کشور: اتیوپی
منطقه کشت: گوجی
درصد ترکیب : 100 درصد عربیکا
طعم یادها : شکلات – چای – میوه های قرمز
ما همیشه در حال برشته کردن قهوه هستیم – چه قهوه جدید باشد چه قهوه ای که مدتی است در منو ننوشیده ایم. این بار این یک گوجی اوراگا اتیوپی است. برای خرید قهوه اتیوپی گوجی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.
اتیوپی گوجی اوراگا
مزرعه : نگهدارنده های کوچک
ایستگاه شستشو : مودا تاتسا
تنوع : نژادهای بومی (90 % بوربون ، 10 % تیپیکا )
از وارد کننده
ایستگاه شستشوی آمبلا به حدود 680 تولیدکننده خرده مالک در منطقه اطراف دینتو، در منطقه آمبلا گوجی خدمات رسانی می کند. اکثر تولیدکنندگان حدود 1.5 هکتار زمین دارند که نه تنها قهوه بلکه سایر محصولات را نیز در آن کشت می کنند. قهوه به شکل گیلاس به ایستگاه شستشو تحویل داده می شود و در همان روز خمیر زدایی می شود، سپس به مدت 48 تا 72 ساعت قبل از شستشو در زیر آب تخمیر می شود. سپس به مدت 8 تا 16 ساعت دیگر خیس می شود و دوباره شسته می شود. سپس قهوه را روی تخت های بلند پخش می کنند و حدود 9 تا 12 روز خشک می کنند.
به گفته این صادرکننده، بیشتر قهوه تحویلی به کارخانه بوربون است و مقداری از آن تایپیکا است: در حالی که این دو گونه هستند که در آمریکای مرکزی و جنوبی بیشتر شناخته شده اند، در اتیوپی از همان اصطلاحات عامیانه برای توصیف برخی قهوه توت استفاده می شود. ارقام مقاوم به بیماری گونه های اتیوپیایی "بوربون" و "تایپیکا" معمولاً از نظر ژنتیکی از گونه هایی که در سایر نقاط جهان یافت می شوند حذف می شوند.
از روستر
این قهوه از Hambela تمام پیچیدگی منحصر به فرد طعمی را که ما در مورد قهوه های شسته شده گوجی دوست داریم، برجسته می کند. این یکی مملو از رنگ های هیجان انگیز، میوه های تازه و گل هایی مانند خربزه، نارنگی، لیمو، پیچ امین الدوله و بابونه است که واقعا در فنجان می درخشند. زمان های عجیب و جالبی در راه است، اما یک فنجان از این قهوه سرگرم کننده را دم کنید زیرا مطمئناً حال و هوا را روشن می کند و لبخند را بر لبان شما می نشاند.
چگونه آن را دم می کنیم
در اینجا نحوه دم کردن این قهوه در کافه خود آمده است. ما در این دستور از آسیاب بارازتا واریو و قطره چکان کالیتا استفاده می کنیم.
اندازه آسیاب: H5 (متوسط)
دوز قهوه: 25
دوز آب: 400 گرم
زمان دم کردن: 3:30
دمای آب: 208 فارنهایت
بازده: 12 اونس
چه چیزی در مورد این گوجی خوب است؟
منطقه اوراگا گوجی در یک جنگل کوهستانی متراکم در برخی از شدیدترین ارتفاعات اتیوپی قرار دارد. قهوهای که در این ارتفاعات رشد میکند، یکی از پرطرفدارترین قهوهها در سراسر اتیوپی است، زیرا طعم منحصر به فردی را ارائه میکند. قهوه از Uraga رسیده و تازه است و دارای اسیدی روشن و پیچیده با نتهای لیموترش و ترنج، با نتهای میوه هستهدار مانند هلو تازه است. قهوه به طور کامل شسته شده است تا طعمی تمیز بدهد و طعم منطقه در حال رشد را به نمایش بگذارد. این قهوه میوه ای لذیذ با گل های فراوان است.
این قهوه را با هاریو V60، اوریگامی دریپر، کالیتا ویو یا هر روشی که انتخاب می کنید دم کنید! در حالت ایده آل، این قهوه برای روش دم کردن قطره ای به جای اسپرسو برشته شده است. اگر میخواهید چیزی را در نوار فست فود دم کنید، اسپرسوی Vista جدید ما را بررسی کنید. حتماً به ویدیوهای پخت و پز خانگی ما در کانال یوتیوب ما نیز نگاه کنید و برای تماشای ویدیوهای جدید بعدی مشترک شوید!
مشخصات
- نوع دان
- عربیکا
- درصد ترکیب
- 100 درصد عربیکا
- خاستگاه
- اتیوپی
- طعم یاد
- شکلات – چای – میوه های قرمز
- رایحه
- تمشک
- ارتفاع از سطح دریا
- 2160 متر
- زیرگونه
- بوربون قرمز
- روش فرآوری
- شسته