و مزه نیز میگیرند.
مشخصات
- نوع دان
- عربیکا
- درصد ترکیب
- 100 درصد عربیکا
- خاستگاه
- پرو
- طعم یاد
- شکلات - آجیل
- رایحه
- مرکبات
- ارتفاع از سطح دریا
- 1200 تا 1600 متر
- زیرگونه
- کاتورا- کاتیمور
- روش فرآوری
- شسته