کشور: کلمبیا
منطقه کشت: سوپریمو
درصد ترکیب : 100 درصد عربیکا
طعم یادها : مرکبات
کلمبیا (آمریکای جنوبی )
نام دیگر این زیرگونه Variedad Colombia است . در فنجان خود میتوانید عطر و طعم های کارامل و شکلات همراه با کمی گیلاس را احساس کنید . این دانه قهوه در کلمبیا تولید شده است ، میوه های بسیار زیادی را ارایه داده است و به خوبی در برابر بیماری ها مقاومت میکند . بنابراین در مزارع کوچک بسیار پرطرفدار است . برای خرید قهوه کلمبیا سوپریمو می توانید از همین صفحه اقدام نمایید و همچنین می توانید با شماره 09153345002 تماس حاصل نمایید.
قهوه در دهه اول 1700میلادی به واسطه کشیش ها که در بین استعمارگران اسپانیایی بودند ، به کلمبیا آمدهاست و اولین مزارع در شمال کشور در حوزههای سانتاندر و بویاکا قرار داشتند در تمام قرن نوزدهم ، گیاهان قهوه در کشور پراکنده شدند و بهطور میانگین ، مزارع اندازه کوچکتری نسبتبه سایر کشورهای تولیدکننده امریکای لاتین دارا میباشند.
کلمبیا دومین تولید کننده قهوه در جهان و بزرگترین تولید کننده عربیکا شسته شده است. این کشور سالانه تقریباً 12.5 میلیون کیسه صادر می کند - حدود 50 درصد آن به ایالات متحده - و حدود 2 میلیون کیسه را در مرزهای خود مصرف می کند.
کلمبیا همچنین از این نظر منحصر به فرد است - به دلیل اندازه و تنوع زمین ها و اقلیم های کوچک - در هر زمان از سال، بخشی از این کشور قهوه تولید می کند.
کلمبیا سوپرمو به بزرگترین اندازه دان قهوه از کلمبیا اشاره دارد. Supremo اندازه صفحه نمایش 17 یا 18 است و کمی بزرگتر از تمایز Excelso است.
لوبیاهای Supremo و Excelso ممکن است به طور همزمان از یک درخت برداشت شوند و بعداً بر اساس اندازه مرتب شوند، اگرچه این تنها تفاوت بین آنها نیست. دانه های اکسلسو نیز به سبک آماده سازی اروپایی (EP) پردازش می شوند، یک نشانگر کیفیت که تعداد بسیار کمی از عیوب مجاز را امکان پذیر می کند.
مناطق در حال رشد کلمبیا
کلمبیا دارای 32 بخش (که شبیه به ایالت ها هستند) و 22 منطقه کشت قهوه است. از جمله محبوب ترین مناطق در حال رشد آن - که ما در اینجا با پایتخت آنها فهرست کرده ایم) عبارتند از:
Antioquia ( Medellin )
Santander ( Bucaramanga )
Tolima (Ibague)
Caldas (Manizales)
Valle del Cauca (کالی)
Nariño (Pasto)
Cauca (Popayán)
Huila (Neiva)
مناطق معمولاً به دلیل طعم و مزه های عمومی که در نتیجه ترور، ارتفاع و سایر عوامل تولید می کنند مورد تحسین قرار می گیرند. برای مثال Huila تمایل به تولید قهوه های آبدار، میوه ای و پیچیده با بدنه فراوان دارد. آنتیوکیا به خاطر بادی سبکتر، نتهای مرکبات فراوان و نمای روشن و آبدار که اغلب یک فنجان صبحگاهی ترجیح داده میشود، شناخته شده است. در حالی که قهوههای Tolima به خاطر اسیدیته سیتریک و درخشانشان مشهور هستند و قهوههای سانتاندر اغلب با نتهای شکلات و تنباکو همراه هستند.
Single-Region Supremo
کلمبیا سوپرمو ما از یک منطقه تهیه میشود - اگرچه این منطقه بر اساس زمان ارسال قهوه تغییر میکند. چیزی که هر بار ثابت است، مشخصات فنجانی است که هر ترکیب منطقه ای برای برآورده کردن آن طراحی شده است: متعادل و صاف با نت های میوه، شکلات و کارامل، بادی متوسط، اسیدی روشن و طعمی مطبوع و تمیز.
مشخصات
- نوع دان
- عربیکا
- درصد ترکیب
- 100 درصد عربیکا
- خاستگاه
- کلمبیا
- طعم یاد
- مرکبات
- رایحه
- لیمو
- ارتفاع از سطح دریا
- 1200 متر
- زیرگونه
- تیپیکا
- روش فرآوری
- شسته